Ben anlatayım kızlar :))) konu sahibi bu ev sahibi arkadaşına gidicekmiş. Ortak bi arkadaşları daha varmış ve konu sahibi ev sahibine onu da çağıralım beraber sohbet edelim demiş. Ama ev sahibi o sonradan davet edilen ortak arkadaşla daha samimi ve direkt sadece evde o varmış gibi muhabbet edince konu sahibi buna bozulmuş..
Umarım anlatabilmişimdir efenimYokuspokus aseeg
Teşekkür ederim aydınlattığın için :)Ben anlatayım kızlar :))) konu sahibi bu ev sahibi arkadaşına gidicekmiş. Ortak bi arkadaşları daha varmış ve konu sahibi ev sahibine onu da çağıralım beraber sohbet edelim demiş. Ama ev sahibi o sonradan davet edilen ortak arkadaşla daha samimi ve direkt sadece evde o varmış gibi muhabbet edince konu sahibi buna bozulmuş..
Umarım anlatabilmişimdir efenimYokuspokus aseeg
hayır 23 bunu sormam şudur birileri bize musafir gelse sadece bir kişi varmış gibi sadec e o kişiyle ilgilenip konusup gibi yapmayız çünkü digerleride misafir toplu şekild e muhabbet ede öyle davranırız ama dünki gittiğim yerde benimle muhatap olmaması bni bozdu siz ne yapardiniz diye sordum eger hala anlamadiysan yasin 17 galibaYaş 17 bence
hayır bnde konuşuyordum yani dedimya belli etmedim yinede karsi taraf defalarca aynı şeyi yaptıTeşekkür ederim :))
Evet, konu bu imiş; oyh anlayana kadar
Hmm... Bilemedim, yani bazen muhabbetler ikili daha iyi ilerler, sohbetin dışında kalıp, katılmaya çalıştınız mı konu sahibi? Yoksa "Benle ilgilenmiyor" deyip beklediniz, bi suskunlaştınız tribe mi bağladınız?
Yani hususi bir sohbet dışına itme varsa bozulun diyeceğim de, bunda bozulacak bi şey göremedim. Belki siz uzak durdunuz? Müdahil olmadım filan yazmışsınız, naapsın kadın, zorla sohbete mi soksun?
müdahil olmuyorum dedigim kisim benim kardesim gibi ay biz aynı memleketteniz falan demesinde saatlerce orda susup bekleyemem benTeşekkür ederim :))
Evet, konu bu imiş; oyh anlayana kadar
Hmm... Bilemedim, yani bazen muhabbetler ikili daha iyi ilerler, sohbetin dışında kalıp, katılmaya çalıştınız mı konu sahibi? Yoksa "Benle ilgilenmiyor" deyip beklediniz, bi suskunlaştınız tribe mi bağladınız?
Yani hususi bir sohbet dışına itme varsa bozulun diyeceğim de, bunda bozulacak bi şey göremedim. Belki siz uzak durdunuz? Müdahil olmadım filan yazmışsınız, naapsın kadın, zorla sohbete mi soksun?
hayır 23 bunu sormam şudur birileri bize musafir gelse sadece bir kişi varmış gibi sadec e o kişiyle ilgilenip konusup gibi yapmayız çünkü digerleride misafir toplu şekild e muhabbet ede öyle davranırız ama dünki gittiğim yerde benimle muhatap olmaması bni bozdu siz ne yapardiniz diye sordum eger hala anlamadiysan yasin 17 galiba
hayır bnde konuşuyordum yani dedimya belli etmedim yinede karsi taraf defalarca aynı şeyi yaptı
müdahil olmuyorum dedigim kisim benim kardesim gibi ay biz aynı memleketteniz falan demesinde saatlerce orda susup bekleyemem ben
Bana da bi arkadas defalarca yapti bu durumu baktim kasitli yapiyo bida gorusmemeye calistim sadece tesadufen karsilastigimiz oldu okadar esimin bile dikkatini cekmisti bu durumhayır 23 bunu sormam şudur birileri bize musafir gelse sadece bir kişi varmış gibi sadec e o kişiyle ilgilenip konusup gibi yapmayız çünkü digerleride misafir toplu şekild e muhabbet ede öyle davranırız ama dünki gittiğim yerde benimle muhatap olmaması bni bozdu siz ne yapardiniz diye sordum eger hala anlamadiysan yasin 17 galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?