• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akil verin nolursunuz ne yapmaliyim duzelmez mi??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
Arkadaslar 3 aydir bir birlikteligim var. Iliskiye ciddi basladik. Sonra iliskinin basinda sorun cikti eski ciktigim igrenc biriymis. Olmadik seyler soyledi. Sevgilim bana inandi. Neyse bu konu kapandi iliskimiz cok guzel gidiyo derken kendisi bu konulari acmaya basladi. Ve tartisma esnasinda cok kirici agir seyler soyluyor.

bir de eski sevgilileriyle bisey yasamamis meger. Ben yasadi diye biliyodum bana sonradan soyledi. Sadece bir kez kizin zoruyla olmus. Bana bunu sonradan soyledi. Benim eski ciktigimla yasadigim tek sey opusmek ondan ileri giden bir durum olmadi. Bunu cok kafaya takiyor. Ve agir seyler soyluyor:(.

kirildim uzuldum ben uzulunce üzülmuyosun sen dedim. Sonra lafi ayriliga getirdi. Ben de cok kotu oldum. Yalvardim yakardim. Iste bir bilmiyorum. diyo bir ayrilalim diyo. Sonra ben cok kotu olunca agladim tabi cok. uzuldum. tamam yok ayrilmiyoruz dedi. Sonra tekrar bulustuk. sen oyle dedin diye dedim ben ayrilir miyim senden diyo:(

Kafam karisti arkadaslar. Ailesi biliyo beni tanistim ettim. Ama bugunku dediklerinden sonra ne dusuniyim napiyim? Ayrilmak istemiyorum:(

Arkadaslar 3 aydir bir birlikteligim var. Iliskiye ciddi basladik. Sonra iliskinin basinda sorun cikti eski ciktigim igrenc biriymis. Olmadik seyler soyledi. Sevgilim bana inandi. Neyse bu konu kapandi iliskimiz cok guzel gidiyo derken kendisi bu konulari acmaya basladi. Ve tartisma esnasinda cok kirici agir seyler soyluyor.

bir de eski sevgilileriyle bisey yasamamis meger. Ben yasadi diye biliyodum bana sonradan soyledi. Sadece bir kez kizin zoruyla olmus. Bana bunu sonradan soyledi. Benim eski ciktigimla yasadigim tek sey opusmek ondan ileri giden bir durum olmadi. Bunu cok kafaya takiyor. Ve agir seyler soyluyor:(.

kirildim uzuldum ben uzulunce üzülmuyosun sen dedim. Sonra lafi ayriliga getirdi. Ben de cok kotu oldum. Yalvardim yakardim. Iste bir bilmiyorum. diyo bir ayrilalim diyo. Sonra ben cok kotu olunca agladim tabi cok. uzuldum. tamam yok ayrilmiyoruz dedi. Sonra tekrar bulustuk. sen oyle dedin diye dedim ben ayrilir miyim senden diyo:(

Kafam karisti arkadaslar. Ailesi biliyo beni tanistim ettim. Ama bugunku dediklerinden sonra ne dusuniyim napiyim? Ayrilmak istemiyorum:(

Canim bekle bence.yine ayni hareketleri yapar konusursa yolunu ciz.simdi pisman olmustur ama tekrarlarsa bence dusun iyce.cunku evlenince daha betr vurur yuzune.sen ayrica ayip bir sey yapmamissin.durst olmussun.yazik eder sen gibi kizi kaybetmekle

Eğer bir daha yaşanırsa bu olay ayrıl derim. Tekrarlardığında her kavgada söyliycek.sen üzüleceksin söyleyeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bekle bence.yine ayni hareketleri yapar konusursa yolunu ciz.simdi pisman olmustur ama tekrarlarsa bence dusun iyce.cunku evlenince daha betr vurur yuzune.sen ayrica ayip bir sey yapmamissin.durst olmussun.yazik eder sen gibi kizi kaybetmekle[/QUOTE

bekliycem :( seviorum çünkü :(

Canim bekle bence.yine ayni hareketleri yapar konusursa yolunu ciz.simdi pisman olmustur ama tekrarlarsa bence dusun iyce.cunku evlenince daha betr vurur yuzune.sen ayrica ayip bir sey yapmamissin.durst olmussun.yazik eder sen gibi kizi kaybetmekle[/QUOTE

bekliycem :( seviorum çünkü :(

Duzelebilir hatasini anlar insallah.anliyorum seni.yada cek konus.benim yuzume vurma de.sen alttan alirsN suclu olursun.bu konu acilinca tepkini gosterki bidaha agzini acamasin.bak benim esimde kalbimi cok kirdi bi kez bi konuda.bende yataklari ayirdim ve konusmadim.taviz vermedim.geldi ozur diledi sonunda.benim esim cok zor biridir.ben pesinde kosarim hep.bukez ben psikolojik baski yaptim ona bidaha konusamadi oyle.sende tepkini gosterki ne kadar ciddi oldugunu anlasin.

