Akil verin lutfen

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Esimle bosanacaz. Benim uzerime sirket kurmustu onu sildirdim bi sene once sonunda. Ama vergi borcu yapmisti. O kendi odemesse vergi benimi kapimi calabilirmis. Beniim uzerime kalabilirmis borclar. Altinlari gostermessem ona (istemiyomus, sadece gormek istiyormus) hic bi borc odemezmis bana yikarmis borclari. Baban oder diyo gelmis pislik. Bende gostermiycem lan altinlari tehdit et istedigin kadar dedim. Ama kizlar dogrumu yapiyorum? O demesse genede zorda olsa bana kalabilirmis borclar cok kotuyum Napicam ben

şirket senın adınaysa vergı borcu sana kalır bır pislik daha duymasak şaşardım zaten gerçekten al bır tane daha kadın uzerınden geçınmeye çalışan ş...siz aılen durumu bılıyor mu ne kadar vergı borcun var e devletten kontrol ettın mı yapılandırma felan yapabılırsın oncelıkle altınlarla ılgılı olan durumu anlamadın göstermek göstermemek göstersin vergı borcunu odıycek bu nee

Boşanmadıysan bu durumu anlatır bir belge imzalat ona, şu ticaret sıcıl nolu şirkete dair olan ve olacak olan vergi borçları bana aittir, tarafımdan ödenecektir gibi, ya da boş senet al yapabiliosan, boşamam fln de

Bosanmayin o zaman.
Once e-devletten vergi borcunuzu sorgulayin
hepsini odesin serefsiz, odemezsen bosanma falan yok diyin
Niye odeyesiniz ki bu herifin borcunu?
Nasil olacakki o. Yurtdisindayim yaklasik 25 bin euro. Bosanmiyorum desem umrunda olmaz iyi bosanma surun der

Hicbisey imzalamaz ama belki eskiden imzaladigi bi kagit bulabilirim

Altinlari gosterirsem borclari odermis. Gostermessem odemezmis. Manyak bu gercekten

sildirdiğiniz şey ne anlamadım ? şirket hala var ama sizin adınıza mı değil ? şirket iflas mı verdi ? yurtdışındaymışsınız, yaşadığınız ülkenin kanunları nedir ?

bence önce finansal konularda uzman bir avukat bulun ve onunla ilerleyin. kendinizi sıyırmaya bakın bu işten. boşanma 2. planda kalsın.

Nasil olacakki o. Yurtdisindayim yaklasik 25 bin euro. Bosanmiyorum desem umrunda olmaz iyi bosanma surun der

O zaman savciliga sikayette bulunun hemen
Benim haberim olmadan ustume sirket acti, beni kandirdi diceksiniz, dolandiricilik ve sahtecilik sucundan sikayetci olacaksiniz. Sorarlarsa da vergi kacirmak icin yapmistir diceksiniz, o zaman maliye de herifin pesine duser. Etekleri tutusur, o zaman sirketi ustune alir mi almaz mi goruruz

Kesinlikle katiliyorum. Konu sahibesi sakin altin falan gostermeyin, istediklerini yapmayin, boyun egmeyin. Mutlaka avukata gidin, dolandiricilik ve sahtecilik sikayetinde bulunun

Kesinlikle katiliyorum. Konu sahibesi sakin altin falan gostermeyin, istediklerini yapmayin, boyun egmeyin. Mutlaka avukata gidin, dolandiricilik ve sahtecilik sikayetinde bulunun
böyle konuları okudukça çocuğuna nafaka vermemek için kaçan adamlar bile masum kalıyor.
onları ayıpladığımız günlerden nerelere geldik.

Benim uzerime olan surede yapilan vergi borcu, o ustune almis olsada odemedigi anda benden sorulabiliyomus

Benim uzerime olan surede yapilan vergi borcu, o ustune almis olsada odemedigi anda benden sorulabiliyomus

bu konu bence buradan bilgi alıp hareket edebileceğiniz bir konu değil. bu alanda uzman avukat arkadaşlar varsa ve görüp yazarlarsa ancak.
bir de başka ülkedesiniz, kanunlar farklılık gösteriyor olabilir.
bence mutlaka bir bu alanda uzman bir avukat bulun ve onunla ilerleyin. haklarınızı, neyi nasıl önleyebileceğinizi, nerelere ne bildirmeniz gerekeceğini vs vs öğrenin.

Konularınızı okuduğum kadarıyla edindiğim fikir şu:Eşiniz elinizdeki altınların peşinde, onları alamadığı için sürekli sizi tehdit edip duruyor. Altınları versenizde ödemez o borcu bunu bilin.Sakın tehditlerine, yaptığı laf bezirganlıklarına inanıpta güvenceniz olan altınları göstermeye veya vermeye kalkmayın. Daha önceki konunuzda da 3 haftalığına altınları birine verip geri alacağını söyledi demiştiniz. O altınları almadan size rahat vermeyecek. Ama, alırsada vermeyecek. Bunu, çok iyi biliyor olmalısınız.
Allah yardımcınız olsun. Kazasız belasız bir an evvel kurtulmanızı dilerim.

Altınları gösterirseniz onları da elinizden alır borçları zaten size yıkacak öylece ortada kalırsınız. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

Altinlari gosterirsem borclari odermis. Gostermessem odemezmis. Manyak bu gercekten
E göster sende. Bakalım ödeyecek mi. Alay ediyor heralde insanla ya. Umarım bir yolunu bulursun gerçekten insanın zekasına hakaret dediği şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…