• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre haksızlık olan bir konu lütfen akıl verin :((

Ben olsam ben de böyle düşünürdüm. Sonuçta çocuk yok yeni evliler affetmeleri filan onlardan da korkardım. Bu arada konuya inanmayanlar olmuş ama ben bunu daha önce başka bir üyenin konusunda okudum. Bu ikinci hesabınız değil mi? Ama orda görümce yoktur bu evde, almamıştır deyip tesadüfen yatakla duvar arasında buluyordu sanki.
Her neyse bu aile komple sıkıntılı, işler bir, iç içelik fazla. Benim tavsiyem eşinizle ilerisi için ayrı iş planınız olsun eğer yanaşmıyorsa sizin ayrı bir planınız olsun. Kv tüm hesapları boşuna kontrol etmiyor. Belli ki o da gelinin ondan çalma riskine çözüm buluyor. Oğlu eltinizi bırakmayı gerçekte hiç düşünmemiş olabilir, bozuntuya vermiyordur ama o da mecbur kalmış olabilir. Size farklı yansıyor mevzular bence. Bu tip dürüstlüğün olmadığı aile ilerde sizi delirtmeye başlar.
Sanırım benzer konudur görümcem dolabında buldu.. kapalıydı eltim o zamanlar uzun asılı tuniklerin arkasında bulmuştu..tabi şuan açıldı afro saç falan 😂😂 bana derlerdi bak o kuran okuyor bak ne güzel kapalı..içinden değişik birşey çıktı birde bana derdi gel sende kapan hem yeni yeni ciciler aldım (cici den kastı kapalı kıyafet) birlikte kardeş kardeş giyeriz derdi 😂😂🤦🏻‍♀️ sanki kapansam ben alamıyorum ve kendisi 13 yaşından beri kapalıymış bir açıldıki görmeyin 😂😂 elaleme ne deriz 1 aylık gelin o kdr düğün masraf diye kvdem durmadıki bu kadın birgün oğullarının başını yer zaten berbat bişey ya kadın gibi değil hanım hanım ol demi erkek gibi emri vaki konuşmalar hareketler..evet ben bunları gördükce çok sıkıntılar yaşıyordum eşimle nasıl iyi anlaşır ailen bu hırsızla diye sonra dedimki ailenle görüşmek istemiyorum psikolojimi bozuyorlar ve o gün bu gün görüşmüyorum eşim çocuğu götürür iş yerlerine arabada beklerim o kdr nefret ettinm hepsinden

İyi de hala bu insanlarla aynı bütçeyi paylaşıyorsunuz. Hırsızı yakalamışlar ee sonrası? Sizinle aynı statüde aynı değerde görüyorlar hatta hakkını gözetiyorlar. Kayınvalide iyice yaşlanınca ne olacak? Resmi ortaklık yok hesaplar ayrı değil, eşinizin annesi verirse var vermezse yok para. Aldıkları ev sizin üstünüze mi, değil? Hepsi eldeki değil daldaki kuş, bugün boşanmaya kalksanız altınlarınızdan başka neyiniz var? Çantanızda bırak nakiti, eve mutfak alışverişi yapacak kredi kartınız bile yok. Onların kartıyla ödeme yapmak için onay kodunu versinler diye bekliyorsunuz. Elti evlerden uzak, görüşmemekte haklısınız ama eşinizin yaşam şartları da çekilir çile değil. Okula başlayacak çocuğunuz var, harçlığı kursu okul gezisi aktiviteleri ... hepsi için kayınvalideden ekstra para mı istenecek? Siz niye bu şartları kabul ediyorsunuz?