Son düzenleme:
Duzelebilir hatasini anlar insallah.anliyorum seni.yada cek konus.benim yuzume vurma de.sen alttan alirsN suclu olursun.bu konu acilinca tepkini gosterki bidaha agzini acamasin.bak benim esimde kalbimi cok kirdi bi kez bi konuda.bende yataklari ayirdim ve konusmadim.taviz vermedim.geldi ozur diledi sonunda.benim esim cok zor biridir.ben pesinde kosarim hep.bukez ben psikolojik baski yaptim ona bidaha konusamadi oyle.sende tepkini gosterki ne kadar ciddi oldugunu anlasin.

insallah anlar hatasini:( sinirlenince agir seyler soyluyor. Benimkide cok zor biri:( sakincasi yoksa ozelden yazabilir miyim sana?

neden ciddi başlıyorsun ki ilişkiye .. neden şartlar koşuyorsun ciddi başladım diye önce seni sevebilecekmi diye başlasan bu kadr kendini harap etmesin ciddiyet bir ilişkide en son noktadır .. ne öyle bir ayrılmadım bir ayrıldım .yolunu göster efendiye .... böyle tavırlardan sonu ciddi birşey çıkmaz

neden ciddi başlıyorsun ki ilişkiye .. neden şartlar koşuyorsun ciddi başladım diye önce seni sevebilecekmi diye başlasan bu kadr kendini harap etmesin ciddiyet bir ilişkide en son noktadır .. ne öyle bir ayrılmadım bir ayrıldım .yolunu göster efendiye .... böyle tavırlardan sonu ciddi birşey çıkmaz

ciddi.basladim diye ben sart kosmadim. Oydu ciddi baslayan. Ben seni gordugumde bu kizla evlenicem dedim oyle geldim demisti. Ben de tanidiktan sonra.baktim bana uygun ailesi filan ciddi dusundum direk.

Sonumuz nolcak merak ediyorum bende :( seviyorum ayrilmak istemiyorum kesinlikle.

Son düzenleme:

eski kız arkadaşıyla ilgili sana yalan söylemiş...
ayrılması gereken sizsiniz...
bu işde bi terslik var yani

eğer ilişkiniz ciddi bir yönde gidiyorsa öncelikle şunu düzeltin ayrılma konusu..
yaşanan tartışmalarda ağıza sürekli olarak ayrılık kelimesi alınmasın...
ayrılalım, ayrılmayalım muhabbeti yapılmasın...

çünkü erkekler için belki bu kelime bir anlam ifade etmez ama bir kadın için üzüntü veriyor bence.
sizi de sürekli ayrılık kelimesiyle korkutup ağlatmasın.. iş işten geçince de yok öylesine söyledim senden ayrılmam edebiyatı yapmasın..
eğer ayrılalım diyorsa ayrılmayı bilecek, yok ayrılmayacaksa bunun blöfünü de yapmayacak...

gelelim diğer meseleye,
geçmişte yaşadıklarınızın şu anı etkilemesine bu kadar çok izin vermeyin.
sevgilinize yalvarmayın ona sadece yaşadıklarınızın geçmişte kaldığını anlatmaya çalışın..
çünkü bu daha çok yakışır bence bir kadına..

karşısına geçip ağlayıp size acımasını üzülmesini beklemek yerine, ne kadar ciddi bir birey olduğunuzu görsün..
bir daha hatalara düşmeyeceğinizi görsün, kararlı dik bir insan olduğunuzu görsün..

evet yaşandı ama sadece bu kadarı yaşandı şeklinde dürüst olun ve bunu artık mesele etmesinden sıkıldığınızı,
şu an yaşamanız gereken güzel günleri bununla ziyan etmemeniz gerektiğini söyleyin..

ya hu konuşun yani.. ağlamayın, kendinizi olup olmadık durumlara sokmayın..

siz ciddi bir konuşma yapmaz sadece ağlamakla geçiştirirseniz gün gelir bu konu yine açılır ve siz yine ağlarsınız...

eğer ilişkiniz ciddi bir yönde gidiyorsa öncelikle şunu düzeltin ayrılma konusu..
yaşanan tartışmalarda ağıza sürekli olarak ayrılık kelimesi alınmasın...
ayrılalım, ayrılmayalım muhabbeti yapılmasın...

çünkü erkekler için belki bu kelime bir anlam ifade etmez ama bir kadın için üzüntü veriyor bence.
sizi de sürekli ayrılık kelimesiyle korkutup ağlatmasın.. iş işten geçince de yok öylesine söyledim senden ayrılmam edebiyatı yapmasın..
eğer ayrılalım diyorsa ayrılmayı bilecek, yok ayrılmayacaksa bunun blöfünü de yapmayacak...

gelelim diğer meseleye,
geçmişte yaşadıklarınızın şu anı etkilemesine bu kadar çok izin vermeyin.
sevgilinize yalvarmayın ona sadece yaşadıklarınızın geçmişte kaldığını anlatmaya çalışın..
çünkü bu daha çok yakışır bence bir kadına..

karşısına geçip ağlayıp size acımasını üzülmesini beklemek yerine, ne kadar ciddi bir birey olduğunuzu görsün..
bir daha hatalara düşmeyeceğinizi görsün, kararlı dik bir insan olduğunuzu görsün..

evet yaşandı ama sadece bu kadarı yaşandı şeklinde dürüst olun ve bunu artık mesele etmesinden sıkıldığınızı,
şu an yaşamanız gereken güzel günleri bununla ziyan etmemeniz gerektiğini söyleyin..

ya hu konuşun yani.. ağlamayın, kendinizi olup olmadık durumlara sokmayın..

siz ciddi bir konuşma yapmaz sadece ağlamakla geçiştirirseniz gün gelir bu konu yine açılır ve siz yine ağlarsınız...

