• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin ne yapacağımı bilemiyorum

Diğer sorunuzda eşimle boşanma sürecindeyim ama hamile kaldım yazmışsınız. Ben anlamıyorum biz az bi şey kavga etsek midem almıyor benim uzun bi süre, siz boşanma sürecindeyken hem de daha lohusalığınız bitmeden nasıl seviştiniz de hamile kaldınız, hele de 7 aylık bebeyle sigara içerken ben anlamadım.

Neyse banane.

Boşanacakmışsınız zaten neden bu kadar yıkıldınız? Bu adam eğilip kadınların g*tüne bakmıyor muydu etek altından? Esrar mı tek sorun?
İşte profil belli . Benim burda yazdıklarıma birileri sürekli hakaret ediyorsun insanları eziyosun bla bla minvalinde şeyler söyledi ve yazdı hatta. E şimdi bu profıldeki insana ne diyeceksin. Ben bu konu sahibini aldıgı egitimden tut, yaşadıgı semte kadar dahi tahmin edebilirim ve tuttururumda. Bu kafada birine ne anlatacaksın ki. Anca doğurmaya devam et dersin başka birşey diyemezsin. Toplumdaki öğretmenler, psikologlar, tıp doktorları hep bu tiplerin '' fırlattıkları''nı fiziksel ve ruhsal eğitimsel ıslah peşinde.

Haklısınız yadırgamakta. Evet eşimin bi süre önceki sapıksi hareketleri de var. İkinci gebeliğim Allahin emriyle bile isteye hamile kalmadım ki kendime bunu yapmam. Çünkü sezeryan da en az 2 sene araya girmeli . Neyse kızlar çok Haklısınız gerçekten bende olsam bende böyle yazardım. Ha evet sigara kullanıyorum yanlış biliyorum ama kullanıyorum hamileyken aşeriyorum sigara kahve tortusu toprak. Demir eksikliği var. Eşin ticaret yapıyor zengin diye mi evli kalacaksın diye hanımefendi ben eşimden boşansamda para sıkıntısı yaşamam hatta daha lüks bi hayat yaşarım. Çok şükür ailemin durumu eşiminkinden iyi

hamileyken sigara içmeyin bide yani her sene hamile kalmak gerçekten akıl işi değil hiç boş geçmemişsiniz seneleri anlaşılan seneye gelir 1 tane daha

Haklısınız yadırgamakta. Evet eşimin bi süre önceki sapıksi hareketleri de var. İkinci gebeliğim Allahin emriyle bile isteye hamile kalmadım ki kendime bunu yapmam. Çünkü sezeryan da en az 2 sene araya girmeli . Neyse kızlar çok Haklısınız gerçekten bende olsam bende böyle yazardım. Ha evet sigara kullanıyorum yanlış biliyorum ama kullanıyorum hamileyken aşeriyorum sigara kahve tortusu toprak. Demir eksikliği var. Eşin ticaret yapıyor zengin diye mi evli kalacaksın diye hanımefendi ben eşimden boşansamda para sıkıntısı yaşamam hatta daha lüks bi hayat yaşarım. Çok şükür ailemin durumu eşiminkinden iyi
insan nasıl sigara içer hamileyken ?
Hiç mi karnınızdakine saygınız yok.

Büyük konuşmak istemiyorum ama bir insan nasıl anlamaz ya eşinin esrar kullandığını yani bu esrar sigara gibi içtim bitti bir şey mi hiç mi içen insanda belirti vermiyor ben bazen diyorum eşime senin nefes alış verişinden anlıyorum neler düşündüğünü diye hiç mi anlamıyor insan

Büyük konuşmak istemiyorum ama bir insan nasıl anlamaz ya eşinin esrar kullandığını yani bu esrar sigara gibi içtim bitti bir şey mi hiç mi içen insanda belirti vermiyor ben bazen diyorum eşime senin nefes alış verişinden anlıyorum neler düşündüğünü diye hiç mi anlamıyor insan
Çevremde ailemde arkadaşlarımda hic yok ki yani madde kullanması aklımın ucundan dahi geçmedi. Asla beklemediğim için belirtileri fark etmedim belki

E neden boşanmıyorsun o zaman????? Tövbe ya.

