akıl verin lütfen

datlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
13
0
36
Adana
ben 20 yaşındayım.bundan 2 yıl önce kaçırıldım tecavüze uğradım.o zaman acım yeniydi yaşımda ufaktı deli tavuk gibi ortalıkta geziyordum.ailem bile benimle konuşmuyordu.kimse bana yardım etmedi.ama mahkemeleri hep kazandım.2 yıllık bitirdim.şimdi çok güzel bir işim var çok ünlü bir şirketteyim.şimdiye kadar sevgilim olmadı.işim gereği biriyle tanıştım çocuğa aşık oldum.biz sevgili olduk.evlenmeyi düşünüyorduk.ben bu başımdan geçen olayı anlattım.buda ailesine anlatmış.babası başkasının günahına girdiği bir kızı gelin almam ben seni bunun için büyütmmedim demiş ve benden ayrıldı. bana diyorki bu iş olmıycak ama kalbimde senden vazgeçmiyor diyor.nolur yardım edin kaybetmek istemiyorum.benim günahım olmayan bir olayla yargılanmak istemiyorumm

öncelikle çok geçmiş olsun... yeterli olurmu bu söz bilmem...
sevdiğiniz erkeğin ve ailesinin böyle düşünmesi çok saçma. siz böyle bir şeyi isteyerek yaşamadınız ki? koskoca adam bunu nasıl anlamıyor!
erkek arkadaşınızın sevgisi de direnecek kadar değilmiş demekki hemen ayrılmış baksanıza

bilmiyorum ne yapcağımı bende aynı düşünüyorum benim için çabalamadığını.bunu dile getirdim bana nerden biliyorsun çabalamadığımı diyor.ama benim sesimi duymadan bile yapamıyor.şimdide kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor bana akıl veriyor ama böyle yaparak ben daha çok üstüne düşüyorum.oda diyor senden ayrılamıyorum diyor ama mantığımızı dinlemeliyiz ilerde çok sorun çıkabilir diye olayımdan dolayı

bence üstüne düşmeyi bırak bir süre o zaman gerçekten sevip sevmediğini anlarsın.
ne gibi bir sorun olacakmış!!! elalemin yaptığı ahlaksızlığın bedelini siz hayat boyu mu ödeyeceksiniz ki ileride sorun çıkabilir diyor??
böyle düşünüyorsa zaten senin için doğru insan olmadığını anlayabilirsin, yaşadığın ozr durumda sana destek olamk yerine kaçan bir insan!!!!

Asıl olayın kötü boyutu sevgilinizin ailesine bunu anlatması hangi mantığa sığar bunu anlatmak.ayrıca evlenecek olan sizsiniz ne demek başkasının günahına girdiği kızı istemem alnınızdamı yazıyor yaşadığınız asıl ayıp asıl yanlış sevgilinizdee

nil o kadar çok şey yaşadım kafamda bira şişeleri mi kırılmadı.silahlı adamlar davanı al diye okulumu basmadı gece yarısı pansiyondan atılıp sokaktamı kalmadım.bu mevkiye geldim ama hep kendi cabamla ve hep yalnızdım.birden bu girdi hayatımı bütün bu yaşadıklarımı bile unuttum.beni terk edince keşke bu kadar neye çabaladım adamın elinden kaçmasaydım öldürseydi beni diye düşündümm

karsindaki adam yanlis bir adam tatlim.. senin basindan gecmis bir olay ikinizi ilgilendirir sadece.. bunun bir trafik kazasi gecirmekten farki yok.. bunu gidip ailesine anlatmasi hos degil bence..
senin ailen ne diyor peki sana yardimci oluyorlar mi?

hiç bir desteğim yok.bu hafta doktora gittim ikinci bir yıkıntımda yumurtalıklarım aniden bitmiş çocuğumhiç olmıycak.herşey üst üste geldi artık dayanamıyorum

nil o kadar çok şey yaşadım kafamda bira şişeleri mi kırılmadı.silahlı adamlar davanı al diye okulumu basmadı gece yarısı pansiyondan atılıp sokaktamı kalmadım.bu mevkiye geldim ama hep kendi cabamla ve hep yalnızdım.birden bu girdi hayatımı bütün bu yaşadıklarımı bile unuttum.beni terk edince keşke bu kadar neye çabaladım adamın elinden kaçmasaydım öldürseydi beni diye düşündümm
kıyamam yaa kıyamam valla
annen baban neler düşünüyorlar peki?
tahmin edebiliyorum güvenebileceğin tek insanın o insan olduğunu düşünüyorsun ama malesef onun sevgisi seninki kadar büyük değilmiş be güzelim... böyle bir şeyi herkesin bilmesine gerek yoktu ne diye gitmiş babasına anlatmış...

