çok doğru demişsin. benim eşim hayata karşı herkese bi güvensizliği var. başta bana. ama onu sağlamam zor. ben de uğraşmıyorum. güven olsa saygı sevgi çok kolay.
güven de yok.
ben hep "niye alttan alan kadın oluyor" diyenlerdendim.
ama seviyorsam demek ki, biraz alttan almam gerekiyor.
akşama arkadaşım geliyor. inşallah onun yanında bir sıkıntı yaratmaz.
ya bence erkekler itiraf etmese de farkındalar yapılan fedkarlığın ama sen de fark ettireceksin bir de sana tavsiye bir erkekle oturup karşılıklı bak canım sen bana bunu yaptın şunu yaptın şöyle yaptın neden yaptın gibi konuşmanın bir faydası olmuyor yapacağın şey sessiz kalmak en büyük tepki tepkisizliktir böyle yaparsan eşin de tüm gün düşünür acaba ben ne yaptım da bu bana küstü diye:))))))))))))))))))))
erkekler bizden farkli bunu kabul etmek lazim
güven sorunu
bunu bende yasadim
o yuzden sana kesin söylüyorum güven sorunu hallolursa hicbir sorun kalmaz
cok seviyorum esimi halada öyle
bizde 4 yillik evliyiz
kolay olmadi bu zamana kadar
iki zit insanin anlasmasi birlikte yasamasi
esimin hep güven sorunu vardi bana
bunu asmasini sagladim ugrastim
ask var aramizda
ugrasacaksin baska yolu yok
hem kendinide yipratma
olan sana oluyor
ben esime küserdim salak gibi gelip yalvarmasini beklerdim sabaha kadar
o fosur fosur uyurdu
biraktim o küsmeleri
KÜSME HUYUNU TAMAMIYLE BIRAKTIM
simdi azicik suratim asilsa esim yanimda ilgi alaka nasil hemde
ama bunlar hemen olmadi
annem hep idare ediyor da eşim konusunda onlar da şikayetçi. hani "ya iyi çocuk boş ver idare et" deseler idare edicem.
aslında eşimin onlara karşı tavrı yok. sadece biraz ilgisiz o kadar. ama annem ve babam kaldıramıyor bu durumu.
beklentisizliğe gelince, bu konuda bi arkadşaım da aynısını sürekli diyor. çok zor beklentisiz yaşamak. siz çözdüyseniz sırrını, paylaşırsanız sevinirim.
kızlar yorumlarınız önemli benim için.
kavgalarımıza şahit olsanız eften püften olmadığını anlarsınız.
evet biraz nazlı büyüdüm. aileme de düşkünüm. ama inanın evlendiğimden beri eşim mutlu olsun diye her şeyi yapmaya çalıştım.
kim işten yorgun argın gelip akşam 10'da otobüsle 50 km yol gidip sırf kayınvalidesi, görümcesi, eşi mutlu olsun diye 1 saatliğine oturmaya gider ki?
benim eşimle aramda 5 yaş var.
ben olgun büyütülmedim maalesef. ama eşim şehir dışında ailesi yaşamış.
bana bırak eş olmayı abi gibi yaklaşıp, "bak gabriel böyle yapıyorsun ama yanlış, şöyle yapmalısın" diye konuşmuyor.
hep benden kötülük bekliyor. ben düşmanıma bile kötülük yapamıyorum ya. en büyük kötülüğüm kızdığım biriyle konuşmamaktır.
of aramızda saygı bitmek üzere sevgi de can çekişiyor. ama eşim de bişey yapmıyor.
benim de kırgınlıklarım yaralaırm iyileşmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?