Ciddi sekilde de konustum konusuyorumda. Ama bi yerden sonra dayanamiyorum gercekten boyle biri degilim normalde:(

Ciddi ciddi ayrilalim dediginde de cok kotu oldum agladim gercek sandim sonucta. Dusunuyorumda ne yapmaya calisiyor anlamak guc. Cocuk oyuncagi degil sonucta. Normalde de olgun biri ama niye boyle yapti anlamadim gercekten:(

ben bitti derse arkana bile bakma daha kıymetli olursun ne kadar üstüne düşersen o kadar gözünde küçülürsün 3 gün üzülür 4 gün kendine gelirsin tercübeyle sabittir :27:

ben bitti derse arkana bile bakma daha kıymetli olursun ne kadar üstüne düşersen o kadar gözünde küçülürsün 3 gün üzülür 4 gün kendine gelirsin tercübeyle sabittir :27:

haklısındda yapamadım işte:( normalde öyleyimdir bnde. ama bunda farklı oldu. simdi de ben sana kızdım da dedim ayrılcamı nasıl düşündün diyo :(

anlamadım niye öyle yaptı :(

Kendine güveni yok sevgilinin nasıl güven duyabiliyorsun veya sana hakaret eden sana yeterince saygı duyuyor mu sen peşinden kosarsin o da bırakır gider arada birakacam diye korkutur sana aşık olsa sevdiğine yakistirmaz kötü lafları illede istiyorum diyorsanda ona o kadar belli etme

Kendine güveni yok sevgilinin nasıl güven duyabiliyorsun veya sana hakaret eden sana yeterince saygı duyuyor mu sen peşinden kosarsin o da bırakır gider arada birakacam diye korkutur sana aşık olsa sevdiğine yakistirmaz kötü lafları illede istiyorum diyorsanda ona o kadar belli etme

haklisin bende oyle dusunuyorum. Nasil bu kadar agir konusur diyorum. Sinirlenince dilinin kemigi olmuyor gercekten.

Kirildigimi soyluyorum ben yanlis bisey demiyorum diyor. Tamam yanlis bi iliski yasamis olabilirim hataydi ama cok buyuk yasanmisliklarim yok ki bu kadar konu edilcek.

Birakicam diye korkutursa ben de restimi cekerim artik:( olaylardan sonra bi kere oldu boyle bisey. hic dememisti daha once. Hep ciddi konusuyodu. Ailesi filan biliyor beni. Cok sasirdim bende o yuzden oyle diyince.

Dedim napiyosun sen. Sen kizdirdin o yuzden diyor. Dedim bu kadar kolay mi yani. O kadar uzdun beni:(

adami anlamadim cidden. Ayrilmayi dusundumu ben orda gitsem biticekmiydi. Gercekten kafaya koymus olsa o kadar cabuk fikri degismezdi. Ama niye boyle bisey yapti:(

Insanlari anlamak guc gercekten. Herseye hazirlikli olmak lazim bu hayatta:(

3 aylık bi ilişki böyle tavırlar sizi üzmekten öteye götürmez.ve sıkıldığı anda bu meseleyi bahane ederek ayrılır şimdiden belli etmiş rengini.yok ayrılalım yok bilmiyorum yok ben senden ayrılırırmıyım hiç.çocuk oyuncağı gibi.kaldı ki nişanlınız değil kocanız değil yıllarınızı verdiğiniz biri değil.yalvardım yakardım diyorsunuz.yapmayın bu kadar çabuk ipleri vermeyin.erkeklerin doğası avcı olmaları kaçanı kovalarlar kolay yem olmayın.

Eski ilişkilerinizi kafaya takıyor...

Eski ilişkileriniz üzerinden kalbinizi kırıyor..

Size kırıcı ve agır sözler söylüyor...

Ayrılalım o zaman,yok ben vazgectim zaten şaka da yapmıştım gibi kaypak tavırlar sergiliyor...

Ve sadece 3 aydır birliktesiniz...

Üstüne de sizi bırakmasın diye yalvarıp ağlamışsınız...

Düzelir mi diye de soruyorsunuz!!! Düzelmesini unutun gittikç daha da beter bir hale gelir,her geçen hün abartır sonra da işine gelmediği an çeker gider siz de vakit kaybınızla kalırsınız.Yani her insana muhakkak şans vermek lazım ama bunun şanslıl bir yeri yok gibi duruyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X