Akıl verir misiniz?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.461
1.175
83
33
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda fikir almak istiyorum. Öğretmenlik yapıyorum. Okulum Suriyeli öğrencilerin yaşadığı bir mahallede. Evim de burda. Beni en çok rahatsız eden şey evimin eski olması. Bu sene evimi değiştirmek istiyorum. Şuanki evim okula yürüme mesafesinde 5 dkda okulda oluyorum. 1+1 eve geçeceğim evler yüksek fiyatlı maalesef. Eşyalı tutacağım için. Arabam da var fakat sizce yürüme mesafesinde mi tutayım yine yoksa arabayla mı gidip gelebileceğim bir yer mi? Bu arada aileme de yardım etmek istiyorum 10 bin civarı onlara, 10 bin de kira. Siz olsanız temiz bir mahalle mi eski bir mahalle ama okula yakın.

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda fikir almak istiyorum. Öğretmenlik yapıyorum. Okulum Suriyeli öğrencilerin yaşadığı bir mahallede. Evim de burda. Beni en çok rahatsız eden şey evimin eski olması. Bu sene evimi değiştirmek istiyorum. Şuanki evim okula yürüme mesafesinde 5 dkda okulda oluyorum. 1+1 eve geçeceğim evler yüksek fiyatlı maalesef. Eşyalı tutacağım için. Arabam da var fakat sizce yürüme mesafesinde mi tutayım yine yoksa arabayla mı gidip gelebileceğim bir yer mi? Bu arada aileme de yardım etmek istiyorum 10 bin civarı onlara, 10 bin de kira. Siz olsanız temiz bir mahalle mi eski bir mahalle ama okula yakın.
Yazacak kimse yok mu🥲

Arz talep meselesi hocam, evin ortamı çevresi sizin huzurunuzu bozuyor ve diğer yere gittiğinizde mutlu hissedecekseniz değiştirmeye değer.

Ama ev lokasyon önemli değil, ben arabamla gezerim düzenimi bozmam. Araba ile erken yola çıkmak bana zor gelir diyorsanız hiç kıpırdamayın.

Yakınlığın artısı dersin boşken öğlen arasında evine gidip iki uzanıp keyfine bakabilirsin. Uzak olunca okulda veya civarında beklemek zorundasın.

Valla ne polemik derdindeyim kendi adıma ne bişey Velakin Vatan bambaşka kendi insanlarimla bambaşka .Bunu derken iş vs dolayisiyja yada keyfi yurtdışında yaşayanlara da zerre lafım yok yanlış anlaşılmasın kendi adıma kendi vatanına vakti zamaninda sahip çıkmayan kişiler hakkında parlak fikirlerin de yok yardım vs bilmemne derken ömürlük tatile döndü sanki Vatanım nerdeyse oraya dönüp gidecek ve gerekirse bu uğurda ölecek bir kişi olarak bazı kişilerle aynı noktada buluşmam imkansız .Bence iyi bir yere gidin can güvenliği de önemli.Fikrim bu.

Kendi vatanına sahip çıkmayan kimsenin vatanına sahip çıkmaz gerektiginde. Ortak kültür ortak bayrak başka yarın bir durumda ilk kacacaklar başka hatta belli kim ne yaptıysa zamanında kendi vatanı için aynısını yapar gene.Bu nedenle iyi niyet başka insanlık diye saçmalamak bambaşka konu sahibi size değil lafım gayet ortada .Vatanını seven vatanı gelişsin diye çaba harcayan bir insan bir ulus başka ülkede topluca yaşamaz yaşayamaz demekki onda vatan bilinci yok bu bu kadar Dediğim gibi konu yurtdışını kapsamıyor bizde toplu ulus göçü yok baskalarinki gibi kavimler göçü gibi.Siz bütçenizi güvenliğinizi düşünerek bir karar alın bu önemli

Back
X