• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi yanlış konuşmuşum sizce ?

ya bir de ne garip insanlar, eski evliliğini aynen sürdürmeye devam edecek düzenindeki tek piyonu eksik o da kadın, Ayşe olmuş Fatma olmuş farketmiyor. Eksik dişliyi oraya koyup çarkı döndürecek. İn mi cin mi iyi mi kötü mü hiç önemi yok tek kriter o evde oturup oturmaması. Ha bir de kadın olması.
Çok doğru,kesinlikle kafası öyle çalışıyor

Doğru olanı yapmışsınız.Hiç üzülmeyin.Ben kendi bireysel alanıma aşırı düşkünümdür mesela.Böyle kabile düzeninde yaşamayı 40 yıllık kocam bile istese hemen yolları ayırırım.Yapana saygım var ama bana göre değil.Size göre de değilse göz göre göre sıkıntıya girmenin ne alemi var?

Sanmıyorum ertesi gün heryerden çıkarmış beni ki yazmasın da zaten lütfen 😂

Ya bir adamın duruşu olmalı. Eski eşine çamur atan bir adam ayrı evde yaşasa ne olacak? Anlaşamadık dese ok.dersiniz insanlar anlasamamis ayrılmış olabilir bu gayet normal dersiniz ama sorunumuz yoktu diye başlamış sonra yok ailesi, yok bir daha eve gelmemiş falan. Kendini çok zeki sanıyor herhalde. Sırf bu konu bile başlı başına sorun olmalıydı sizin için. Verilmiş sadakaniz varmis.

Doğru olanı yapmışsınız.Hiç üzülmeyin.Ben kendi bireysel alanıma aşırı düşkünümdür mesela.Böyle kabile düzeninde yaşamayı 40 yıllık kocam bile istese hemen yolları ayırırım.Yapana saygım var ama bana göre değil.Size göre de değilse göz göre göre sıkıntıya girmenin ne alemi var?
Kesinlikle bana göre de değil, müdahaleden ve hesap vermekten hoşlanmam o nedenle bana da zor gelen bir durum bu🤷🏻‍♀️

Ya bir adamın duruşu olmalı. Eski eşine çamur atan bir adam ayrı evde yaşasa ne olacak? Anlaşamadık dese ok.dersiniz insanlar anlasamamis ayrılmış olabilir bu gayet normal dersiniz ama sorunumuz yoktu diye başlamış sonra yok ailesi, yok bir daha eve gelmemiş falan. Kendini çok zeki sanıyor herhalde. Sırf bu konu bile başlı başına sorun olmalıydı sizin için. Verilmiş sadakaniz varmis.
Hayır bir de bir insanın eşi ile hiç problemi yoksa gidişini hemen kabullenir mi bilmiyorum ama bana hiç bu konuda çabalamamis ve kabul etmiş izlenimi verdi🤷🏻‍♀️

Asla anlattığı sebepten ayrılmamıştır.
Anlattığı ayrılık sebebi saçmalık.

Ailesinin müdahalesi sonucu biten bir evlilik ve hala akıl almamış bir adamla evlenilmez.
Aynen öyle aile müdahalesi ile biten bir evlilikte aile evine ve eski eşin ile oturduğun eve evlenmek yerine daha kendi halinde olup aile olabileceğin bir yer de yaşamayı tercih etmeliydi

Hayır bir de bir insanın eşi ile hiç problemi yoksa gidişini hemen kabullenir mi bilmiyorum ama bana hiç bu konuda çabalamamis ve kabul etmiş izlenimi verdi🤷🏻‍♀️

ya su cevabınız bile o kadar iyi niyetli ki. Adam suçunu biliyorsa neyi cabalayacak? Size aynı apartman diye diretmesinden belli değil mi?

