Akıl verin lütfen!!!

ayfagencsamsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
1
0
1
38
Merhaba kızlar çevremde anlatabileceğim hiç kimsem yok o yüzden size sormak istedim, belki fikirleriniz bana yardımcı olur….
Eşim polis memuru bende bi kurumda memurum…daha önceden ufak bir şehirde oturuyorduk ama mutluyduk,sonrasına eşim işindolayısı ve ailesine yakınlık sebebi ile İzmir e tayin istedi…çalıştığı birim dolayısı ile geç saatlere kadar çalışıyor gece yarısından sonra eve geliyor…biz birbirimizi neredeyse günlerce göremiyoruz…ben sabah işe gidiyorum o öğleden sonra işe gidiyor…uyanınca annesigile gidiyor kahvaltı yapıp onlarda vakit geçirip çocukla 1-2 saat ilgilenip işe gidiyor … neyse gelelim gece geç gelmesine saat 2-3 gibi geldiği zaman patırtı gürültü uyanıyorum ve en az 3 bazen 4 saat uyuyamıyorum uykuya dalmakta çok zorlanıyorum ve sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum…bu beni gün içerisinde çok yorgun ve bitkin hale getiriyor…sürekli eşim ile bu durumdan dolayı tartışıyoruz birim değiştir diyorum değişmek istersem beni başla ilçeye sürerler daha mı diyip duruyor ve koca şehirde çok yalnızım bana bi akıl verin lütfen arkadaşlarım ne yapabilirim psikolojim alt üst olmaya ramak kaldı dayanamıyorum artık

Madem kolay uyaniyorsunuz, esiniz en son uyuyacagi zaman girsin odaniza. Mumkun oldugunca da srssiz olsun.

Bende sizin gibiyim, eşimden daha erken uyanıyorum eşim bazen yatağa geç gelir bende o durumlarda rahatsız olmamak için mesela pijamasını vs hazırlayıp oturma odasına getiriyorum odada ses yapma direkt yatağa geç diyorum. Çünkü bende uyandığımda çok geç tekrar uykuya dönüyorum. Birde eğer kafein tüketiminiz fazlaysa o da etkiliyor, uykuya zor dalmak erken işe gidenler için ciddi bir sorun. Ben gün içinde tükettiğim kafein miktarını ciddi anlamda azalttım. Fazla kahve içerim ama artık ikindiden sonra asla kahve içmiyorum. Çay içersem eğer çok çok açık içiyorum.

Bende uyanınca uyuyamam ne kadar sessiz olsalarda uyanırım bence ayrı odada yatın yatağa girerken falan uyanmazsin . Bide olabildigince sessiz olsun

Daha yeni başladığı ve birim değiştirmek isteyen sayısının çok olma ihtimali nedeniyle eşinizin birim değiştirmesinin kolay olacağını sanmıyorum. Birimdeki diğer personel eşleri de benzer şeyler yaşıyordur. Amirine durumu açıkladığında olumsuz yanıt alacaktır durduk yere amiri eşinize olumsuz tutum geliştirebilir.
Genelde polisler tayin olurken şehirdeki çalışma biçimlerini önemser. 12/24 mü ne diyorlar sanırım. Bunu gözden kaçırmışsınız.
Sorun uykunuzun çok hafif olması ise salonda vakit geçirip sonradan üstünü başını değiştirip yanınıza kıvrılabilir.

Çalıştığı birimle degil eşinizin düşüncesizligi ile bir alakası var bu durumun. İzmirde hemen hemen tüm birimler yoğun bu arada. Sessiz hareket edemiyorsa odanıza girmesin başka bir odada yatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…