- 12 Temmuz 2011
- 492
- 1.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Ya belki çok içmiyo saçmalamıyoda ama ben istemiyorum.bana hak veriyo oda sözde ama yine içiyo.içtimi öyle kendini kaybeden bi tip filan değil.aksine daha iyi oluyo ama istemiyorum işte.zararlı bişey sonuçta ve bağımlılık yapan bişey.
Sevgiliykende arada içerdi beni arardı aşkını ilan ederdi bol bol.ama biz uzaktık birbirimizden.benim sülalemde filan var eniştem filan içer ama o çok sapıtır mesela ya ilerde öyle olursa diye korkuyorum.Yani tavrin bence biraz fazla olmuş. Siz ailecek alkole nasil bakiyorsuniz?
Evlenirken söyledin mi ben alkol kullanan biriyle evlenmem diye?
Bide siz sevgiliykende böyle içermiydi?
Arada bir sarhoş olmayacak kadar içiyorsa belki bir müddet sessiz kalabilirsin. Çünkü yasaklar daha tatli gelir herzaman.
Sevmek zorunda değilsin ama bunu da eşinin özel zevki olarak düşün nasıl hobiler kişinin özeliyse bu da onun için hobi gibi düşün (yani farkli bir bakış açısından bak olaya)Yok canım derdi filan yok.öyle arkadaşlarıyla yada iş yemeğinde filan işte.ama ben sevmiyorum işte.
Korkma eşin enisten değil ve onu en iyi sen tanıyorsun, başkalarıyla kıyaslamaSevgiliykende arada içerdi beni arardı aşkını ilan ederdi bol bol.ama biz uzaktık birbirimizden.benim sülalemde filan var eniştem filan içer ama o çok sapıtır mesela ya ilerde öyle olursa diye korkuyorum.
İnşallah enişten gibi olmaz.ama sen yasakladikça daha çok düşer gibi geldi bana.Mesajini aldimi eşin ne tepki verdi?Sevgiliykende arada içerdi beni arardı aşkını ilan ederdi bol bol.ama biz uzaktık birbirimizden.benim sülalemde filan var eniştem filan içer ama o çok sapıtır mesela ya ilerde öyle olursa diye korkuyorum.
6 yıllık evliyim 2 evladım var.aslında mutluda bir evliliğim var.eşim iyi bi yerde çalışıyor evine çocuklarına bağlı bana aşık değer veren bi adam.zaten 4 sene konuştuktan sonra evlendik.birbirimizi seviyoruz yani.ama gelin görünki arkadaşlarıyla dışarıya çıktığında eve geç geliyo ve alkol almış oluyo.alkol derken zil zurna sarhoş filan değil tabiki ama içki içtiğini anlıyorum ben.hayatında biri olmadığına eminim çünkü geç gelse bile mutlaka birlikte olmak istiyo.bana çok güzel şeyler söylüyo hatta müzik filan dinletir.ama ben içmesini istemiyorum.dün yine geç geldi arkadaşını almaya garaja gitmiş arabadayken aradım bana niye haber vermedin diye kızdım.geldi seni uyandırmak istemedim özür dilerim filan dedi.yine birlikte olmak istedi ben istemedim küstü uyudu.sabahta işe gitti.bende yolcu bile etmedim.hep öper gider.kalkmadım bile arkasından.şimdide mesaj attım bu iş bitti filan diye daha iletilmedi mesajım.sizce napıyım ben kızlar.eşim beni gerçekten seviyo biliyorum ama içmesini istemiyorum.hatta geçen yine böyle olmuştu ben çok kızmıştım eve çiçek yollamış gönlümü almak için.herseferinde özür diliyo ama yine yapıyo.şimdi annem bizde bide.sizce napıyım bi akıl verin.uzun oldu kusura bakmayın.
