akıl verin :(

kısır döngüye girmişsiniz,stres oldukça regl olamıyorsun,regl olamadıkça daha çok stres oluyosun..

arkadaşlar merhaba nasıl başlayacagım bilemiyorum fakat erkek arkadaşımla sürtünm eyoluyla birşeyler yaşadık.vajinamın iç kısmına pek temas olmadı genelde bacak arası ve genital bölge kısmındaydı yada ben öyle hatırlıyorum.boşalmasını kesinlikle üstüme yapmadı dışarıya yaptı fakat gelen zevk suyu olayını duydum ve ona emin olamıyorum.ve boşaldıktan sonra tekrar yapınca meni kalmış olabiliyormuş.adetim ilk defa 8 9 gün gecikti.belirtide yok.5 tane farklı marka gebelik testi yaptım hepsi net sekilde negatifti.kan testi yaptırmak istiyorum özel hastanede fakat ailem duyar diye korkuyorum e devletten filan görünüyormu? buarada benim kendi sigortam var çalışıyor görünüyorum bir yerde ailem ödeme yapıyor sigortama dışarıdan.aşırı stresteyim aklım fikrim bu durumda neden olamıyorum bir türlü.tövbeler ettim vicdanım aşırı rahatsız :KK43:
Ayyyyhhh cehalet koktu buralarrr :-):-)

Canım git özel bir kadın doğum uzmanı muayenesinde kan testi yaptır. Icin rahat etsin. Inşallah hamile değilsindir. Bu korku nedir nasıldır insana neler yaptırır en iyi ben anlarım konularima bir göz at:KK14:

canım özel hastanelerin de sistemi sağlık bakanlığına bağlı o yüzden her yapılan test ve muayne aile hekimliklerin sisteminde görülür onlar tüm hastalarının sağlık geçmişlerini görebiliyorlar diye biliyorum ama kendi şifrenle girdiğin zaman int. sitesinde sadece devlet hastanelerindeki randavu ve tahlilleri görürsün ama hamile olman çok zor o sperm içindeyken bile 2 günde yumurtaya ulaşıyor o kadar kıyafetten hayatta ulaşamaz yumurtaya normal testte yapmışsın negatif çıkmış, biraz belirti olsaydı silik bir ikinci çizgi olurdu o yüzden biraz kafanı rahatlat baktın adet olmuyorsun özel bir kadın doğum uzmanına gidersin olur biter tahlil isteme ulrasonla baktır önce

evli ve deneyimli bayanlara özellikle soruyorum.benim tecrübem hiç yok.böyle seylerede cok önem veririm nasıl seytana uydum bilemiyorumaşırı rahatsız vicdanım.adetim neden gecikmiştir ilk defa.testlere güvenebilirmiyim.ve özel hastanelerde gizlilik varmı

Merak etme canım hiçbişey yoktur, hamile kalmak o kadar kolay değil. Sen bu ay stres yaptığın için adetin gecikmiştir..

nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz aklım fikrim almıyor böyle sorulara ????sürtünme diyorsun yada sen ne yaptıgını bilmiyorsun ki hamilemiyim diye sorduguna göre:KK48::KK48::KK48:

evli ve deneyimli bayanlara özellikle soruyorum.benim tecrübem hiç yok.böyle seylerede cok önem veririm nasıl seytana uydum bilemiyorumaşırı rahatsız vicdanım.adetim neden gecikmiştir ilk defa.testlere güvenebilirmiyim.ve özel hastanelerde gizlilik varmı
Canim.e devlet de gözükmez gizlilik devlet hastanesinde bile var ayrıca kimse senin sonucunu kimseye söylemez tandik birileri varsa başka bu kadar stresten gelmiyor adetin bence çok istiyirsan git özele ver kanını bu kadar basit biz ilişki sonrası hamile kalalım diye kendimizi bacaklarimizdan yukarı asacaguz nerdeyse sen uçan spermler diyorsun birsey olmaz korkma bir daha da yapma

Şu yaşadığınız cinsellik hakkında en ufak fikriniz yok değil mi? Yani bir araştırayım, ne neymiş, üreme nasıl olurmuş, dahası ben bunu yapıyorum ama pişman olur muyum, aile yapım buna uygun mu... Hadi diyelim hamilesiniz, yazık değil mi size de bebeğe de. Anladığım kadarıyla bakireliğinizi korumak için bu yolu seçmişsiniz ama bu şekilde de kişi kendini bakire zannetmemeli.
ben bakireyim demedim diyeceğimde demedim kendi kendinize laf üretmeyin

Bu kadar ayrıntıyı bilmek zorunda değildik neyse.
1 test değil 2 değil 5 tane yapmışsınız.
Değilsiniz işte.
ayrıntıları anlatmadan nasıl cevap alabilirdim sizden hakikaten ilginçsiniz burası paylaşım forumu abes bir şey olsa adminler engel olurdu degil mi?

arkadaşlar merhaba nasıl başlayacagım bilemiyorum fakat erkek arkadaşımla sürtünm eyoluyla birşeyler yaşadık.vajinamın iç kısmına pek temas olmadı genelde bacak arası ve genital bölge kısmındaydı yada ben öyle hatırlıyorum.boşalmasını kesinlikle üstüme yapmadı dışarıya yaptı fakat gelen zevk suyu olayını duydum ve ona emin olamıyorum.ve boşaldıktan sonra tekrar yapınca meni kalmış olabiliyormuş.adetim ilk defa 8 9 gün gecikti.belirtide yok.5 tane farklı marka gebelik testi yaptım hepsi net sekilde negatifti.kan testi yaptırmak istiyorum özel hastanede fakat ailem duyar diye korkuyorum e devletten filan görünüyormu? buarada benim kendi sigortam var çalışıyor görünüyorum bir yerde ailem ödeme yapıyor sigortama dışarıdan.aşırı stresteyim aklım fikrim bu durumda neden olamıyorum bir türlü.tövbeler ettim vicdanım aşırı rahatsız :KK43:
Canım korkma psikolojik olarak adet olmuyorsun. Sürtünme yoluyla zor yani gebelik. Yani bu meninin ayağı yok ki düştüğü yerden koşsun girsin rahmine ne bilim yani sürtünmeden ne zevl alıyorsunuz anlamadım :)

Back
X