Akıl verin lütfen

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.631
287
123
Kızlar hayatim da biri vardı daha önce ki konumda bahsetmiştim daha dogrusu ben hayatımda sanıyordum ama sizin verdıginiz tavsiyeler sayesinde gozum acıldı.. Ben dün buna gorusmek ıstemedıgımı yazdım buda bir suru sey yazdı en sonunda kufur edip engelledi her yerden ben hıc bir sey soyleyemedım engelledıgı ıcın ama dünden beri kendi kendimi yiyorum bir suru sey yazdı engelledi benim içimde kaldı her sey sizce baska telefondan yazayım mı kafayı yiycam yoksa şunuda deseydim sunu da yazsaydım diye

Yazmayın, içimde kalmasın derken daha çok yüz göz olursunuz bu sefer daha da strese girersiniz. Kavga etmenin bir yararı olmaz şu durumda, olan olmuş çünkü biten bitmiş. Neler yaşandığını bilmediğim için kim ne kadar haklı yorum yapamıyorum ama gözüm açıldı dediğinize göre çok kötü bir ilişkiniz varmış.
Merak etmeyin her zaman böyle hissetmeyeceksiniz. Şu an olay sıcak diye böyle hissediyorsunuz. Yakında iyi ki de daha fazla muhatap olmamışım diyeceksiniz.

Kızlar hayatim da biri vardı daha önce ki konumda bahsetmiştim daha dogrusu ben hayatımda sanıyordum ama sizin verdıginiz tavsiyeler sayesinde gozum acıldı.. Ben dün buna gorusmek ıstemedıgımı yazdım buda bir suru sey yazdı en sonunda kufur edip engelledi her yerden ben hıc bir sey soyleyemedım engelledıgı ıcın ama dünden beri kendi kendimi yiyorum bir suru sey yazdı engelledi benim içimde kaldı her sey sizce baska telefondan yazayım mı kafayı yiycam yoksa şunuda deseydim sunu da yazsaydım diye
Kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla.

Sakın başka telefondan yazma. Engeller hep açılır bu bi kuraldır. Bekle sessizce açıp yazacak bi süre sonra

İçinde kalanları yazsan ne olacak yazmasan ne olacak? Büyük ihtimalle daha da sinir olacaksın. Git ılık bir duş al. Su üstünden akıyorken aklında ne varsa sanki karşında oturuyormuş gibi söyle. Sonra kendine bir söz ver. Şu suyu kapatıp bu meseleyi arkamda bırakacağım de. Sen de onu engelle her yerden ve sakın yarın öbür gün ne yapıyor diye merak edip engeli kaldırma.

Yazma.
İçimi dökecem diye atılan mesajlar bile karşı tarafın bir taraflarını dağlara,taşlara kaldırıyor.

Komuyu tam bilmiyorum ama küfür edecek kadar neden sinirlendi ki buna hakkı yok ne olursa olsun böyle birinden uzak durun yazsanız bile ağzı bozuk belli

Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm 🙄

Bahsettiğiniz adam bu konudaki adam mı ? Bu konunuzda : kimse size " gidin bu insanla görüşmeye devam edin " demedi ki ; " bu insandan uzak durun " dedi.

Back
X