• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi yanlış konuşmuşum sizce ?

Hoşlanti da vardı tabii ki de az birazda olsa ama benim olayım genel olarak konuşmuş olduğum şekil yani ankatirken ki kurduğum cümleler anormal mi sizce diye bazen manipüle altında kalabiliyoruz yaptığımiz şeyden emin olsak bile en azından ben öyle düşünüyorum siz öyle olmayabilirsiniz tabii ki 🙏🏻
Yok hayır anormal değil. İstediklerinizi ve istemediklerinizi belirtmenizden daha doğal bir durum yok. Yalnız acaba sandığınız gibi sıkı fıkılık olmaz belki. Tanısa mıydınız? Ev de varsa yedekte konuşulur muydu? Ne desek boş da kalbinizi dinleyin. Umarım en hayırlı olan bulur sizi 🩵

Aile binasındaki herkes her şeye burnunu soktu diyememiş tabi.
Yaa yürüsün gitsin salatalığa bak sen aile binasına köle arıyor. Başka evi varmış mışta söyleyememişte, niyee işine gelmedi çünkü.

Eski eşi ailesinin yanına kaçmış resmen bir daha da dönmemiş. Kimbilir neler yaptılar kıza.

Aracıya da kendini aklamak için öyle konuşmuştur. Yeni kurbanlar arayacak salatalık.
Verilmiş sadakan varmış takma kafanı.
+1000

Back