• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen :(

bazı erkekler gebelik ve lohusalıkta kadından daha çok depresyona giriyorlarmış
şimdiden böyle diyorsa son ayları ve doğum sonrasını düşünemiyorum
duymayın böyle bencil adamın laflarını , bebeğinize odaklanın boşverin

1 buçuk yıllık evsliisn 5 aylık hamilesin var
evliliği anlamadan hamile kalmışsın..
çok erkenden.
adam daha çok ilgi bekliyor senden
bu kişiye göre değişir bir durum bence. ben şuan 34 haftalık hamileyim, evliliğim ise 35 haftalık. eşim gayet ilgili. Allaha şükür.
konu sahibinin eşi belki de baba olmaya yaklaştıkça şaşkınlıktan ne dediğini ne yaptığını pek bilmiyor olabilir.

Ben 3 kilo aldim yani suan 50 kiloyum bebek buyudukce zor kalkiyorum bel agrim cok fazla var
47 kiloyken çok zayıfmışsın bence 3 kiloda çok değişmez insan şimdiden mırın kırın etmesi saçma sen hamilesin ve son aylar daha çok alacaksın ki bebeğin doğuma hazır hale gelsin
Kem küm etme ayar ver cidden bebek zembille inmiyo karnımda gelişiyo 50 kiloda bık bık ediyosun dış görünüşe bakarsak senin kel olma ihtimalin daha yüksek, ben kilo alırım veririmde sen keltoş olunca ne olacak filan de

Sanirsin kendisi Brad Pitt. Senin cocugunu tasiyorum, begenmiyorsan kapi orda deseydiniz keske. Bir erkek esine hicbir zaman bunu dememeli hele hamileyken hic. Sizde ona yapin aynisini. Sen evlenince degistin eskiden boyle kaba degildin diyin.

Sanirsin kendisi Brad Pitt. Senin cocugunu tasiyorum, begenmiyorsan kapi orda deseydiniz keske. Bir erkek esine hicbir zaman bunu dememeli hele hamileyken hic. Sizde ona yapin aynisini. Sen evlenince degistin eskiden boyle kaba degildin diyin.
Ona da sormayi denedim bana niye boyle diyosun neyi eksik ettim diye aynaya bak demekle yetiniyo sadece

Ona da sormayi denedim bana niye boyle diyosun neyi eksik ettim diye aynaya bak demekle yetiniyo sadece
Aynaya bak ne demek yaa hamile kadına. Ne kadar ayıp ne kadar saygısızca.
Totosu çok yukarda biraz aşağılayın kendinizi güzel gördüğünüze dair sözler söyleyin. Ne bu erkeklerdeki özgüven ya

:KK70:
du gecen gun yasadıgımı anlatımda keyfın yerıne gelsın konu sahıbı...
gecenlerde dısarı cıktık bebıs ıcın bırseye bakmaya,tabı son aylar ınanılmaz bı wc sıkısıklıgı oluyor :KK70:
evden cıkmadan bı gırımde dedım;gırdım cıktım tam araca tek ayagımı atmamla bırsey fışk ettı :KK70:
erhaaan ya suyum geldı ya altıma kacırdım cabuk eve cıkalım dedım :KK70:

yatakta sagdan sola donmem 10 dakıkamı alıyor 4 yastıkla yatıyorum...

kocanı dövmek ıstedım :) ama duydumkı hamişlerın eşlerı depresyona gırıyormus dogum onu strese soktu sanırım...
sen canını sıkma sorun yok hersey normal :KK66:

Son düzenleme:
Bence aynaya bır baksın once kendısını nasıl goruyorsa aynada . Sureklı makyaj yapmanı mı ıstıyor yada sac vs mı ?

Valla ben uygun yorum yapayim dedim ama hanimefendi esiniz tam bir odunmus. Alttan almayin onun size kendinizi kotu hissettirmeye hakki yok. Aynaya bak diyorsa once sen aynaya bak sen kendini ne sandin, su tipinle seninle evlendigime sukredecegine ettigine bak diyin. Begenmiyorsan kapi orada diyin. Siz alttan aldikca bu adam bunlari soylemeyi kendine hak gorecek.

Ay vallahi sogudum ben evlilikten de erkek milletinden de. Tek bildigim sey hamililiginizde size bunlari yasatmaya hakki yok. Kac yasinda ? Sanki olgunlasmamis biri gibi geldi esiniz.

Valla ben uygun yorum yapayim dedim ama hanimefendi esiniz tam bir odunmus. Alttan almayin onun size kendinizi kotu hissettirmeye hakki yok. Aynaya bak diyorsa once sen aynaya bak sen kendini ne sandin, su tipinle seninle evlendigime sukredecegine ettigine bak diyin. Begenmiyorsan kapi orada diyin. Siz alttan aldikca bu adam bunlari soylemeyi kendine hak gorecek.

Ay vallahi sogudum ben evlilikten de erkek milletinden de. Tek bildigim sey hamililiginizde size bunlari yasatmaya hakki yok. Kac yasinda ? Sanki olgunlasmamis biri gibi geldi esiniz.
25 yaşında

Kızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.
Canim az önce bir arkadaşa yazdım.erkekler asla bizim gibi bakamiyorum dünyaya. Evin temizliği işi vs yüzünden kendimize bakamadiginiz dönem olabilir.evlilikten bir dönem sonra herşey flirt gibinolmazki

ya bu erkeklerde sanki fit vucutlu hergun bakımına kıyafetine dikkat ederler de kadınları sorguluyorlar ustelik hamilesin yani
Tvdeki dizilerde hep güzel kadınlar para hırs var.gerçeği giren yok.erkekler bizim gibi asla bakamaz hayata

Back
X