- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Eşim o konuda devre dışı işte. kardeşi aylaaarca kaldı en son ben artık geceleri uyku uyumuyordum.baktı çıldırıyorum. ancak o zaman sesi titreye titreye dedi.Eşiniz diyecek siz değil
Geliyoruz mu diyolar ay anne biz evde yokuz suraya gidicez
Gelin mi diyolar su susu işimiz var halledicez diyin
Evde birileri varken sürekli eşinizle nasıl vakit geciriyorsunuz eşinizede posta koyun bi zahmet artık kendi ailemiz var her dk her dk gidilirmi böyle rahat edemiyorum vs vs
Bastan fazlasıyla taviz vermişsiniz malesefEşim o konuda devre dışı işte. kardeşi aylaaarca kaldı en son ben artık geceleri uyku uyumuyordum.baktı çıldırıyorum. ancak o zaman sesi titreye titreye dedi.
ne diyim gelmeyin mi diyeyim diyor. de diyorum demem diyor. baya saçma yani.
Ayy hepsini okuyamadım. Ben burda fenalık geçirdim. Ben sevmem öyle gereksiz kalabalığı. Bir şekilde daha az gelmelerini sağlayın. Tatil köyü mü orasıkızlar merhaba, 1,5 sene önce evlendim yaklaşık olarak. Çalışıyorum ,eşimde çalışıyor, maddi sorunlar haricinde büyük sıkıntılarımız yok. Sakin sessiz uysal biriyimdir.Eşimde öyle hatta çoğu zaman çok konuşkan da değildir.Ailesine çok düşkün en önemli kısmı o.
Şimdi asıl konuya gelirsem evlendiğimden beri evde yalnız kalmadım. Bir görümcem geldi bende kaldı aylarca. Görümcelerimle anlaşırım sıkıntım yok ama daha 3 aylık evliydim ve aylarca bende kaldı gitmedi ev bulacağım ayağına. Hadı bunu atlattık. O gitmeden eşimle tartıştık eşimde konuştu,gitti kardeşi. Küslük vs olmadı.Ben hep iyiydim zaten, benden yana bir sıkıntıları yok her zaman güleryüzlüydüm.Eşime sadece rahatsızlıklarımı söylerdim. O da iletebildiği kadar iletirdi.
Şimdi aralıklarla annesi ve kız kardeşi bize gelip birer hafta kalıyor.Biz çalışıyoruz,bizi gördükleri yok bana çok saçma geliyor. İyi tamam dedim kalsınlar.
Ardından bir rahatsızlık oldu 2-3 hafta bizde kalmaları gerekti rahatsızlıktır dedim sustum. Hastalarına bende baktılar.(okuyan olursa diye detaya giremiyorum) ama çok saçmaydı önceden planlanmıştı gidelim şekerportakalında bakalım demişler.Burası daha rahatmış.
Ayrı şehirlerdeyiz ama uzak şehirler değil birbirine.2 haftada bir ya biz geliriz ya onlar kesin bir şey bulur gider.3 haftaya çıkmadı bu aralık daha. Kafayı yiyesim geliyor.
Şimdi ben artık bunu kullanmaya başladıklarını düşünüyorum.Kaynana ve görümcemle sıkıntım yok, ben evde yokken her yeri silip süpürürler vs yemekleri yaparlar ama onlar evdeyken ben kendi evimmiş gibi hissedemiyorum. Ev benden çıkıyor.Ama diyecek tartışacak hiçbir şey de diyemiyorum kızımın evine çöreklendik, sağolsun kızıma geldik filan diyorlar mecbur ses çıkartamıyorum.
Ama artık yoruldum.
Sürekli evde birilerinin olmasından,mutlaka bir action olup bizim gitmemizden ya da onların gelmesinden, rahatça gelip haftalarca kalmalarından, hatta bizim evde olmayacağımızı bile bile gelmelerinden...
Akıl verin.
Bu arada hep emrivaki yapıyorlar biz geliyoruz diye eşimde ne diyim gelmesinler mi diyim diyor. Beni hiç aramıyorlar.
Ne diyeceğim nasıl davranacağım bu insanlara.
Uzun oldu kusura bakmayın.
yok daha benim ailem zaten gelenin çok kızım bi başbaşa kalamadınız deyip bir hafta kalmadılar bendeOnlara yüz vermeyin. Onların yanındada eşinize küs gibi olun anlasın üstünüze çok düşecektir o zaman ama yüz vermeyin tm gelinir gidilir evlat ama bu kadar da olmaz bi gün kal git bunlar biraz cimrimi yiyicimi bedavacımı acaba bunlar ikisi birden çalışıyo para çok herşey leri var sanıyolardur. Arada maddi konulardan açın şu borç var bu borç var bide her geliyoruz dediklerinde bişeyler isteyin pahalı şeyler misal tavuk mangal kömürü alın mangal yapam de evde yicek bişey kalmamış de masrafları bali onlara yükle maddi sıkıntım var diyon bak. Eşini aradıklarındada telefonu açmadan eşine kızgın bi şekilde gelcez derlerse bizde çıkıyoduk falan desin öyle söylet. Kendi ailen geliyomu bu kadar sık gelmiyorsa eşine söyle bende diyicem bizimkilerde gelsin günlerce kalsın evlilik diye bişey kalmasın de. Ya ana babadır saygı sevgi olucak yardım edilir tabi ama devamlı dip dibe birbirinizden sogursun uz oturup konuşun bu konuyu eşinizle.