Madde kullanılması en çok korktuğum şeylerden biri benim için boşanma sebebi
Haberlerde görmüyorsunuz sanırım madde etkisi altında ya da madde parası almak için ailesini öldürdü parçaladı gibi gibi bir sürü olay oldu yakın tarihlerde.

2 gebelik yasadim, demir eksikliginin dik alasını yasiyorum, ilk gebeligimi hissettigim anda bak resmi olarak gebesin denmesinden bahsetmiyorum sigarayi kirdim attim.

Alirsin demir ilacini bahanen buysa ne eksikligin kalir ne aşermen. Sacmaliklariniza o minicik bebekleri alet etmeyin.

Allah size korunmamayı mı emretti, yani kondom doğum kontrol hapı iğnesi vs yasakladı da mı hamile kaldınız? Önceki konuda adama etmediğiniz küfür hakaret kalmadı hatta 2. çocuktan önce de çok şikayetçiydiniz ama bebeğinize kıyamıyordunuz. Aynen devam üçüncü hatta dördüncüye kadar yolunuz var. Sapık pislik adamın neslini çoğaltın. İnşallah adamın biri karısının kızının orasına burasına baktığını yakalar da bu sapığın ağzını yüzünü kırar bir köşede.

Madem durumunuz iyiymiş aileniz de arkanızdaymış ee niye çekiyorsunuz bu adamı? Hiç yalan konuşmayın bu adamı asla bırakmazsınız, hatta adam sizi bıraksa kahrolursunuz.

İnşallah o çocukların bahtı güzel olur da böyle ana babanın elinde büyümek zorunda kalmazlar.

2 gebelik yasadim, demir eksikliginin dik alasını yasiyorum, ilk gebeligimi hissettigim anda bak resmi olarak gebesin denmesinden bahsetmiyorum sigarayi kirdim attim.

Alirsin demir ilacini bahanen buysa ne eksikligin kalir ne aşermen. Sacmaliklariniza o minicik bebekleri alet etmeyin.
Aynısını yazacaktım. Benim ilk hamileliğim plansızdı. Günde 1,5 paket ağır bir sigara içiyordum. 8. haftada fark ettim hamileliğimi. Hatta inanmadım bile, üç farklı hastanede test yaptırdım. O gün bıraktım sigarayı. Demir seviyem 1’di. O kadar feci yani. Rüyamda sigara içtiğimi görüyordum. Her şeyden tiksindim, aç bilaç dolaştım ama sigara aşerdim resmen. Doğurdum, emzirme bitti tek tük başladım. İkincide de öğrenir öğrenmez bıraktım sigarayı. 9 ay boyunca rüyamda sigara içtiğimi gördüm. Öyle seviyordum yani. Asla ağzıma sürmedim, bırakın onu; çay, kahve, meşrubat vb. hiç içmedim. Demir ilacı kullandım iki hamileliğimde de. Emzirme bittikten sonra başladım içmeye. Keşke bırakabilseydim o zaman ama olmadı. Hamileyken ve emzirirken sigara içilmez, bu net!

2 yili doldurcaz 3 yıla gircez evli olali yeminim olsun ki bir kere bile eşimin ceplerini kontrol etmedim. Dün gece başıma gelenden sinra keşke daha önce kontrol etseydim diyorum. Ben dun gece eşimin montunun cebinden sigara almak istedim sigara paketinin içinden kağıda sarılmış bi şekilde esrar buldum. Hayatimin şokunu yaşadım dünyam başıma yıkıldı asla ama asla beklemiyordum. 7 aylik hamileyim ellerinizden öpsün 9 aylik da bi oğlum var. Kalakaldım yardım edin akil verin. Eşim esasında iyi bi insan çevresinde ki herkes sever onu yani ticaret yapıyor. Yani ara sıra elbette tartışmamız oldu. Ama evliliğimiz hani genel olarak şuan toparlanmışti iyi gidiyorduk. Bunu hiç beklemiyordum. Çok kötüyüm
3 sene boyunca esrar aldığını hiç mi farketmediniz.Saldirgan davranışı hiç olmadın mı ?

Back
X