Eski esi ile neden bosandigi cok belli gobek bagi ayrismamis bir es aile binasi icinde gorumce ve kayinvalide olan kadin ne yapsın en iyisini yapip bosanmis

Hepinize iyi akşamlar kızlar🌸
Şimdi direkt konuya gireyim çok uzun yazıp sizi sıkmam umuyorum ki🙏🏻
Ben bundan 1 ay önce birisi ile tanıştım arkadaşımın vesilesi ile,o da ben de bir evlilik yapmış çocuğu olmayan insanlarız.Boşanma sebebi de eşi ile hiçbir sorunu yokmuş iyilermis eşinin annesinin özel hayatı sorunluymus kayinpederi ile kız da annesinin yanına gidip gelmemiş bir daha ve boşanmışlar sanırım anlaşmalı.Kendisi Silivri'de oturan namazın da,normal yaşamı olan birisi yani 1 haftalık mesajlaşma ve konuşmada bunu anladım gayet kibar işi gücü yerin de ilgili birisi ve mesajlar da da gayet Okey,olumlu,istediğimiz sürece olacağını varsayan konuşmalar yapan birisi neyse 1 haftalık süreçte gelmek istedi ben de kabul ettim bu arada yaşı 35 ben de 33 yaşındayım.Neyse 1 hafta sonra geldi oturduk konuşuyoruz herşey güzel gidiyor konu eve geldi kendisi tek erkek çocuk bir de ablası var ve aile binasinda evi var onun dışında da yeni bir ev almış yine evine yakın.Ben de aile binasına sıcak bakmayan bir insanım bunu ona izah ettim şu şekilde "Aile binasında oturmanın sınırları korumayacağina mesafenin asilacagina benim her an inip çıkmaya sıcak bakmadığımi ama tabii ki gidip gelecegimize onun dışında sınır ihlali olabileceğini ve bunun da sorun olabileceğini arada da senin kalacağını benim de bunu istemeyeceğim"şeklinde bir konuşma yaptım bir kendi ailem geldiğin de tabii ki de hoş geldin vs olur ama onun dışında aileni her zaman oturalım diye cagiramayacagimi ama amcacimin sorun çıkarmak olmadığını sadece kendi çekirdek ailemin sınırlarını korumak olduğunu vs anlattım (ne demek istedigimi anladınız siz)başka bir yerde oturunca daha güzel iletişim olacağını anlattım.Eski eşi ile de o evde oturmuş ve evlenince de orada mi oturacaksin dediğim de evet dedi ve asla bana başka bir evinin daha olduğunu söylemedi.Neyse ben kalkalım vs dedim kalktık arabada da ev konusunda esneklik yok mu diye sordu ben de maalesef dedim ve hala başka bir evi olduğunu söylemiyor.Beni bıraktı işte mesaj attı her konuda anlaştık bir konuda anlaşamadık bu da benim için önemli vs dedi ben de yine açıklama yaptım amacimin problem çıkarmak olmadığını sadece sınırları olan birisi olduğumu ve anlattım o da sonuç helalleşmek mi dedi ve ben de kararının değişmeyeceğine göre öyle gibi gözüküyor dedim orada bitirdik.Araciya demiş ki sonrasın da tam başka bir evim olduğunu söyleyecektim ama bu konu da çok net konuştu ve esneklik yok dedi diye söyleyemedim demiş ve bu bana çok saçma geldi sanki bütün suçu bana atıp gitti gibi.
Ben de istihareye yattım hayırlı mıydı acaba diye ve şöyle bir rüya gördüm bir gelin Arabası var ben de beyaz gelinlikli bir bebek o arabanin önüne koyuyorum ve araba kaza yapiyor sonrasın da bir hastanenin için de yaşlı böbrek hastaları erkekler görüyorum üst üste yığılmış ve üzerlerin de koyu yeşil örtü var özel bölgeleri kapatılmış ve doktor da bu hastalar ileri seviye hasta diyor öyle uyandım.
Size de anlatmak istedim siz ne düşünüyorsunuz ben mi yanlış konuşmuşum sizce ? Gerçi istihare herşeyi anlatıyor 🤷🏻‍♀️
İstihareye yatmaya gerek yok adamın ne olduğu ortada

Benim kendi annem alt çaprazımda. Ayda 1-2 anca görüyorum. Belki kafanızda kurduğunuz gibi değildir. Belki de gelin sevmiyorlardır ve onların da kendi alanı vardır :) Eskiden aynı daireler konuşulurdu, şimdi apartman oldu. Konu açacak kadar kıymet mi verdiniz bilemedim 1 haftada. Kafanız karışmış konu açmışsınız, hoşlandığınız için mi? Başka ev ihtimali de olduğu için mi?

Back
X