Akıl verin lütfen ya da bakış açısı daralıyorummmm

Abiniz takılmıyorsa bunlara siz kafanıza takmayın. O da öyle biri diye kabul edin. Eşi zaten surat asıyormuş birde sizi üzgün, kırgın görmesin abiniz.

Neden bu kadar müdahilsiniz bunlara anlamiyorum.Bakin abiniz sevmese rahatsiz olsa esiyle konusur size gelip anlatmasi bise degistirmez bu bir.Ikincisi hayat musterek tabiki esiyle girer mutfaga ikisi de calisiyo sonucta bu sizi ilgilendirmez kendi iliski dinamigidir.ve eminim onlar evlerinde mutlulardir.Ücuncusu her insan bir olmaz o da alingandir soguktur vs herneyse abiniz onu öyle kabullenmis sizde kabullenmek zorundasiniz ha yok biz cekemeyiz diosaniz da gorusmeyin efendim degistiremezsiniz kimsenin huyunu.Bir saygisizligi yoksa varsin soguk olsun hicbise yapmadik diyorsunuz ya olabilir yapmamissinizdir ama onun huyu boyledir.Bi salın su gelinleri artik ya.

Abinizle eşi arasında olanlar sizi ilgilendirmez. Abiniz de maşallah evde ne olsa anlatıyor herhalde.
20 günde bir aramak bana garip gelmedi. Gün aşırı ben kendi annemi aramıyorum bazen. Abiniz yapıyorsa kendi istediği için yapıyor. Karısını zorlasa da sizi zorla aratsa daha mı hoşunuza gidecek?
Herkes sıcak samimi olacak diye bir şey de yok.

Boyle seylerde abibizin uzupmesini istemiyorsaniz gormeyin duymayin her hareketini zaten uzakmis ararsa allah razi olsun aramazsa cani sagolsun bizim canimiz oglumuzla iyi olsunda deyip sikayet etmeyin adamida darlamayin ki arada kalmasin
Sonucta o evin icinde o hayati yasayan ikisi en guzeli kabullenmek
Abin yanlsiini hatasini gorur konusur ve sorunlari cozmek ister bi adim atarsa atar atmazsads sizin dahil olmaniz daha ters teper bi sefer kotu bisey olur siz sebep olmus olursunuz beklentiyi en aza indirmek en iyisi
Kadin cocuk degil ki ara deyince arasin
Alinma deyince alinmasin
Abinizede bunlari surekli soylemek sikayet gibi olur ve kendini arada kalmis hissedip daha cok uzulur

Neden bu kadar müdahilsiniz bunlara anlamiyorum.Bakin abiniz sevmese rahatsiz olsa esiyle konusur size gelip anlatmasi bise degistirmez bu bir.Ikincisi hayat musterek tabiki esiyle girer mutfaga ikisi de calisiyo sonucta bu sizi ilgilendirmez kendi iliski dinamigidir.ve eminim onlar evlerinde mutlulardir.Ücuncusu her insan bir olmaz o da alingandir soguktur vs herneyse abiniz onu öyle kabullenmis sizde kabullenmek zorundasiniz ha yok biz cekemeyiz diosaniz da gorusmeyin efendim degistiremezsiniz kimsenin huyunu.Bir saygisizligi yoksa varsin soguk olsun hicbise yapmadik diyorsunuz ya olabilir yapmamissinizdir ama onun huyu boyledir.Bi salın su gelinleri artik ya.
Aa olur mu? Gelinler oğlanlara kıymamalı akşama kadar çalışıp ev ekonomisine katkı da bulunup eve erken geliyorsa da koca kişisi gelene kadar mükellef sofralar kurmalı. En önemlisi de kv kp gün aşırı aranmalı çünkü iyi terbiye almış bir geline de bu yakışır.

Erkek kardeşiniz evlenmiş onun artık yeni bir hayatı var karısının onu mutfağa sokup sokmaması attığı tripler onu ilgilendirir, onun karısıda sizi sürekli aramak, halinizi hatrınızı sormak zorunda değil. Herkes ekmeğinin peşinde herkes kendi hayatına gitmiş siz neyin ilgisini bekliyorsunuzki ?