içtiğini bilerek mi evlendiniz6 yıllık evliyim 2 evladım var.aslında mutluda bir evliliğim var.eşim iyi bi yerde çalışıyor evine çocuklarına bağlı bana aşık değer veren bi adam.zaten 4 sene konuştuktan sonra evlendik.birbirimizi seviyoruz yani.ama gelin görünki arkadaşlarıyla dışarıya çıktığında eve geç geliyo ve alkol almış oluyo.alkol derken zil zurna sarhoş filan değil tabiki ama içki içtiğini anlıyorum ben.hayatında biri olmadığına eminim çünkü geç gelse bile mutlaka birlikte olmak istiyo.bana çok güzel şeyler söylüyo hatta müzik filan dinletir.ama ben içmesini istemiyorum.dün yine geç geldi arkadaşını almaya garaja gitmiş arabadayken aradım bana niye haber vermedin diye kızdım.geldi seni uyandırmak istemedim özür dilerim filan dedi.yine birlikte olmak istedi ben istemedim küstü uyudu.sabahta işe gitti.bende yolcu bile etmedim.hep öper gider.kalkmadım bile arkasından.şimdide mesaj attım bu iş bitti filan diye daha iletilmedi mesajım.sizce napıyım ben kızlar.eşim beni gerçekten seviyo biliyorum ama içmesini istemiyorum.hatta geçen yine böyle olmuştu ben çok kızmıştım eve çiçek yollamış gönlümü almak için.herseferinde özür diliyo ama yine yapıyo.şimdi annem bizde bide.sizce napıyım bi akıl verin.uzun oldu kusura bakmayın.
Evet canım çok düşkün eviSevmek zorunda değilsin ama bunu da eşinin özel zevki olarak düşün nasıl hobiler kişinin özeliyse bu da onun için hobi gibi düşün (yani farkli bir bakış açısından bak olaya)
Onu yasaklamak yerine, senin yanına içkili gelmesini istemediğini belirtebilirsin o zaman biraz daha dikkat eder bence çünkü eşini yuvasını seven birine benziyor anlattığın kadarıyla
Benim eşim evde hiç içmez benimlede içmez.yok aldatıyo diye aklımdan geçmez zaten çünkü bana çok düşkün.tlf.filanda hep ortadadır.benim ailemde içki içen yoktur hatta annem babam çok kızar alkole. ama eşim ve ailesi her fırsatta bahanede içer. bende 2 buçuk yıllık evliym ilk günlere bu yüzden boşanmayı çok düşündüm başka sorun yok ama içmesi beni kanser ediyordu resmen. ve sürekli bu yüzden tartışıyoruz. bende artık zamanla sindirdim bu durumu. beraber içtiğimiz de oldu. şimdi emziriyorum diye içemiyorum ama onunda zevk aldığı şey bu diye emzirmeyi bıraktığımda bi masa kurup içicem eşimle. napim aldatması yok dövmesi yok herşeye anlayışlı bi alkol seviyo diye yerden yere vuramam.. arkadaşlarıyla içmek istemesi benim onla içemememden dolayı ayda yılda birdir.. hepte der keşke senle oturup içsem vakit geçirsem diye. sende sakin ol günah biliyorum sende bu boyutunu düşünüyosun sanırım ama herkes kendi ipinden asılacak yapacak bişey yok.. yuvanda mutlu ol... eşine anlayış göster birbirinizin zevklerini önemseyin. içip senle birlikte olmak istiyosa seni aldatmıyodur sonuçta. arkadşlarıyla içmesi seni düşündürtmesin. bence ara eşini onu sevdiğini söyle kapa konuyu.
O zamanda çok nadirdiiçtiğini bilerek mi evlendiniz
ayrılmak en son çare konuşaerak sevgiyle yklaşmanı öneririm.onu kaybetmek istemediğini ama alkolu sevmediğini felan.zor bir durum aslında ben de alkolden nefret ederim ve aynı şeyler benşm başıma da gelebilirdi çünkü evlenirken eşim arada arkadaşlarıyla biraz içiyordu evlenince onlardan koptu benimle takıldı yoksa cok arkadas meraklısı olsa bizde aynı şeyleri yaşarız ortam musait çünküO zamanda çok nadirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?