Aile işyeri olabilir tamam onda sorun yok ama masraflar ödemeler çıktıktan sonra herkesin hesabı geliri belli olmalı. Bütün parayı anne topluyor ve evli çocuklu oğullarına harçlık gibi veriyor. Siz bunu güvenli mi buluyorsunuz? Sadece kaynınız değil görümceniz de var.
Ahaaa altınlarımda yok evimi alırken çıkmadı paraları bozdular..Bu evim eşimin adına başka ev daha almışlardı onuda eşimin adına yaptılar..çocuğum okula başladı 1.sınıf yani herşeyin karşılıyor eşim hakkını yiyemem oda çocuğu yani yapsın..kvdeme sadece nakitleri veriyorlar akşamdan akşama gidip banka gibi ona yatırıyorlar..yoksa kadının karttan geçilenlerden haberi olmuyor sadece sorarsa haberi oluyor..aslında harçlık gibi veriyor değil ama kesinlikle nakit para bulunduramıyorlar sanki biz çalıcaz paralarını Herşey karttan..Evet bir miktar para bırakmaz bazende der biz abimden fazla harcıyoruz hesaplamış abisi biz aylık 2,3 bin fazla harcıyormuşuz dedimki banane yaa abinden ona göremi harcicam bahsetme bunlardan bana işine gelmiyorsa ayırın hesaplarınızı o daha az harcasın..Hırsızın yaptığı unutuldu sonrası ise gayet mutlular yani kuşummm kuşum diye konuşurlarmış görümcemle 🤮

İyi de hala bu insanlarla aynı bütçeyi paylaşıyorsunuz. Hırsızı yakalamışlar ee sonrası? Sizinle aynı statüde aynı değerde görüyorlar hatta hakkını gözetiyorlar. Kayınvalide iyice yaşlanınca ne olacak? Resmi ortaklık yok hesaplar ayrı değil, eşinizin annesi verirse var vermezse yok para. Aldıkları ev sizin üstünüze mi, değil? Hepsi eldeki değil daldaki kuş, bugün boşanmaya kalksanız altınlarınızdan başka neyiniz var? Çantanızda bırak nakiti, eve mutfak alışverişi yapacak kredi kartınız bile yok. Onların kartıyla ödeme yapmak için onay kodunu versinler diye bekliyorsunuz. Elti evlerden uzak, görüşmemekte haklısınız ama eşinizin yaşam şartları da çekilir çile değil. Okula başlayacak çocuğunuz var, harçlığı kursu okul gezisi aktiviteleri ... hepsi için kayınvalideden ekstra para mı istenecek? Siz niye bu şartları kabul ediyorsunuz?

Aile işyeri olabilir tamam onda sorun yok ama masraflar ödemeler çıktıktan sonra herkesin hesabı geliri belli olmalı. Bütün parayı anne topluyor ve evli çocuklu oğullarına harçlık gibi veriyor. Siz bunu güvenli mi buluyorsunuz? Sadece kaynınız değil görümceniz de var.
Mesela yemekhane ödemesi vardı cocugumun akşam annesinden nakit parayı istiyor öyle alıyor ve eşim 28 yaşında 😂😂 birşey dediğimde hani ben kendime ihtiyaç olunca alınmıyor diye yakındığımda madem öyle ayırın dediğimde kvdem derdi sen bizi mi ayırmaya çalışıyosun kardeşleri birbirine düşmanmı etmeye çalışıyorsun :)) böyle derdi psikolojik baskı yapardı berbat biri yaa miğdemi bulandırıyo 🤮

