• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akil verin.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Kizlar az once esimle aramizda imali bir tartisma gecti.sakin yaniiiii.
Esimin teyzesi ,kizi ve torunu koyden geldi.akrabalarinda kaliyorlar.esimde az once ugradmis.ve torunu 15yassinda ki kizi yarin aksam bize gelip kalicakmis.bende bana sordun mu?dedim.neden sormalimiyim dedi.sence dedim.ben birini davet ederken sana soruyorum,sonucta istemiyorum meselesi degil,belki ben birini davet ettim,yada bir planim var bir yere gidiyorum.beni arayip sorabilirdin.dedim.
Esimde ben onun yaninda ne diyim.bekle telefon edip yengene sorayim musaitmii degilmi diyemedim dedi.tamam esimde hakli ama,gecenlerde bana yaptiklaindan dolayi bende boyle davranmak istiyorum.bir gun annem aradi uzak bir yere gitmisti.kiz kardesimle.esimle de oturuyoruz.annem aradi kizim bir cay koyarmisin cok aciktik.ugrayalim mi sana dedi.bende esime baktim kaslarini kaldirdi...bende anne bir yere gidicez dedimm.anneme yalan soyledim.ve kapTtim teleconu neden boyle bir sey yaptirdin bana.dedim.uyuyacagim ben dedi.ee sen git uyu.annemle kardesim onlar benim.cay icip gideceklerdi.senmi sofra kurup kaldiriyorsun.senin ailen gelse ben boyle bir sey yapsam sen ne dersin dedimmm.ve sonucta ben senin ailen geldiginde ben hazirliyor kuruyorum.bundan erinebilirim,ama boyle bir sey yapmiyorum....
Ve bu yuzden onun tarafina hic bir sey yapasim gelmiyor.

On
Bu önce ki durumu anlattiniz mi? Hem sormamak gerektiği savunup bana gelince de tam tersini yapmandan ne anlamaliyim sence deseydiniz..

Ve siz nasil soruyorsaniz onunda sormasi gerektiğini sormayacaksa sizinde ayni davranista olacagini söyleyin sakince ... Eminim anlayacaktir..
onceki durumu hatirlatsam,cok buyuk kavga ederiz.bazen onun yaptigi hatalarihatirlattigimda bagirip cagiriyor.ve kavga cikiyor.ve bende artik hatirlatmiyor,uyguluyorum.

On

onceki durumu hatirlatsam,cok buyuk kavga ederiz.bazen onun yaptigi hatalarihatirlattigimda bagirip cagiriyor.ve kavga cikiyor.ve bende artik hatirlatmiyor,uyguluyorum.

Kisacasi haksiz olduğunu anlayinca bastirmak için kavga cikartiyor.. Artik sizde sormadan cagirsaniz sorun cikarir mi peki?

Ve ayni şeyi yaparsa sabah ise
gittiğinde mesaj olarak atin durumu güzelce anlatin aksama kadar siniri
gecmis olur ve hatasiyla yuzlesmis olur. Bagirip cagirarak sindirmesin beyefendi

Yuh yani, aç olan ailenizi siz eve almamissiniz adamin suçu yok ki. Siz böyle yüz verirseniz o da istedigini yapar.. Bir erkek! de sirf uyuyacagim diye bir lokma ekmekten mahrum birakiyorsa kaynanasini bence en büyük sorun bu.....!
Cnm.o kasini kaldirinca sasirdimmm..ve ne oluyor ne demek istiyor diye tlf.kapattim.ve kavga gurultuu.ve simdi bende deger vermiyorum onun sulalesine...ama icimde aciyor.cunku sulalesinin ve ailesinin sucu yok.beni cok seviyorlar.bende seviyorum onlari..ama esime de haddini bildirmeliyim.

Kisacasi haksiz olduğunu anlayinca bastirmak için kavga cikartiyor.. Artik sizde sormadan cagirsaniz sorun cikarir mi peki?

Ve ayni şeyi yaparsa sabah ise
gittiğinde mesaj olarak atin durumu güzelce anlatin aksama kadar siniri
gecmis olur ve hatasiyla yuzlesmis olur. Bagirip cagirarak sindirmesin beyefendi
Yoook normelde yapmazz.ya dengesizzz...

Cnm.o kasini kaldirinca sasirdimmm..ve ne oluyor ne demek istiyor diye tlf.kapattim.ve kavga gurultuu.ve simdi bende deger vermiyorum onun sulalesine...ama icimde aciyor.cunku sulalesinin ve ailesinin sucu yok.beni cok seviyorlar.bende seviyorum onlari..ama esime de haddini bildirmeliyim.

