• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yine dedem

B
Aay gerçekten sıktınız hepiniz. Ben okuduğum kadarını biliyorum okey?
Bilmediğiniz şeyler de olabileceğini düşünüp ona göre yorum yapın o zaman sırf yaşlı diye birini körü körüne savunmayın bu insanların canları mı sıkılıyor da dedelerini evden göndermeye çalışıyorlar? Birşey var demek ki. Bir de ben konu sahibinin eski konularını da biliyorum o yüzden hak veriyorum bu tutumuna ve benim de çevremde var böyle narsist insanlar o yüzden anlıyorum onu okey?

B

Bilmediğiniz şeyler de olabileceğini düşünüp ona göre yorum yapın o zaman sırf yaşlı diye birini körü körüne savunmayın bu insanların canları mı sıkılıyor da dedelerini evden göndermeye çalışıyorlar? Birşey var demek ki. Bir de ben konu sahibinin eski konularını da biliyorum o yüzden hak veriyorum bu tutumuna ve benim de çevremde var böyle narsist insanlar o yüzden anlıyorum onu okey?
Unf hakketen sıktınız. Niye bilmediğim şeyler var gibi düşünüp yorum yapayım konu sahibi uzun uzun yazmş bende yazılana yorum yaptım. Ki zaten o da yorum yapılsın diye anlatmış. Olumsuz eleştiriye gelemeyen yazmasın ozaman arkadaş herkes onunla aynı fikirde olmak zorunda mı. Nerden yorum yazdım şuraya bi salın ya işiniz gücünüz yok mu.

Back
X