Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık herşeyi göze alıp gidip yaptıracaksınız testi, varsayalım ki hamilesiniz sevgiliniz bunun arkasında durmazmı?ilk defa bu kadar gecikti.geciktikçede stres oldum delirmek üzereyim.25 yaşındayım sigortam ailem tarafından dışardan ödeniyor yani başka bir yerde çalışıyor görünüyorum.özel hastanede muayene olsam halen haberleri olur mu? olmazsa birkaç gün daha bekleyip pazartesi filan gideyim muayeneye![]()
arkadaşlar merhaba nasıl başlayacagım bilemiyorum fakat erkek arkadaşımla sürtünm eyoluyla birşeyler yaşadık.vajinamın iç kısmına pek temas olmadı genelde bacak arası ve genital bölge kısmındaydı yada ben öyle hatırlıyorum.boşalmasını kesinlikle üstüme yapmadı dışarıya yaptı fakat gelen zevk suyu olayını duydum ve ona emin olamıyorum.ve boşaldıktan sonra tekrar yapınca meni kalmış olabiliyormuş.adetim ilk defa 8 9 gün gecikti.belirtide yok.5 tane farklı marka gebelik testi yaptım hepsi net sekilde negatifti.kan testi yaptırmak istiyorum özel hastanede fakat ailem duyar diye korkuyorum e devletten filan görünüyormu? buarada benim kendi sigortam var çalışıyor görünüyorum bir yerde ailem ödeme yapıyor sigortama dışarıdan.aşırı stresteyim aklım fikrim bu durumda neden olamıyorum bir türlü.tövbeler ettim vicdanım aşırı rahatsız![]()
ilk defa bu kadar gecikti.geciktikçede stres oldum delirmek üzereyim.25 yaşındayım sigortam ailem tarafından dışardan ödeniyor yani başka bir yerde çalışıyor görünüyorum.özel hastanede muayene olsam halen haberleri olur mu? olmazsa birkaç gün daha bekleyip pazartesi filan gideyim muayeneye![]()
inşallah Allah size nasip eder layıkıyla alırsınız evladınızı kucagınıza.ama işte kendi adıma ya o mucize beni bulduysa diye debelenip aglıyorum geceleri cünkü az degil 8 9 gün gecti.vajina dediginizde o deliğin iç kısımları sanırım.oraya mümkün oldugunca degdirmedm korktum kızlık zarıma bisey olur diye ama bacak arası ile genital bölge aramda gitti geldiSenin hamile kalman mucize olur. Yani zevk suyunun icinde olan spermler dogru yolu bulup oraya gitcekde seninde tam yumurtladigin zamana denk gelcekte sen hamile kalcaksin. Stresden gecikiyordur stresden.
hamile kalmak icin bi amuda kalkmadigim kaldi sanirim, ama hala hamile degilim . Öyle sürtümeyle falan hamile kalan varsa söylesin bizde deneyelim![]()
inşallah Allah size nasip eder layıkıyla alırsınız evladınızı kucagınıza.ama işte kendi adıma ya o mucize beni bulduysa diye debelenip aglıyorum geceleri cünkü az degil 8 9 gün gecti.vajina dediginizde o deliğin iç kısımları sanırım.oraya mümkün oldugunca degdirmedm korktum kızlık zarıma bisey olur diye ama bacak arası ile genital bölge aramda gitti geldiay ne rezilim nasıl utanıyorum Allah affetsin
![]()
İnşallah dediğin gibidir ve bir an önce olurum.Şu an her ay deliler gibi agrı sancı cektigim adetimi olmak için can atıyorum isterse agrıdan çıldırtsın razıyımAmin insallah rabbim her isteyene versin.
Hamile kalmis olman imkansiz, yani o mucize seni bulmamistir emin ol.
Öyle birsey olmus ise bence isvicre bilim adamlarina haber ver![]()
Bende inanmıyorum ama nette yazılanlar helede bu korku içinde yaşarken inanmadan edemiyorum.yok zevk suyu yok bilmem ne diye korkuyorum işte napabilirimYıl olacak 2016 hala bu yolla hamile kalacağını düşünenler var.
Teşekkürler dalga gectiğiniz için.Forumun amacı soru paylaşılması cevaplanması dalga gecilmesi için degil.Her neyse inşallah dediginiz gibidir.Ki ayrıca ben bakireyim ya da degilim diye gezmiyorum yargılama beni tanımadan.Ahlak derside verme.Ben yanlış yaptıgımın farkındayım ve vebalini vicdanımla cekiyorum.Siz eminim hayatınız boyunca mükemmeldiniz (?) tekrar teşekkürler !
Ekrani iyice inceledim. 6 haftalik. Kalp atislari gayet normal. Vitaminlere baslamamiz lazim.arkadaşlar merhaba nasıl başlayacagım bilemiyorum fakat erkek arkadaşımla sürtünm eyoluyla birşeyler yaşadık.vajinamın iç kısmına pek temas olmadı genelde bacak arası ve genital bölge kısmındaydı yada ben öyle hatırlıyorum.boşalmasını kesinlikle üstüme yapmadı dışarıya yaptı fakat gelen zevk suyu olayını duydum ve ona emin olamıyorum.ve boşaldıktan sonra tekrar yapınca meni kalmış olabiliyormuş.adetim ilk defa 8 9 gün gecikti.belirtide yok.5 tane farklı marka gebelik testi yaptım hepsi net sekilde negatifti.kan testi yaptırmak istiyorum özel hastanede fakat ailem duyar diye korkuyorum e devletten filan görünüyormu? buarada benim kendi sigortam var çalışıyor görünüyorum bir yerde ailem ödeme yapıyor sigortama dışarıdan.aşırı stresteyim aklım fikrim bu durumda neden olamıyorum bir türlü.tövbeler ettim vicdanım aşırı rahatsız![]()