akıl verin lütfen...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
slm kizlar dün bi arkadaşa gittim çağırmıştı baaka bir arkadaş daha vardı onada şöyle dedim 3 müz iyi anlaşırız o yüzden tamam dedi zaten söylemeseydim de çağırırdı neyse ben yine kendimce soyleyeyim dedim çünkü biri bana gelse ondan habersiz başka birinide çağırmam rahatsız olmasa baskasinidi çağırırım neyse gittim oturuyoruz ara ara muhabbet oluyo ben bi sey olsa genel olarak konuşurum diğer arkadaşta ama davet eden ev sahibi arada bir diğer arkadaşın adını verip onunla muhabbete geçiyordu bnde müdahil olmuyordum çünkü sanki sadece o varmış gibi davranıyordu cok sinir oldum belli etmedim yinede buna kıskançlık demeyin ama orda iki kişi var misafir ben davet edildim diğerinide ben söyle dedim kac kez işte Ç benim kardesim gibi biz onunla aynı memleketiz falan dedi bi sey demedim pek mudahilde olmam ama mesafe koymayı düşünüyorum yalnismi yapiorum alinganlikmi yapiorum

Ben mi anlamadım acaba ?
Siz şimdi biryere davet edildiniz o arkadaşınızda size sormadan başka birini davet etti.
Ve sizinle değilde o yanındaki arkadaşı ile sohpet etti
Sizde üzüldünüz ve bu yüzden mesafemi koymak istiyorsunuz bu mudur ?

Onu daha yakın görüyo olabilir. Evet ev sahibi olarak yaptığı hoş değil ama siz alınganlık göstermeyin yine de.. çünkü küçük büyük gerekli gereksiz her şeyi kafamıza takarak kendimizi üzüyoruz. Mesafenizi içinizden nasıl geliyosa öyle ayarlayın ama dediğim gibi şu insanların ne dediğine naptığına bu kadar anlam yükleyip takılmayın.. hayat bunlar için çok kısa gerçekten...

Ben anlatayım kızlar :))) konu sahibi bu ev sahibi arkadaşına gidicekmiş. Ortak bi arkadaşları daha varmış ve konu sahibi ev sahibine onu da çağıralım beraber sohbet edelim demiş. Ama ev sahibi o sonradan davet edilen ortak arkadaşla daha samimi ve direkt sadece evde o varmış gibi muhabbet edince konu sahibi buna bozulmuş..

Umarım anlatabilmişimdir efenim :KK76: Yokuspokus Yokuspokus aseeg aseeg

Ben anlatayım kızlar :))) konu sahibi bu ev sahibi arkadaşına gidicekmiş. Ortak bi arkadaşları daha varmış ve konu sahibi ev sahibine onu da çağıralım beraber sohbet edelim demiş. Ama ev sahibi o sonradan davet edilen ortak arkadaşla daha samimi ve direkt sadece evde o varmış gibi muhabbet edince konu sahibi buna bozulmuş..

Teşekkür ederim :))
Evet, konu bu imiş; oyh anlayana kadar :KK70:

Hmm... Bilemedim, yani bazen muhabbetler ikili daha iyi ilerler, sohbetin dışında kalıp, katılmaya çalıştınız mı konu sahibi? Yoksa "Benle ilgilenmiyor" deyip beklediniz, bi suskunlaştınız tribe mi bağladınız?
Yani hususi bir sohbet dışına itme varsa bozulun diyeceğim de, bunda bozulacak bi şey göremedim. Belki siz uzak durdunuz? Müdahil olmadım filan yazmışsınız, naapsın kadın, zorla sohbete mi soksun?

