Akıl Verin önemli

esrahm

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
248
6
296
Merhaba ist fatih de oturuyoruz.
evli 2 cocuk annesiyim, eşim bağcilarda calisiyor işinden çok memnun, ben pendikten yani anadolu yakasindan gelin geldim.eşimin anne babasi disinda kimsesi yok burda, benim ailem ise cok kalabalik kuzenlerim v.s cok var,burda oturmak istemiyoruz.taşınıcaz kisa zamanda pendikte oturalim istiyorum cok sıkıldim,burda cocuklarimda oyle hic cocuk akraba yok,burda eşim işi nedeniyle o kadar yol gözüm yemiyor diyor hakli 2 saat gidip 2 saatten fazla sürebilecek dönüş yolu olucak.pendikten bagcilara oda beylikdüzüne gidelim,diyor kimsemiz yok orda dahada yalniz kalicaz ısrar edip götürursem ilerde bana sıkıntı cikarmasindan korkuyorum.cunku o kadar yol hergun gitmek.istemiyor ayrica işin servis imkani var nerde olursa olsun hfta sonuda calismiyor ne yapmaliyim?

Neresi yakinsa esinizin isine orası tabiki. İsten eve donuste uzak mesafe servisini ceken bilir:bicak:

Merhaba ist fatih de oturuyoruz.
evli 2 cocuk annesiyim, eşim bağcilarda calisiyor işinden çok memnun, ben pendikten yani anadolu yakasindan gelin geldim.eşimin anne babasi disinda kimsesi yok burda, benim ailem ise cok kalabalik kuzenlerim v.s cok var,burda oturmak istemiyoruz.taşınıcaz kisa zamanda pendikte oturalim istiyorum cok sıkıldim,burda cocuklarimda oyle hic cocuk akraba yok,burda eşim işi nedeniyle o kadar yol gözüm yemiyor diyor hakli 2 saat gidip 2 saatten fazla sürebilecek dönüş yolu olucak.pendikten bagcilara oda beylikdüzüne gidelim,diyor kimsemiz yok orda dahada yalniz kalicaz ısrar edip götürursem ilerde bana sıkıntı cikarmasindan korkuyorum.cunku o kadar yol hergun gitmek.istemiyor ayrica işin servis imkani var nerde olursa olsun hfta sonuda calismiyor ne yapmaliyim?
Oturdugun yerde problem yaşasan anlayacağım ama sırf canım sıkılıyor diye gitmek bana mantıklı gelmedi üstelik dediginiz gibi birde eşinizin işine uzak olacaksa

Öncelik iş yakınlığı tabii ki.
Şükredin yine aynı şehirdesiniz trafikte 2 saat trafiksiz 1 saatte ailenin yanındasın. İnsanlar gurbete gidiyor.
Ama hergün hergün servis bile olsa 2+2 saat yol çekilmez. Bencillik etmeyin onun açısından bakın.

Oturdugun yerde problem yaşasan anlayacağım ama sırf canım sıkılıyor diye gitmek bana mantıklı gelmedi üstelik dediginiz gibi birde eşinizin işine uzak olacaksa
Suan oturdugumuz evde sıkinti yasiyoruz 70.mtkare 4 kisiyiz o yuzden tasinmayi dusunuyoruz

Eşmle oturduğumuz yerde yaştm ve dengim hiçkmse yok.. Mecbur günlermn %90nı evde geçryorum ama hç sklmadm kira derdimiz yok ve oturduğum yerde br problem yaşamadm.. Şmdi kalkp çok skldm taşnalm desem bencilliğmden başka brşey değil.. Önemli olan huzurdur dye düşünüyorm.. o yüzden bir karar verirken eşnzin standartlarnı da gözönüne aln

Suan oturdugumuz evde sıkinti yasiyoruz 70.mtkare 4 kisiyiz o yuzden tasinmayi dusunuyoruz
Pendik’e mi taşınmanız gerekiyor😂 bencilce davranmayın. Eşinizin rahat edeceği bir yere taşının.

Her gun Pendikten Bagcilara git gel gercekten zor. Siz calissaniz anlardiniz bunu. Ortam olarak da cok farkli semtler degil Pendik ileFatih. Bence sirf akraba gormek icin tasinmaya degmez. Siz keyfi olarak git gel yapin o mesafeyi esiniz is sebebiyle yapmasin bence

Eşinin iş yerine yakın olan yere tasinin tabiki. Sen akrabana yakin oturacaksin diye 2 saat yolmu gitsin cok bencilsiniz. Görende yurt dışında yaşıyor dil bilmiyorsunuz sanır, dua edin yine ailenizle ayni sehirdeymişsiniz. Esimin iş yerine yakin olacak diye öyle bir ev ve oyle bir semtte yasiyorum ki, bekarken sokagindan geçmem buranin. Ustelik yaşadığım ilde birtane bile akrabam yok.

Cocuklariniz var artık bırakın bu akraba tanıdık durumlarini. Cekirdek ailenize odaklanin

Serviste olsa hergün 2 saat çok zor. Sırf ailenize yakın olmak için bencillik etmiş oluyorsunuz eşinize.

Şehir hayatı böyle. Kaç kişi akrabalarıyla cümbür cemaat yaşıyor zaten? Bir yolunu buluyoruz. O konuda yalnız değilsiniz yani.
Bir insanın her gün 2-4 saatini yollarda geçirmesini normal ve katlanılabilir bir şey olarak mı görüyorsunuz? Daha önce çalıştınız mı? Hiç o kadar yol çektiniz mi? En konforlu şekilde gidip gelse bile insanın ömründen çalınan zamanlar yolda geçen zamanlar. O kadar süreyi yolda geçiren insan ne kendine ne ailesine doğru düzgün zaman ayırabilir. Bunları da düşündünüz mü? Sırf siz akrabalarınızla daha sık görüşün diye, bir insana bu işkenceyi çektirmek adil mi? Böyle düşünce doğru cevabı bulursunuz bence.

Çok sıkılıyorsaniz çalışa bilirsiniz adamın büyük vaktini yoldami gecirsin

Back
X