Sanırım abin yaşananları sana anlatıyor sende ondan yana konuşup iyice aralarını bozuyorsun. Eşler arasina girilmez.

o benim abim hem de en yakın arkadaşım biz hem benle hem onla ilgili herşeyi dertleşiriz ayrıca ben onların özelini sağda solda anlatmıyorum mutlu olsunlar istiyorum farkındaysanız sadece bakış açısı akıl istedim kötü olmasınlar geçinsinler istiyorum

Bak aklin yolu bir herkes benzer seyleri yazmis yengeniz ve abinizin iyi olmasi tadinin kacmamasi herseyden once gelmeli ve evlenmis YENI bir aile kurmus iki insanin iliskisine bu kadar mudahil olunmamali artik abinde bi aile oldu ve eger iyi olmasi istiyosaniz uzulmesin kiyamayiz diyosaniz esiyle iliskisine karismayin herkesi oldugu gibi kabul edin kendisi esini size anlatsa bile o sizin aranizda deyip doldurup aa evet haklisin diye gaz vermeyin
Vermeyin ki oda esine catip 3 kurusluk huzurunuda kaybetmesin
sonucta dengeyi saglayip yatistiran olmali aileler.
Sevsende sevmesende o onun esi ve dogruyu yanlisi bu yasindan sonra senden ogrenmez olaylarin disinda kalman en sagliklisi

Aa olur mu? Gelinler oğlanlara kıymamalı akşama kadar çalışıp ev ekonomisine katkı da bulunup eve erken geliyorsa da koca kişisi gelene kadar mükellef sofralar kurmalı. En önemlisi de kv kp gün aşırı aranmalı çünkü iyi terbiye almış bir geline de bu yakışır.

Iste buna kiziyorum kadinin kadina hak vermeyisine .calisiyorsa ikisi de calisiyo yemek yenecekse ikisi de yiyecek ama erkek adam! yapmaz yok ya kocasi herfun ariyomusta gelin aramiyomus bu yuzden abi ezilen taraf magdur gelin de tü kaka oldu canim.

Aferin gelin hanima bastan nasil alistirisa oyle gider.Yengenizde calisiyormus bi de eve gelip her seyi ustlenmesi ona yazik degil mi? Abinizin her seyi anlatmasi cok kotu duysa iyice soguyabilir.20 gunde bir aramasi normal bence abinizinki bana abarti geldi.Onun disinda gelinde cok alingan bir tipe benziyor bi sakaya bile saatlerce nasil surat asilir ben beceremem.

Valla bende oflayıp puflayacak karalar bağlayacak bi sorun görmedim.
Annenizi aramazsa aramasın ne olacak ya. Anneniz ve siz abininizi aramıyor, sormuyor diye darlamazsanız sorun yaşamazlar.
Benim kayınvalide de yeni evlendiğimizde görümcemin yanında konuşurdu aramıyor etmiyor falan filan diye o da bana surat asıp dururdu. Şimdi gördü gününü mesafeliyim ikisine de

Abiniz seviyorsa ve bu durumdan şikayetçi değilse kimsenin karışması doğru değil bence. Eğer şikayetçi olsa durumdan o da eşinin ailesini gün aşırı aramaz mesela,memnun ki karşı çıkmadan arıyor, Sen aramıyorsan ben de aramıyorum diyebilir. Bunlar onun için sorun değil demekki. Sizi de anlıyorum kendinizce üzülüyorsunuz değer verdiğiniz için ama yarın siz kötü olursunuz arada. Hiç karışmayın herkes kendi hayatını yaşasın. Bu arada yengenizin size karşı tavrı kesinlikle doğru değil aranızda herhangi bir problem olmadıysa. O da onun ayıbı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.

Abinizin evliliği sizi niye bu kadar gerdi anlayamadım ? Nerden baktığın çok önemlidir, abinizle aynı yerden bakamazsınız sevmese mutlu olmasa boşanır değilmi ? siz bu kadar dert etmeyin bence, anneniz de beklentiyi aZa indirsin ozaman ağlamaz.Beraber yemek yapıyolarmış ne kadar güzel işte evlilik de bu değilmidir zaten ? Evlenince anlarsınız bazı şeyleri ve beğenmiyosunuz ya hani siz yengeniz gibi olmayın kv denizi hergün arayın mesela, kocanızın elini bişeye sürdürmeyin ve asla kocanıza surat yapmayın !

Back
X