Ailesine bir sey belli etmeyin ama esinizle ciddi ciddi konuşun bu konuyu. Siz daha iyi tanirsiniz, ne zaman sakin olup kabul edeceğini daha iyi bilirsiniz. . Böyle olmaz, ayip denen bir sey var. Valla benim şurda vicdanim sizladi...

olmaz ..
ikinizde ailelere iyi davranmalısınız ..
anne & baba sonucta onlar ..
eşinle otur konuş ..

Çok şey denir de bu duruma evlilik böyle bir şey işte.Bazen insan aklına gelmeyecek şeylere sabretmek zorunda kalıyor.Eşiniz çok ayıp etmiş insanlık sizde kalsın

Yoook normelde yapmazz.ya dengesizzz...

O zaman sormayin o düşüncelilige pek layik değil çünkü..

Ve ailesine bir sey yapmayacagm diye inada bindirmeyin bu isin sonu yok.. Bir baslarsaniz inat etmeye huzurunuz kalmaz..

Siz ailenizi cagirin bu aksam
gelecekler haberin olsun tarzında haber verin, ve kayin aileniz icinde önceden haber vermesini hazirlik yapmak için sorduğunuzu güzel agirlamak ne yapacagima karar vermek için önceden şöyle ki elim ayagima dolasmasin derseniz durumu yumusatmis olursunuz..

Bu bana da dokunurdu, cok haklisin. Ailemi istemeyenin, bende ailesini istemem.
Ailesine gelince güllük gülistanlik, senin ailene gelince "kas göz kaldirma".

Ama iyi konusmussun, ben olsam alevlenir bagirir cagrirdim..
Ve neticede onun yaptigi hareketin dogru olmadigini göstermek icin, aynisini yapardim.
Aslinda pek kisasa kisas yapmayi sevmem, ama arada gerekiyor.

Bu bana da dokunurdu, cok haklisin. Ailemi istemeyenin, bende ailesini istemem.
Ailesine gelince güllük gülistanlik, senin ailene gelince "kas göz kaldirma".

Ama iyi konusmussun, ben olsam alevlenir bagirir cagrirdim..
Ve neticede onun yaptigi hareketin dogru olmadigini göstermek icin, aynisini yapardim.
Aslinda pek kisasa kisas yapmayi sevmem, ama arada gerekiyor.
Onceden bende bagirip cagirirdim.veya sende bunlari yapmistin derdim.o zmn kavga cikiyordu.hakli konuma getiriyordu kendini.simdi ise susuyorum.sakince soruyorum.ve artik bende onun icin caba sarfetmiyorum.

Çok haklısın canım. Eğer o nasıl hayır diyemiyorsa, sen de kendi ailene hayır diyememe özgürlüğüne sahipsin. Ayıp etmiş eşin. Bu konuyu etraflıca bir konuşun ve ortak davranış yolunu benimseyin.

Çok haklısın canım. Eğer o nasıl hayır diyemiyorsa, sen de kendi ailene hayır diyememe özgürlüğüne sahipsin. Ayıp etmiş eşin. Bu konuyu etraflıca bir konuşun ve ortak davranış yolunu benimseyin.
BIRDE ONUN AILESI GELDIGINDE BENI BIR GORSENIZ VARYA,SASIRIRSINIZ.GECENLERDE BIR ARKADASIM BENDEYDI.K.V...VE K.P. GELDILER.NEYSE BIR KAC GUN SONRA O ARKADASIMLA OTURUYORUZ.BANA DEDIKI.GECENLERDE K.V.ILE K.P.NE GUZEL KARSILADIN.MASSALLAH.BENIM COK HOSUMA GITTI.DEDI.
BEN OYLE YAPSAM ESIM BENI EL USTUNDE TUTAR.DEDI.
KV.K.P.VE SULALESI BENI COK SEVERLER.SULALESI DERKI BIZ ONUN EVINE GITTIK MI COK RAHATEDERIZ.VE ESIM GELIR SU AKRABAMI GORDUM.SANA COOOK COKK SELAMI VAR.SENI COK SEVDIGINI SOYLEDI DER.HER SEFERINDE...BE ADAM HIC MI UTANMIYORSUN

Bak ne güzel işte eşinin ailesi tarafından övgü ile söz edilmek. Bence sen duruşunu hiç bozma, aynen iyi davranmaya devam et. Yalnız eşini biraz yont bu konuda, bencil olmasın. Ama sen halledersin onu.

Senin aileni keyfi bir şekilde istemiyor fakat kendisi sana emrivaki yapabiliyor.:KK11:

Reddedilen senin annen ve kardesin. Senin reddettigin teyzesinin kizinin kizi mi ne yani didisinin didisi. Cok ayip etmis. Bence annene o ayibi ettiginde etkili bir tepki verebilseydin esin o kizi sana sormadan eve getirmeye cesaret edemezdi. Ayy cok sinirlendim simdi anne bu ya hu!!

Back
X