ilerde başkasından kulaktan yalan yanlış duyma yerine kendisi doğru şekilde anlatmış ailesine

ahh ahh ..bn bu toplumu anlayamyrum ne saçma düşnüyolar.neymiş bşkasının günahıymış faln filan.sanki bunu sen istedin ne kadar bencilce we tam geri kafalılık..bncede brz kendi haline bırak bkalım..seviyosa zaten bu süreç içerisinde belli eder kendini..

canım ya çok kötü şeyler yaşamışsın...
seni,senin yüzünden olmayan bişey yüzünden yargılaması ve bunu ailesine anlatması çok kötü...
ben o adamın sevgisinden şüphe ederim..

ben 20 yaşındayım.bundan 2 yıl önce kaçırıldım tecavüze uğradım.o zaman acım yeniydi yaşımda ufaktı deli tavuk gibi ortalıkta geziyordum.ailem bile benimle konuşmuyordu.kimse bana yardım etmedi.ama mahkemeleri hep kazandım.2 yıllık bitirdim.şimdi çok güzel bir işim var çok ünlü bir şirketteyim.şimdiye kadar sevgilim olmadı.işim gereği biriyle tanıştım çocuğa aşık oldum.biz sevgili olduk.evlenmeyi düşünüyorduk.ben bu başımdan geçen olayı anlattım.buda ailesine anlatmış.babası başkasının günahına girdiği bir kızı gelin almam ben seni bunun için büyütmmedim demiş ve benden ayrıldı. bana diyorki bu iş olmıycak ama kalbimde senden vazgeçmiyor diyor.nolur yardım edin kaybetmek istemiyorum.benim günahım olmayan bir olayla yargılanmak istemiyorumm

bilmiyorum ne yapcağımı bende aynı düşünüyorum benim için çabalamadığını.bunu dile getirdim bana nerden biliyorsun çabalamadığımı diyor.ama benim sesimi duymadan bile yapamıyor.şimdide kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor bana akıl veriyor ama böyle yaparak ben daha çok üstüne düşüyorum.oda diyor senden ayrılamıyorum diyor ama mantığımızı dinlemeliyiz ilerde çok sorun çıkabilir diye olayımdan dolayı

çok haklısın ama benim saflığım o kadar bağlandım ki vazgeçemiyorum

hiç bir desteğim yok.bu hafta doktora gittim ikinci bir yıkıntımda yumurtalıklarım aniden bitmiş çocuğumhiç olmıycak.herşey üst üste geldi artık dayanamıyorum

ilerde başkasından kulaktan yalan yanlış duyma yerine kendisi doğru şekilde anlatmış ailesine

bırakamıyorum çok güvendim ona

bırakmak zorundasın

istemiyorsa zorla güzellik olmaz

yoluna bakacaksın

yargılamayan , yanında olacak biriyle karşılaşacaksın nasılsa:hulya:

senin hiç bir suçun olmayan böyle bir durumda böyle bir tepkiyle karşılaşman çok kötü
eğer o seni gerçekten sevseydi seni sahiplenip kanatları altına almalıydı
benim beklentim bu yönde olurdu

bende kanatlarının altına almasını beklerdim bana sadece dediği ağlayarak olmıycak kalbim senden vazgeçmiyor ama mantığım olmıycak yönünde dedi bıraktı

bu bi kusur deglki olaylar istegin dışında gelişmiş arkdaşlara katılıyorum seni seven insan aynı zamanda seni herşeyiyle kabul etmeli yargılamadan sorgulamadan mantık bi çok şeyi söyler önemli olan yüregindeki sesi dinleyecek kadar yürekli olabilmek artık gelse bile ilerde sürekli başına kalkabilme ihtimalinide düşünmelisn

Back
X