Akıl verin, söylemeli miyim?

Hay çok yaşayın.. Az önce de yazdım. Kamuoyu yoklaması gibi birşey oldu aslında... Kadınlarımız hem cinslerine yüklenmeyi o kadar çok seviyor ki bana yüklenecekler diye asıl önemli şeyi tartışmayıp "Sen prenses mi sandın kendini, yok yüzük takmadan ne işin var bilmem ne vs" yazıyorlar. Ağzım açık okuyorum yorumları.. E tabi ki kültür, vizyon meselesi.. Kimi yüzüğe takılır, kimi de sizin dikkat çektiğiniz olaya.. Ben geçtim hoşgeldin denmemesini. KV adayı bana bunu söylüyor, söylemesini de geçtim. Madem bu konularda bu kadar hassas bir aile o zaman benim de mi alınmam gerekiyor diye düşündüm. Neyse beni anlamanıza sevindim.
Sen konunda kaynanam bana bunu dedi diye konu açmadın.Ne sorduysan ona cevap aldın tatlım.
Mesele yüzük değil.İnsanlar da sana sayfalarca anlatmışlar ama sen amaaaan bi yüzük mü düşüncesindesin.
Hassasiyete gelince,hassasiyeti kaynana yapmış.Yenge demk ki onun için değerli,ya da yenge böyle şeyleri önemseyip laf eden biri...
Kültür vizyon meselesi diye insanları küçültmüşsün ama insanlar sana kendi iyiliğin için içli dışlı olma demiş.Anlayışta kültür vizyon meselesi naparsın.

Burda fikir almak için konu açmıssınız beğenmediğiniz yorumlara vizyon meselesi diyorsunuz :KK70: Sonuçta arada ciddi bir adım yokken neden bu kadar sizi önemsemelerini bekliyorsunuz ki ? Olması gerektiği gibi davranmışlar sonuçta o ailede hala yabancısınız ne olmasını bekliyordunuz :süslü:

Evliyim hala bu kadar samimi değilim şu mevlüddür kadınların ev gezmesidir hiç anlamam zaten :kahve: eşimsiz hiç biyere gitmem nerdeyse, öyle kv im yanında çanta gibi hiç bana göre değil :ıslık:

mesafe çok iyidir 7 yıl sevgililik yaşadık eşimle, ablası evlendi abisi evlendi düğünlere bile gitmedim hala daha istemediğim hiç bir yere gitmem görüyoruz ki senin şimdiden böyle bir şansın yok :KK51:

Niye takılırsınız ki böyle şeylere çok saçma. Sende senle konuşunca kısa cevaplar ver geç yani nedir. Konuşmayınca da çevir kafanı geç. N'oluyo yani selam verse ne vermese ne çok saçma

Ben şahsen bunu takmazdim da müstakbel kayinvalidem onu öp bunu selamla dese kendim düşünemiyorum herhalde diye bunu onemserdim. ..ayrıca o Mevlüt te olmak için henüz bir sifatiniz yok yani sadece erkek arkadaşınız bunca saygı beklemek henüz erken bence. .çok takılmayin ...

Back
X