Yıllar önce değer verdiğim biri vardı. Her saniye mi onun yanında gecirmek için yaptigi soyledigi herşeye katlanıyordum. Bir müddet sonra sıkılmaya başladım yaptıklarından.( Her yanyana geldiğimizde cinsellik geliyordu aklına ve bu durum beni çok rahatsiz ediyordu. Ama sacmalik şu ki bile bile sinir ola ola yinede yanında olmak istiyordum. Sevdigime , sevdigine inaniyordum.)aynı ortamda çalışıyorduk iş gereği yurt dışına gitmesi gerekti. Bir kac ay süre sonunda tekrar Türkiye ye döndü. Geçen süre messeyMes üzerinden görüşüyorduk çok sevdiğini brni birakmayacagini söylerdi hep.
Onun isteklerinden kurtulmak için iş yerinden ayrıldım. Bir kaç ay sonra evlendim. Evliliğimde de mutsuzluklar yaşadım. Sonuc ayrılık oldu. Onun en kazı altinda içim içimi yerken eski iş yerinden arkadaşım tekrar yeni bir şubede ise başlamama vesile oldu.
Derken anlamsız bir şekilde biz yeniden konuşmaya başladık ama eskisi gibi değil di duygularım. Belki bosluk dolduruyordum belki de mutku oluyordum onun varligiyla
Dun konusmayi sonsuza kadar bitirmeyi istedigimi söyledim.
Bana verdiği cevap.
sonu Olmayan güzel bir şeyin devam etmesi sacmalik değil mi gıcık insan.
Görüşmemiz gerektiğini ve saglikli adım atmam gerektiğini yazdim ve cevap gelmeden engelledim. Sabah engeli geri kaldırdim.
Gitmek istiyorum ama gidemiyorum. Kendime çok kızıyorum bu kadar boş bir insan olamam. Her an her saniye beynimde beliriyor. Surekli onu düşüşünü yor buluyorum kendimi
Kurtulamiyorum bu düşünceden.
Çok uzun oldu biliyorum ama içim öyle sıkılıyor ki bu belirsizlikten anlatırsam belki rahatlarim dedim ama olmadı.
Neden seni seviyorum diyen bir insan gitmeni istemezken musade ederki.
Gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin. Nasil koyan bir cümle .
Ona ait herşeyi unutmak istiyorum. 2008- 2019
Onun isteklerinden kurtulmak için iş yerinden ayrıldım. Bir kaç ay sonra evlendim. Evliliğimde de mutsuzluklar yaşadım. Sonuc ayrılık oldu. Onun en kazı altinda içim içimi yerken eski iş yerinden arkadaşım tekrar yeni bir şubede ise başlamama vesile oldu.
Derken anlamsız bir şekilde biz yeniden konuşmaya başladık ama eskisi gibi değil di duygularım. Belki bosluk dolduruyordum belki de mutku oluyordum onun varligiyla
Dun konusmayi sonsuza kadar bitirmeyi istedigimi söyledim.
Bana verdiği cevap.
sonu Olmayan güzel bir şeyin devam etmesi sacmalik değil mi gıcık insan.
Görüşmemiz gerektiğini ve saglikli adım atmam gerektiğini yazdim ve cevap gelmeden engelledim. Sabah engeli geri kaldırdim.
Gitmek istiyorum ama gidemiyorum. Kendime çok kızıyorum bu kadar boş bir insan olamam. Her an her saniye beynimde beliriyor. Surekli onu düşüşünü yor buluyorum kendimi
Kurtulamiyorum bu düşünceden.
Çok uzun oldu biliyorum ama içim öyle sıkılıyor ki bu belirsizlikten anlatırsam belki rahatlarim dedim ama olmadı.
Neden seni seviyorum diyen bir insan gitmeni istemezken musade ederki.
Gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin. Nasil koyan bir cümle .
Ona ait herşeyi unutmak istiyorum. 2008- 2019