Akıl verin ne yapacağımı bilemiyorum

Beybiumutlari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
1.120
515
43
2 yili doldurcaz 3 yıla gircez evli olali yeminim olsun ki bir kere bile eşimin ceplerini kontrol etmedim. Dün gece başıma gelenden sinra keşke daha önce kontrol etseydim diyorum. Ben dun gece eşimin montunun cebinden sigara almak istedim sigara paketinin içinden kağıda sarılmış bi şekilde esrar buldum. Hayatimin şokunu yaşadım dünyam başıma yıkıldı asla ama asla beklemiyordum. 7 aylik hamileyim ellerinizden öpsün 9 aylik da bi oğlum var. Kalakaldım yardım edin akil verin. Eşim esasında iyi bi insan çevresinde ki herkes sever onu yani ticaret yapıyor. Yani ara sıra elbette tartışmamız oldu. Ama evliliğimiz hani genel olarak şuan toparlanmışti iyi gidiyorduk. Bunu hiç beklemiyordum. Çok kötüyüm

Boşanıcaksınız tabi ki. Genelde esrar gibi konularda kimsenin kolay kolay düzeldiiği görülmemiş

Siz sigaranızı, eşiniz de esrarını içmeye devam edin sorun çözülür. 9 aylık olanı ve karnınızdakini boşverin, kocanızın durumu çocuklardan önemli. Kocasız kalmayın yeter ki.

Biri ihbar etse de 9 aylığı şimdi, karnınızdakini de doğumdan hemen sonra alsalar elinizden. Sağlıklarını düşünen, onları güvende tutacak insanlar yapsın anne babalığı. Siz nasılsa 3. çocuğu yaparsınız hiç zaman kaybetmeden.

Bu hikaye neden hiç şaşmıyor ya? Tavşan gibi sürekli üreyen, erken evlenen çiftlerde koca neden hep madde kullanıyor? 7 aylık hamile halinle sigara içmen korkunç. Daha diğer 2 aylıkken hamile kalmışsın bir de. Yaş da eminim 20 falandır en fazla. Madde bağımlısı kocadan ayrılman lazım normalde ama şimdi çocuklarım ne olacak falan dersin. Boşverrr üremeye devam.

Bu hikaye neden hiç şaşmıyor ya? Tavşan gibi sürekli üreyen, erken evlenen çiftlerde koca neden hep madde kullanıyor? 7 aylık hamile halinle sigara içmen korkunç. Daha diğer 2 aylıkken hamile kalmışsın bir de. Yaş da eminim 20 falandır en fazla. Madde bağımlısı kocadan ayrılman lazım normalde ama şimdi çocuklarım ne olacak falan dersin. Boşverrr üremeye devam.
İsmi de beybi umutları. 🥲

Yemin olsun kocamin ceplerini bugune dek hic kurcalamadim, diye yemin etmek yerine ben ne halt yiyorum da gebeyken sigara iciyorum diye dusunun once. Esinizin esrar icmesi sizi nasil şoka sokuyor ki? Karninizdaki ve kucaginizdaki 2 bebe sigara iciyor, alooo??? Siz kendiniz cok mu iyisiniz de esrara sok oluyorsunuz vallahi kilitleniyorum bazi uyelere.

Yeni fark ediyorum, 7 aylik hamile ve diger bebek 9 aylik!!! Normal dogum bile olsa gebe kalacak kadar sevisebilmeniz de bi garip, siz de esrar gibi birsey mi kullanıyorsunuz? Nasil toparlandi vucudunuzda gebe kalabildiniz. Ayy vallahi icim sisti.

2 yili doldurcaz 3 yıla gircez evli olali yeminim olsun ki bir kere bile eşimin ceplerini kontrol etmedim. Dün gece başıma gelenden sinra keşke daha önce kontrol etseydim diyorum. Ben dun gece eşimin montunun cebinden sigara almak istedim sigara paketinin içinden kağıda sarılmış bi şekilde esrar buldum. Hayatimin şokunu yaşadım dünyam başıma yıkıldı asla ama asla beklemiyordum. 7 aylik hamileyim ellerinizden öpsün 9 aylik da bi oğlum var. Kalakaldım yardım edin akil verin. Eşim esasında iyi bi insan çevresinde ki herkes sever onu yani ticaret yapıyor. Yani ara sıra elbette tartışmamız oldu. Ama evliliğimiz hani genel olarak şuan toparlanmışti iyi gidiyorduk. Bunu hiç beklemiyordum. Çok kötüyüm
Hamileyken sıgara içmek esrar kullanmaktan dahamı iyi?
Siz iki kişiyi zehirliyorsunuz, hadi sizi boşverdim karnınızdaki bebeğe bile bile zarar veriyorsunuz. Kocanızın ne zıkkım kullandığının ne önemi var şu durumda?
Onuda içseydiniz, nasıl birşeymiş deneseydiniz.
Kendim içmicektim başkası için aldım sigarayı muhabbetine hiç girmeyin lütfen.

Valla ne yapan soyleyim topiki gorup uyenin adina bakinca dedim herhalde cocugu olmayan bir kadinin uzuntusunu okuyacagim, icinden tavsan gibi ureyen bagimli cift cikti, şoktayım.
Cidden ikisi de bağımlı. 7 aylıkken sigara içen birinin madde içenden bir farkı yok gözümde.

Diğer sorunuzda eşimle boşanma sürecindeyim ama hamile kaldım yazmışsınız. Ben anlamıyorum biz az bi şey kavga etsek midem almıyor benim uzun bi süre, siz boşanma sürecindeyken hem de daha lohusalığınız bitmeden nasıl seviştiniz de hamile kaldınız, hele de 7 aylık bebeyle sigara içerken ben anlamadım.

Neyse banane.

Boşanacakmışsınız zaten neden bu kadar yıkıldınız? Bu adam eğilip kadınların g*tüne bakmıyor muydu etek altından? Esrar mı tek sorun?

Diğer sorunuzda eşimle boşanma sürecindeyim ama hamile kaldım yazmışsınız. Ben anlamıyorum biz az bi şey kavga etsek midem almıyor benim uzun bi süre, siz boşanma sürecindeyken hem de daha lohusalığınız bitmeden nasıl seviştiniz de hamile kaldınız, hele de 7 aylık bebeyle sigara içerken ben anlamadım.

Neyse banane.

Boşanacakmışsınız zaten neden bu kadar yıkıldınız? Bu adam eğilip kadınların g*tüne bakmıyor muydu etek altından? Esrar mı tek sorun?
Boyle topik sahiplerinin eski mesajlarini ozellikle okumuyorum ben, psikoloji falan bırakmıyorlar. Su an muhtemelen sigarasini yakmis elleri titreyerek balkonda icerken burayi okuyordur. (Bak iyi niyetliyim balkonda dedim)

Az sonra gelir, kinadiginizi yasamadan olmezsiniz temali atarini yapar, sonra doktor gunde 1 taneden birsey olmaz dedi, diye de soylenir, uyeligini iptal eder gider.

Evde bir bebek var, hamile anne sigara içiyor. Baba esrarkeş. Valla çocuk yapma ehliyeti gelmeli artık olmuyor böyle. Benim içim kurudu bu çocuklara üzülmekten.
Vereceğimiz akıl ulaşması gereken yere ulaşacakmış gibi birde akıl istiyor :):) cok tuhaf cidden.

Back
X