Akil verin lutfen

Yıldırma taktigi. Birde eklemek isterim: siz o evde güvende değilsiniz

Yıldırma taktigi. Birde eklemek isterim: siz o evde güvende değilsiniz
Evden gidim diyorum ama daha sonra evi ona birakip gitmek istemiyorum. Ev babamin uzerine ama kirasini biz oduyoruz. Kirayi fes edebilirim. Ama ben ilk once bosanma islemlerini ayarla ondan sonra ikimiz ayni anda cikicaz bu evden dedim. Ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Istedigini vermek istemedigim icin cikmiyorum evden

Kizlar bosanma islemleri icin yarin biyersen ariycaklar. Onlara altinlari var annesigilde onlarida paylamamiz gerek diycekmis. Sizce paylasmaya zorlarlarmi?

Kizlar bosanma islemleri icin yarin biyersen ariycaklar. Onlara altinlari var annesigilde onlarida paylamamiz gerek diycekmis. Sizce paylasmaya zorlarlarmi?

Zorlayamaz.altinlar düğünde hediye edildiyse Avrupa yasasındada öyle gecer. Avukat bizim geleneklerde nasil olduğunu zaten anlatır orada. Hediye hediye olarak degerlendirir. Sadece pahalı nisan yüzüğü geri verilmeli diye biliyorum

Altınların neyini görmek istiyor..amaç gasp etmek açıkça ortada değil mi?
Bi avukata danışıp ondan önce suç duyurusunda bulunsaniz..
Esinizde yurt dışında ise onların ceza kanunları daha sert dolandırıcıları hiç affetmiyorlar..

Altınlar senindir korkma..
Kanunda dinde bunu söylüyor..
Bu altınlar dugunden kalma mi sonradan edinme mi ama?

Altınlar senindir korkma..
Kanunda dinde bunu söylüyor..
Bu altınlar dugunden kalma mi sonradan edinme mi ama?
Dugunden kalma altinlar. Biktim artik bir an once bitsin istiyorum. Insallah 2020den once yeni bir sayfa acarim kendime onun borclari bana kalmaz insallah.. hala evde ariyamadim buroyu off cildiricam

Icim rahatladi biraz. Altinlar cok etmesede istedigini vermiycem ona pislik adi

Beni cok zorlarsa davada acarim cunku kotu oldugunda cok pistir gercekten. Evde calsiiyorum musterilerle konusuyorum. Surekli ses yapiyor bilerek. Carptim birtane elimin tersiyle dayanamiyorum artik

Dugunden kalma altinlar. Biktim artik bir an once bitsin istiyorum. Insallah 2020den once yeni bir sayfa acarim kendime onun borclari bana kalmaz insallah.. hala evde ariyamadim buroyu off cildiricam

Düğündeki takılar senindir..
İster bozdur ye ister ömürlük sakla..
2 2 4

Hangi ülke ?

Bulunduğunuz ülkede kanunlar nasıl ,
Polise gidip şikayetçi olun.
Bu işten iyi bir avukat ve muhasebeci bularak sıyrılmaya çalışın.
Boşanma ikinci planda olsun.

Nasil deliller sunabilirim mesela? Is yaptigi sitketlerin isimlerini biliyorum. Muhasebecide belki tanik olabilir cunku o herseyi biliyor. Oyle ispat edebilirmirmiyim sizce? Ve etsem bile hakim kabul edermi
Iyi bir avukat bulup onunla yürüyün.
Ve böyle manyak bi adam size herseyi de yapmaya kalkabilir.
Bence evden ayrılın Altınları da Alıp.

Öncelikle şirket LTD mi AŞ mi şahıs firması mı bu önemli detay. Sonra vergi dairesine gidip bir borç dökümü alın, yalan söylüyor olabilir.

Ev Baba'nın üstüne ise daha kolay iş.

Kov evden.

Ev Baba'nın üstüne ise daha kolay iş.

Kov evden.
Ev sahibine mesaj attim en erken nezaman cikabilirim diye. One gore daha nekadar odenmesi gerek diye arastiriyorum hayirlisi. Diger aboneler elektrik felanda hep benik ustume. Onlarida arastiriyorum nekadar borc kalabilir diye. Dua edin lutfen

Ev sahibine mesaj attim en erken nezaman cikabilirim diye. One gore daha nekadar odenmesi gerek diye arastiriyorum hayirlisi. Diger aboneler elektrik felanda hep benik ustume. Onlarida arastiriyorum nekadar borc kalabilir diye. Dua edin lutfen
Çoluk çocuk var mı ?

Cok sukur yok. Onceleri istemedim yeni evliyiz diye oda pek istemiyordu zaten. Ama kavgalar kotuye gitmeye baslayinca guvenmedigim icin istemedim. O istedi ama hayir dedim. Tek iyi yaptigim sey buydu galiba
O zaman ailenize durumu anlatın o evden hemen ayrılın hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…