Hırsız eltim dehşet şekilde yağcı sanırım ondan çünkü kadem bana diyordu bak o nasıl işini biliyor tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diyordu bende diyordum miğdesiz olmal lazım bu kızı kabul etmek için bana derdi ne yani biz miğdesizmiyiz 😂😂 yani gülüyordum evet anne durum onu gösteriyor diyordum sert konuştuğum için sevmiyorlar beni..Zaten kvde elbetteki para araklıyor eşimde abiside biliyor hep kızıyor niye bu paralar bizim hesabımıza uymuyor diye neden az birikiyor diye ..Annesi teyzesine dayısına eşimgillerden habersiz borç falan vermiş yani ortak iş yapıp nasıl saklı gizli iş yapıyorsun..Aslında herkeze ev alınana kadardı (sanki biz birikim yapamıyoruz) şuan herkezin evi var ve extra yine aldılar hala devam ediyorlar eee kadın hiç bırakırmı peşlerini altın yumurtlayan tavuklar sonuçta onun için..
Kv okadar cahil okadar kör ki , neye destek ciktiğının farkında değil .. hı hı tatlı dil deseydin tatlı dil 😀 bir gün onu da sokar o tatlı yılan merak etmesin tecrübem sabit. Biriktirsin paraları inşallah yerini de söyler paranın o tatlı yılana. En büyük midesiz senin kaynın walla hep onun başın altından çıkıyor böyle insanları tepelerine çıkarmaya bayılıyorlar. Bir insanda gurur haysiyet yoksa ne yapsan yaranamazsın. Ben neler yaşadım ama biliyo musun o tatlı dilli yılan erken pes etti en kötü zamanda kaynanama ilk tekmeyi atandı. Herşey yerini bekler bu daha işin lelesi bide lolosu var gülüm bekle seyret sen🤣🤣

Al paranı arabanıda, yarış haline girme kimseyle önce alındı sonra alındı hiç takma çatır çutur al harca.. ama aile işlerini ben genel olarak sevmiyorum çok anlaşmazlıklar oluyo doğal olarak.. hayırlısı☘️✌️

Kv okadar cahil okadar kör ki , neye destek ciktiğının farkında değil .. hı hı tatlı dil deseydin tatlı dil 😀 bir gün onu da sokar o tatlı yılan merak etmesin tecrübem sabit. Biriktirsin paraları inşallah yerini de söyler paranın o tatlı yılana. En büyük midesiz senin kaynın walla hep onun başın altından çıkıyor böyle insanları tepelerine çıkarmaya bayılıyorlar. Bir insanda gurur haysiyet yoksa ne yapsan yaranamazsın. Ben neler yaşadım ama biliyo musun o tatlı dilli yılan erken pes etti en kötü zamanda kaynanama ilk tekmeyi atandı. Herşey yerini bekler bu daha işin lelesi bide lolosu var gülüm bekle seyret sen🤣🤣

Al paranı arabanıda, yarış haline girme kimseyle önce alındı sonra alındı hiç takma çatır çutur al harca.. ama aile işlerini ben genel olarak sevmiyorum çok anlaşmazlıklar oluyo doğal olarak.. hayırlısı☘️✌️
Neden bilmiyorum yazdıklarınızı okurken ağladım 😭 sanırım çok doluyum..bunlar barışacağında eşime msj atmıştım abinde hırsız evime adım atmasınlar diye ona görmüş ana ekrandan vay karın nasıl bana hırsız der hatta beni arayıp ne dedi biliyormusunuz dediki iyikiii karımlaa barışıyorum iyikiii 😂😂 bende dedim miğdesiz utanman lazımken konuşmalarına bak al tepe tepe kullan dediğim için benle konuşmuyor 😂😂 bana göre hepsi iş birliğide yapmış olabilir kimseye güvenmiyorum..aslında eşim karısıyla konuşmuyorya aynısını bana uyguluyor miğdesiz onursuz..en güzel yıllarımı mahvettiler ben yediremedim çok laf söyledim onların onu affetmeleri o kdr üzdü ki beni değersizmişim gibi unuttular..eşimede dedin ona arabayı aldıkları gibi istiyorum parayı yok bekle 2 ay 3 ay asla ..

