- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 30
- Konu Sahibi papatyaa21
normal doğum olucak.evet sezaryense mutlaka var .. olmadı ikiside kalsın madem 1 hafta sonra yollarsın artık benm bakmam lazım diyererk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal doğum olucak.evet sezaryense mutlaka var .. olmadı ikiside kalsın madem 1 hafta sonra yollarsın artık benm bakmam lazım diyererk
normalde de çok nadir kesiksiz oluyor zaten. allah kolaylıkla dogurmanı nasip etsin cnm..normal doğum olucak.
yok artık. Benimkiler ilk baş yatalım dediler snr kendileri vazgeçtilr gideriz diye. İkisinin de evi 20 25 dk uzaklıkta. 10 dk yakınlıktaysa neden kalıyor amaç nedir?senınkı ıyı yatmaya evıne gıdıcek benım kı yatılı kalıcak hemde evlerımızde yakın yuruyerek 10 dk.((
amin insallahnormalde de çok nadir kesiksiz oluyor zaten. allah kolaylıkla dogurmanı nasip etsin cnm..
normal doğumda da yüzde 90 kesik atılıyor. Böyle bi durum olursa kesinlikle ama kesinlkle annen kalmalı yanında. Alttan dikişin olacak kvalide nası ilgilensin? Sen çekinirsin ztn.. Bi de kanama olayı cabası.normal doğum olucak.
bi anlasam amacınıyok artık. Benimkiler ilk baş yatalım dediler snr kendileri vazgeçtilr gideriz diye. İkisinin de evi 20 25 dk uzaklıkta. 10 dk yakınlıktaysa neden kalıyor amaç nedir?
ne kadar sağduyulusunuz özendim vallahi sizeKırıcı bir üslup kullanma. Tatlı dille belirt. Yarısını senle yarısını annemle geçirmek istiyorum de.. Eşini de üzmemiş olursun hem.. Eşin senin anneni istemese üzülürsün değil mi :)
Stres yapma bebeğine odaklan.
Bakımını herşeyini sen yapacaksın zaten.. Gerektiğinde tecrübelerinizden faydalanırım, ama ben ilgilenmek istiyorum dersin tatlı dille..
inşallah giderOfffff neden 40 gün ?
Sen iyileşene kadar kalsın kırk nedir yani ..
Hem yil 2016 bence al basmalarda bikmistir lohusa başı beklemekten
Annem kalicak deme annen kalsın gitmediğini görürse kendi gider ..
biz yapamıyorz bunu malasef kaynanam dedgım dedık ılla dedıgı olucak. esımde cok annecı sozunu dınler. olan hep bana olur mecbur katlanmak zorunda kalıyorumbiz bu tarz konularda soyle yapiyoruz. esimin ailesiyle ilgiliyse ben esime soyluyorum o kendi fikri gibi ailesine soyluyor bu sayede ailesi kizsa kusse bile ona kusuyor ki zaten uzun da surmuyor. ama benim fikrim oldugunu bilseler kotu gelin imaji olur. evlat affediliyor ama yabanci biri affedilsede kin kaliyor. benim ailemle ilgili birsey varsa da tam tersini yapiyoruz. allahtan esimin ailesi cok anlayisli zor durumda kalmiyoruz hic
peki kendi annenle konussan o varken gelse ve uygun bir uslupla lohusa olacagini ve yalniz kalmak isteyecegini anlatsa etkili olmaz mi acababiz yapamıyorz bunu malasef kaynanam dedgım dedık ılla dedıgı olucak. esımde cok annecı sozunu dınler. olan hep bana olur mecbur katlanmak zorunda kalıyorum![]()
Çünkü aynı stresi yaşadım ve sadece kendime zarar verdim. Çevredekilerin eşim de dahil, benim durumumu umursamadıklarını gördüm.ne kadar sağduyulusunuz özendim vallahi size
kuzum ya kalması sorun degıl ama herseye karısıyo. hersey onun ıstedıgı olucak bende rahat rahat ilgilenmıcem bebegımle2.5ay sonra dogumum var. annem hayatta degil kv yanima gel oyle bakarim diyo. Esim yurtdisinda. Kizkardesim benden kucuk deneyimi yok. Ben belki butun kis kendi duzenimi bozup onun yaninda kalicam cunku evlerimizin arasi cok.biraz rahatlayin lutfen iki alternatifiniz var evinizdesiniz. O da gelsin nolur yani. Bazen üzülüyorum kendime bendeki sanssa milletteki ne diye.
aynen canm söylicem bununormal doğumda da yüzde 90 kesik atılıyor. Böyle bi durum olursa kesinlikle ama kesinlkle annen kalmalı yanında. Alttan dikişin olacak kvalide nası ilgilensin? Sen çekinirsin ztn.. Bi de kanama olayı cabası.
olabılır. yada ben söylicem artık yapcak bısey yok.peki kendi annenle konussan o varken gelse ve uygun bir uslupla lohusa olacagini ve yalniz kalmak isteyecegini anlatsa etkili olmaz mi acaba
aslında ıydır aramız uzun süre kalması ve herseye karısması benı sınırlendıryo.bıraz annem bıraz kaynanam kalıcak tek cozum bu sanırımKayınvalidenizle aranız iyiyse ve kırmak istemiyorsanız, sırayla gelip kalmalarının sizin için daha iyi olacağını, böylece -güya- hem onların yorulmayacağını hem de sizin yalnız kalmayacağınızı söyleyebilirsiniz.
Yorumlar arasında gördüğüm "eşin senin anneni istemeseydi, üzülmez miydin?" fikrine hiç katılmıyorum. Aynı şey değil bence. Sonuçta kadınla kırk günü evde geçirecek olan, doğum yapacak olan, lohusa psikolojisine girecek olan, kişisel bakıma ihtiyaç duyacak olan sizsiniz, eşiniz değil. Anneniz ile kayınvalideniz bir tutulamaz bu durumda.
Ha bana kalırsa, kimse gelmesin ben kendime de çocuğuma da bakarım derim. Uzun süren misafirlikleri sevmem.