• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre haksızlık olan bir konu lütfen akıl verin :((

Amaan boşver sen de bundan sonra kullanırsın. Bir de siz ortaya atın ev istiyorum diye. Çok ezberlemeyin geçmişi.

Yuh baya garip bir ailedesiniz şuan malesef Allah yardım etsin. Anne ayrı elti ayri eltinin eşi ayrı vaka.
Ev aldılar zaten :)) onuda diyemem :)) çok tuhaflar çok

Konu ne biliyormusunuz zamanında bana hırsızlık yapan birine verdikleri değer yani aman yürümesin onunda arabası olsun düşüncesi bende sorun ben kendi paramla alıp ona gelince ortak paradan gitmesi sorun neyle gidiyorsa gitsin yürüyormu uçuyormu böyle bir insana araba alıp neyin ödülü bu bu yüzden konu konuyu açıyor
Arabayla değer olmaz araba artık bir istek değil ihtiyaç. Evet hırsızmış arsızmış. Ama onun da çocuğu var muhtemel ihtiyaçları oluyordur. Kaldı ki çocuksuzum eşimi her dakika arayıp beni şuraya buraya götür diyemiyorum. Acil işler çıkıyor. Sizin burda bakmanız gereken şey hakkınızı teslim ediyorlar mı? Ediyorlarmış, gerisiyle ilgilenmeyin.

Arabayla değer olmaz araba artık bir istek değil ihtiyaç. Evet hırsızmış arsızmış. Ama onun da çocuğu var muhtemel ihtiyaçları oluyordur. Kaldı ki çocuksuzum eşimi her dakika arayıp beni şuraya buraya götür diyemiyorum. Acil işler çıkıyor. Sizin burda bakmanız gereken şey hakkınızı teslim ediyorlar mı? Ediyorlarmış, gerisiyle ilgilenmeyin.
Tabiki araba değer değil ama onların aman oda eksik kalmasın düşüncesi onların ona verdiği değer..yani diliyorumki verirler sözde kalmaz..

Tmm ablacığım güzel konuştun da daha yumuşak bir şekilde söyleseydinya 😂😂 ben onlarla küsüm zaten konuşmuyorum hiçbiriyle ortak iş yapmaları onları ilgilendiriyo ama harcama için ona arabayı düşünüyorsan banada düşünecektin diyorum ve böyle bir hırsıza bunu layık görüyorlar diye zoruma gidiyor
Valla hakkını helal et aslında sert üslupla konuşmak istemedim ama gerçeklerde biraz böyle be hayatım, araba parasını verdiklerine şükret 😀

Tabiki araba değer değil ama onların aman oda eksik kalmasın düşüncesi onların ona verdiği değer..yani diliyorumki verirler sözde kalmaz..
Ordan bakinca eltine verilen deger gibi gozukse de oglu ve torunu da soz konusu değer vermekse onlaradir. Ama keselerin bir olmamasi lazim nasil isler gozunu acarsiniz esinizin bilmem ama biran once kopmasi lazim

Back
X