- 3 Şubat 2018
- 25.871
- 111.304
- 598
cok tesekur ederim hanimlar. Daha evden cikmadi, cikar cikmaz hukuk burosunu ariyacagim. Dua edin lutfen. Esim dun aksam eve geldigimde hakaretlerine devam etti. Surekli o... kiminle yattin bilmem ne diyip duruyor cok igreniyorum. Kulaklik takip biseyler dinliyorum duymiyim diye, bu seferde pis pis el hareketleri yapiyor guluyor sacma sapan seyler yapiyor. Sizce neden boyle hareketler yapiyor? Bana hic normal gelmedi cunku
Evden gidim diyorum ama daha sonra evi ona birakip gitmek istemiyorum. Ev babamin uzerine ama kirasini biz oduyoruz. Kirayi fes edebilirim. Ama ben ilk once bosanma islemlerini ayarla ondan sonra ikimiz ayni anda cikicaz bu evden dedim. Ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Istedigini vermek istemedigim icin cikmiyorum evdenYıldırma taktigi. Birde eklemek isterim: siz o evde güvende değilsiniz
Kizlar bosanma islemleri icin yarin biyersen ariycaklar. Onlara altinlari var annesigilde onlarida paylamamiz gerek diycekmis. Sizce paylasmaya zorlarlarmi?
Kizlar bosanma islemleri icin yarin biyersen ariycaklar. Onlara altinlari var annesigilde onlarida paylamamiz gerek diycekmis. Sizce paylasmaya zorlarlarmi?
Dugunden kalma altinlar. Biktim artik bir an once bitsin istiyorum. Insallah 2020den once yeni bir sayfa acarim kendimeAltınlar senindir korkma..
Kanunda dinde bunu söylüyor..
Bu altınlar dugunden kalma mi sonradan edinme mi ama?
Icim rahatladi biraz. Altinlar cok etmesede istedigini vermiycem ona pislik adiZorlayamaz.altinlar düğünde hediye edildiyse Avrupa yasasındada öyle gecer. Avukat bizim geleneklerde nasil olduğunu zaten anlatır orada. Hediye hediye olarak degerlendirir. Sadece pahalı nisan yüzüğü geri verilmeli diye biliyorum
Beni cok zorlarsa davada acarim cunku kotu oldugunda cok pistir gercekten. Evde calsiiyorum musterilerle konusuyorum. Surekli ses yapiyor bilerek. Carptim birtane elimin tersiyle dayanamiyorum artikAltınların neyini görmek istiyor..amaç gasp etmek açıkça ortada değil mi?
Bi avukata danışıp ondan önce suç duyurusunda bulunsaniz..
Esinizde yurt dışında ise onların ceza kanunları daha sert dolandırıcıları hiç affetmiyorlar..
Dugunden kalma altinlar. Biktim artik bir an once bitsin istiyorum. Insallah 2020den once yeni bir sayfa acarim kendimeonun borclari bana kalmaz insallah.. hala evde ariyamadim buroyu off cildiricam
Öyle bşy yapma sonra sen suçlu çıkarsın.Deniyebilirim eger imzasini bulamassam
Iyi bir avukat bulup onunla yürüyün.Nasil deliller sunabilirim mesela? Is yaptigi sitketlerin isimlerini biliyorum. Muhasebecide belki tanik olabilir cunku o herseyi biliyor. Oyle ispat edebilirmirmiyim sizce? Ve etsem bile hakim kabul edermi
Öncelikle şirket LTD mi AŞ mi şahıs firması mı bu önemli detay. Sonra vergi dairesine gidip bir borç dökümü alın, yalan söylüyor olabilir.Esimle bosanacaz. Benim uzerime sirket kurmustu onu sildirdim bi sene once sonunda. Ama vergi borcu yapmisti. O kendi odemesse vergi benimi kapimi calabilirmis. Beniim uzerime kalabilirmis borclar. Altinlari gostermessem ona (istemiyomus, sadece gormek istiyormus) hic bi borc odemezmis bana yikarmis borclari. Baban oder diyo gelmis pislik. Bende gostermiycem lan altinlari tehdit et istedigin kadar dedim. Ama kizlar dogrumu yapiyorum? O demesse genede zorda olsa bana kalabilirmis borclar cok kotuyumNapicam ben
Ev Baba'nın üstüne ise daha kolay iş.Evden gidim diyorum ama daha sonra evi ona birakip gitmek istemiyorum. Ev babamin uzerine ama kirasini biz oduyoruz. Kirayi fes edebilirim. Ama ben ilk once bosanma islemlerini ayarla ondan sonra ikimiz ayni anda cikicaz bu evden dedim. Ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Istedigini vermek istemedigim icin cikmiyorum evden
Altinlar bende degil cok sukur. Altinlar okadar cok degil malesef yetmiyor yarisinin yarisina bile yetmiyorÖyle bşy yapma sonra sen suçlu çıkarsın.
Altınları da elden çıkar güvendiğin birine ver.
Altınlar borcu karşılamaya yetiyor mu ?
Ev sahibine mesaj attim en erken nezaman cikabilirim diye. One gore daha nekadar odenmesi gerek diye arastiriyorum hayirlisi. Diger aboneler elektrik felanda hep benik ustume. Onlarida arastiriyorum nekadar borc kalabilir diye. Dua edin lutfenEv Baba'nın üstüne ise daha kolay iş.
Kov evden.
Çoluk çocuk var mı ?Ev sahibine mesaj attim en erken nezaman cikabilirim diye. One gore daha nekadar odenmesi gerek diye arastiriyorum hayirlisi. Diger aboneler elektrik felanda hep benik ustume. Onlarida arastiriyorum nekadar borc kalabilir diye. Dua edin lutfen
Cok sukur yok. Onceleri istemedim yeni evliyiz diye oda pek istemiyordu zaten. Ama kavgalar kotuye gitmeye baslayinca guvenmedigim icin istemedim. O istedi ama hayir dedim. Tek iyi yaptigim sey buydu galibaÇoluk çocuk var mı ?
O zaman ailenize durumu anlatın o evden hemen ayrılın hemen.Cok sukur yok. Onceleri istemedim yeni evliyiz diye oda pek istemiyordu zaten. Ama kavgalar kotuye gitmeye baslayinca guvenmedigim icin istemedim. O istedi ama hayir dedim. Tek iyi yaptigim sey buydu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?