Teşekkür ederim aydınlattığın için :)
Bunun için mesafe konulmaz ki ne var bunda ?
Yani iletişimleri hoşuna gitmiş ve kanı ısınmıştır yakın görmüştür.

hayır 23 bunu sormam şudur birileri bize musafir gelse sadece bir kişi varmış gibi sadec e o kişiyle ilgilenip konusup gibi yapmayız çünkü digerleride misafir toplu şekild e muhabbet ede öyle davranırız ama dünki gittiğim yerde benimle muhatap olmaması bni bozdu siz ne yapardiniz diye sordum eger hala anlamadiysan yasin 17 galiba

Hmm... Bilemedim, yani bazen muhabbetler ikili daha iyi ilerler, sohbetin dışında kalıp, katılmaya çalıştınız mı konu sahibi? Yoksa "Benle ilgilenmiyor" deyip beklediniz, bi suskunlaştınız tribe mi bağladınız?
Yani hususi bir sohbet dışına itme varsa bozulun diyeceğim de, bunda bozulacak bi şey göremedim. Belki siz uzak durdunuz? Müdahil olmadım filan yazmışsınız, naapsın kadın, zorla sohbete mi soksun?
hayır bnde konuşuyordum yani dedimya belli etmedim yinede karsi taraf defalarca aynı şeyi yaptı

müdahil olmuyorum dedigim kisim benim kardesim gibi ay biz aynı memleketteniz falan demesinde saatlerce orda susup bekleyemem ben;)

hayır 23 bunu sormam şudur birileri bize musafir gelse sadece bir kişi varmış gibi sadec e o kişiyle ilgilenip konusup gibi yapmayız çünkü digerleride misafir toplu şekild e muhabbet ede öyle davranırız ama dünki gittiğim yerde benimle muhatap olmaması bni bozdu siz ne yapardiniz diye sordum eger hala anlamadiysan yasin 17 galiba

Ben kendim girerdim muhabbete açıkçası kızlar ne kaynatıyorsunuz bakalım derdim.
Kendimi ortama dahil ederdim.
Yani sizin birşey yapmanız lazım bu durumda ONLAR YAPMIYORSA.

hayır bnde konuşuyordum yani dedimya belli etmedim yinede karsi taraf defalarca aynı şeyi yaptı

müdahil olmuyorum dedigim kisim benim kardesim gibi ay biz aynı memleketteniz falan demesinde saatlerce orda susup bekleyemem ben:KK66:

E memleket muhabbeti döner yani, iki arkadaşın askerliği farklı dönem, aynı yerlerde yapması gibi bi muhabbettir, uzar. Siz konu dışı kaldıysanız da işte ya dahil olursunuz bir şekilde, ya konuyu değiştirirsiniz. Daha samimi de gelmiş olabilir diğer arkadaş, onu daha az tanıyorsa, daha çok tanımaya vakit ayırmış da olabilir. Herkes iyi bir sohbet yöneticisi olamaz kasıtlı yapmamıştır. Ancak kasıtlı olduğunu düşünüyor ve her arkadaş ortamında aynı şeyi yaşıyorsanız, o zaman ona göre siz de samimiyetinizi ayarlarsınız.

Burada basit bir sohbet örneği ile arkadaşınız ile ilişkinizi siz kadar tahlil edemeyiz biz.

Noktalama işaretlerine dikkat etsek her şey çok daha anlaşılır olacaktı.

Bana kalırsa hiç dert etmeyin, yine aynı şey olursa da konu açan, sohbeti yöneten taraf siz olun. Baktınız olmuyor arkadaşlık ilişkinizi gözden geçirin derim.
Sevgiler.

Bana da bi arkadas defalarca yapti bu durumu baktim kasitli yapiyo bida gorusmemeye calistim sadece tesadufen karsilastigimiz oldu okadar esimin bile dikkatini cekmisti bu durum

Bir sonraki buluşmaya da bakın. Baktınız aynı durum yine var mesafe koyun. Ama zaten siz kendiniz dahil olmak istemişsiniz iki arkadaşın arasına. Onlar gel bize katıl deyip öyle davransa ne alaka derim ama...

Back
X