cinsellikle terbiye edilebilen erkeklerden değil eşim. keşke olsaydı da vermiyorum deyince ayaklarıma kapansaydıBastan fazlasıyla taviz vermişsiniz malesef
Ben olsam argo olucak biraz ama koynuma almazdım
Evde birileri varken rahat edemiyorum derdim vs
Bu böyle devam eder sizin
hepsini sesini çıkartmadan yapar kadın inanır mısın? iş güç sökmüyor kapı pencere ne varsa ben yokken siliyorBen senin yerinde olsam anne bugun patatesli borek yapsana derim.iki gun sonra anne yaa pogaca canim cekti ben gelemeden yapiver derim. Sonraki gun anne bana bir kisir yap derim yapsinda yapsin bakalim bidaha gelicekmi
ya eve onlar varken bi misafir geldi onların tanıdığı.kız kvsini yerdi.sürekli geliyor bıktım artık daha yeni evliyim diye. ayyy ne kadar haklısın yavrum tabi başbaşa kalmak istersin dediler.laf arasında başbaşa kalmak ıstedığınızı soyleyın ... yorgunluklarınızı eve gelınce rahat gıyınıp dolaşmak ıstedığınızı soyleyın mesela ....
kızlar merhaba, 1,5 sene önce evlendim yaklaşık olarak. Çalışıyorum ,eşimde çalışıyor, maddi sorunlar haricinde büyük sıkıntılarımız yok. Sakin sessiz uysal biriyimdir.Eşimde öyle hatta çoğu zaman çok konuşkan da değildir.Ailesine çok düşkün en önemli kısmı o.
Şimdi asıl konuya gelirsem evlendiğimden beri evde yalnız kalmadım. Bir görümcem geldi bende kaldı aylarca. Görümcelerimle anlaşırım sıkıntım yok ama daha 3 aylık evliydim ve aylarca bende kaldı gitmedi ev bulacağım ayağına. Hadı bunu atlattık. O gitmeden eşimle tartıştık eşimde konuştu,gitti kardeşi. Küslük vs olmadı.Ben hep iyiydim zaten, benden yana bir sıkıntıları yok her zaman güleryüzlüydüm.Eşime sadece rahatsızlıklarımı söylerdim. O da iletebildiği kadar iletirdi.
Şimdi aralıklarla annesi ve kız kardeşi bize gelip birer hafta kalıyor.Biz çalışıyoruz,bizi gördükleri yok bana çok saçma geliyor. İyi tamam dedim kalsınlar.
Ardından bir rahatsızlık oldu 2-3 hafta bizde kalmaları gerekti rahatsızlıktır dedim sustum. Hastalarına bende baktılar.(okuyan olursa diye detaya giremiyorum) ama çok saçmaydı önceden planlanmıştı gidelim şekerportakalında bakalım demişler.Burası daha rahatmış.
Ayrı şehirlerdeyiz ama uzak şehirler değil birbirine.2 haftada bir ya biz geliriz ya onlar kesin bir şey bulur gider.3 haftaya çıkmadı bu aralık daha. Kafayı yiyesim geliyor.
Şimdi ben artık bunu kullanmaya başladıklarını düşünüyorum.Kaynana ve görümcemle sıkıntım yok, ben evde yokken her yeri silip süpürürler vs yemekleri yaparlar ama onlar evdeyken ben kendi evimmiş gibi hissedemiyorum. Ev benden çıkıyor.Ama diyecek tartışacak hiçbir şey de diyemiyorum kızımın evine çöreklendik, sağolsun kızıma geldik filan diyorlar mecbur ses çıkartamıyorum.
Ama artık yoruldum.
Sürekli evde birilerinin olmasından,mutlaka bir action olup bizim gitmemizden ya da onların gelmesinden, rahatça gelip haftalarca kalmalarından, hatta bizim evde olmayacağımızı bile bile gelmelerinden...
Akıl verin.
Bu arada hep emrivaki yapıyorlar biz geliyoruz diye eşimde ne diyim gelmesinler mi diyim diyor. Beni hiç aramıyorlar.
Ne diyeceğim nasıl davranacağım bu insanlara.
Uzun oldu kusura bakmayın.
cinsellikle terbiye edilebilen erkeklerden değil eşim. keşke olsaydı da vermiyorum deyince ayaklarıma kapansaydı
Eşim o konuda devre dışı işte. kardeşi aylaaarca kaldı en son ben artık geceleri uyku uyumuyordum.baktı çıldırıyorum. ancak o zaman sesi titreye titreye dedi.
ne diyim gelmeyin mi diyeyim diyor. de diyorum demem diyor. baya saçma yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?