akıl verin :(

slma123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
20
2
1
36
arkadaşlar merhaba nasıl başlayacagım bilemiyorum fakat erkek arkadaşımla sürtünm eyoluyla birşeyler yaşadık.vajinamın iç kısmına pek temas olmadı genelde bacak arası ve genital bölge kısmındaydı yada ben öyle hatırlıyorum.boşalmasını kesinlikle üstüme yapmadı dışarıya yaptı fakat gelen zevk suyu olayını duydum ve ona emin olamıyorum.ve boşaldıktan sonra tekrar yapınca meni kalmış olabiliyormuş.adetim ilk defa 8 9 gün gecikti.belirtide yok.5 tane farklı marka gebelik testi yaptım hepsi net sekilde negatifti.kan testi yaptırmak istiyorum özel hastanede fakat ailem duyar diye korkuyorum e devletten filan görünüyormu? buarada benim kendi sigortam var çalışıyor görünüyorum bir yerde ailem ödeme yapıyor sigortama dışarıdan.aşırı stresteyim aklım fikrim bu durumda neden olamıyorum bir türlü.tövbeler ettim vicdanım aşırı rahatsız :(

çocuk degilim 25 yaşındayım fakat insan korkuyor işte.haklısınız ilk defa oldu böyle bir deneyimim oyüzden bilemiyorum .banada mantıksız geliyor ama adetim neden gecikiyor. yukardaki arkadaşın dedigi gibi olduysa ya kaçtıysa o sperm :( böyle bir sekilde hamile kalmak ne acı ya :( Allah korusun :( 5 test yaptım ama içim halen huzursuz kan testi kesin diyorlar :(

hayatımda ilk defa test yaptım dalga gecmeyin korkuyorum :( kii testlere güvenmeyin diyorlar o yüzden yaptım 5 tane :(

evli ve deneyimli bayanlara özellikle soruyorum.benim tecrübem hiç yok.böyle seylerede cok önem veririm nasıl seytana uydum bilemiyorumaşırı rahatsız vicdanım.adetim neden gecikmiştir ilk defa.testlere güvenebilirmiyim.ve özel hastanelerde gizlilik varmı

Değilsin işte ..
İnşallah bu olaydan sonra akıllanırsın..

Eger hamile kaldiysan o cocugu mutlaka dogur
Zira mucizenin de mucizesi olmus olacak;)

stres falan yaptıysan gecikmiş olabilir.ama nolur nolmaz bi doktora danış bence.

evli ve deneyimli bayanlara özellikle soruyorum.benim tecrübem hiç yok.böyle seylerede cok önem veririm nasıl seytana uydum bilemiyorumaşırı rahatsız vicdanım.adetim neden gecikmiştir ilk defa.testlere güvenebilirmiyim.ve özel hastanelerde gizlilik varmı
klinik yada hastahanede yaptırdığınız test pozitif çıkarsa hamilelik takibi için aile sağlığı merkezinie haber verilir diye düşünüyorum o_Ogecikme stresten olabilir, benim genelde stres yaptığım durumlarda erken gelir sizin varmı böyle gözlemleriniz daha öncesine ait

Değilsin işte ..
İnşallah bu olaydan sonra akıllanırsın..
akıllanmak ne demek adak adadım tövbeler ettim :( her ay düzenli olurdum 27 30 gün sonra filan.şimdi 35 36 gün oldu belkide 1 2 gün daha fazla korkuyorum tabiki haklı olarak belirtim hiç yok.ne agrı ne sızı.

akıllanmak ne demek adak adadım tövbeler ettim :KK43: her ay düzenli olurdum 27 30 gün sonra filan.şimdi 35 36 gün oldu belkide 1 2 gün daha fazla korkuyorum tabiki haklı olarak belirtim hiç yok.ne agrı ne sızı.
Stresten gecikmiştir.. Rahat bırak kendını

klinik yada hastahanede yaptırdığınız test pozitif çıkarsa hamilelik takibi için aile sağlığı merkezinie haber verilir diye düşünüyorum o_Ogecikme stresten olabilir, benim genelde stres yaptığım durumlarda erken gelir sizin varmı böyle gözlemleriniz daha öncesine ait
ilk defa bu kadar gecikti.geciktikçede stres oldum delirmek üzereyim.25 yaşındayım sigortam ailem tarafından dışardan ödeniyor yani başka bir yerde çalışıyor görünüyorum.özel hastanede muayene olsam halen haberleri olur mu? olmazsa birkaç gün daha bekleyip pazartesi filan gideyim muayeneye :(

Back
X