Neden bilmiyorum yazdıklarınızı okurken ağladım 😭 sanırım çok doluyum..bunlar barışacağında eşime msj atmıştım abinde hırsız evime adım atmasınlar diye ona görmüş ana ekrandan vay karın nasıl bana hırsız der hatta beni arayıp ne dedi biliyormusunuz dediki iyikiii karımlaa barışıyorum iyikiii 😂😂 bende dedim miğdesiz utanman lazımken konuşmalarına bak al tepe tepe kullan dediğim için benle konuşmuyor 😂😂 bana göre hepsi iş birliğide yapmış olabilir kimseye güvenmiyorum..aslında eşim karısıyla konuşmuyorya aynısını bana uyguluyor miğdesiz onursuz..en güzel yıllarımı mahvettiler ben yediremedim çok laf söyledim onların onu affetmeleri o kdr üzdü ki beni değersizmişim gibi unuttular..eşimede dedin ona arabayı aldıkları gibi istiyorum parayı yok bekle 2 ay 3 ay asla ..
"Şerefsiz" olmak böyle bişey ama kayınbirader genelde böyle oluyor hiç şaşırmadım. Sen yanlış bişey yapmadın haklısın. Kim olsa aynılarını söyler öfkelenir. Onlar tencere kapak böyle midesizler birbirni bulur hep. Ama onlar asla huzurlu olamazlar. Hayatın merkezi yapma onları zamanında ben çıldırcak dereceye gelmiştim benimkide başka olaydı. Ama sonuç olarak karakterleri çok benzer. O yüzden anlıyorum onlara inat eşinle mutlu ol! Asla bişeylerin seni aşağı çekmesine enerjini sömürmesine izin verme. Onları evinde anma eşinle huzurun kaçmasın. Ne b*k oldukları ortada eğer eşin seni ezdirmiyor , hep yanında destekse bu yeterde artar bile ortadan çatır çatır çatlasınlar.

Ben böyle yaptım hep kıskanıldım. Sonunda kendilerini yaktılar :) aile darma dağın oldu.. ama eşim hep yanımda oldu 🙏🏼

"Şerefsiz" olmak böyle bişey ama kayınbirader genelde böyle oluyor hiç şaşırmadım. Sen yanlış bişey yapmadın haklısın. Kim olsa aynılarını söyler öfkelenir. Onlar tencere kapak böyle midesizler birbirni bulur hep. Ama onlar asla huzurlu olamazlar. Hayatın merkezi yapma onları zamanında ben çıldırcak dereceye gelmiştim benimkide başka olaydı. Ama sonuç olarak karakterleri çok benzer. O yüzden anlıyorum onlara inat eşinle mutlu ol! Asla bişeylerin seni aşağı çekmesine enerjini sömürmesine izin verme. Onları evinde anma eşinle huzurun kaçmasın. Ne b*k oldukları ortada eğer eşin seni ezdirmiyor , hep yanında destekse bu yeterde artar bile ortadan çatır çatır çatlasınlar.

Ben böyle yaptım hep kıskanıldım. Sonunda kendilerini yaktılar :) aile darma dağın oldu.. ama eşim hep yanımda oldu 🙏🏼
Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah 🙏 evet haklısınız elimden geldiğince iyi geçinip eşimle onları sevindirmicem bu konular yüzünden yeterince yıprandık..eşim sanırm ezdirmiyor ortamlarına girmediğimden ne ailesini bana ne beni onlara ezdirmiyor görümcem birşey diyecek olsun benim hakkımda korurmuş hatta tepkisi sert şekilde dile getirirmiş teyzesi söylerdi..

Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah 🙏 evet haklısınız elimden geldiğince iyi geçinip eşimle onları sevindirmicem bu konular yüzünden yeterince yıprandık..eşim sanırm ezdirmiyor ortamlarına girmediğimden ne ailesini bana ne beni onlara ezdirmiyor görümcem birşey diyecek olsun benim hakkımda korurmuş hatta tepkisi sert şekilde dile getirirmiş teyzesi söylerdi..
Amin inşallah canım sizinde🙏🏼

Offf iyi etmiş herkes yerini bilsin 🤭

Back
X