Akıl yok

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Yıllar önce değer verdiğim biri vardı. Her saniye mi onun yanında gecirmek için yaptigi soyledigi herşeye katlanıyordum. Bir müddet sonra sıkılmaya başladım yaptıklarından.( Her yanyana geldiğimizde cinsellik geliyordu aklına ve bu durum beni çok rahatsiz ediyordu. Ama sacmalik şu ki bile bile sinir ola ola yinede yanında olmak istiyordum. Sevdigime , sevdigine inaniyordum.)aynı ortamda çalışıyorduk iş gereği yurt dışına gitmesi gerekti. Bir kac ay süre sonunda tekrar Türkiye ye döndü. Geçen süre messeyMes üzerinden görüşüyorduk çok sevdiğini brni birakmayacagini söylerdi hep.

Onun isteklerinden kurtulmak için iş yerinden ayrıldım. Bir kaç ay sonra evlendim. Evliliğimde de mutsuzluklar yaşadım. Sonuc ayrılık oldu. Onun en kazı altinda içim içimi yerken eski iş yerinden arkadaşım tekrar yeni bir şubede ise başlamama vesile oldu.

Derken anlamsız bir şekilde biz yeniden konuşmaya başladık ama eskisi gibi değil di duygularım. Belki bosluk dolduruyordum belki de mutku oluyordum onun varligiyla

Dun konusmayi sonsuza kadar bitirmeyi istedigimi söyledim.

Bana verdiği cevap.
sonu Olmayan güzel bir şeyin devam etmesi sacmalik değil mi gıcık insan.

Görüşmemiz gerektiğini ve saglikli adım atmam gerektiğini yazdim ve cevap gelmeden engelledim. Sabah engeli geri kaldırdim.

Gitmek istiyorum ama gidemiyorum. Kendime çok kızıyorum bu kadar boş bir insan olamam. Her an her saniye beynimde beliriyor. Surekli onu düşüşünü yor buluyorum kendimi

Kurtulamiyorum bu düşünceden.

Çok uzun oldu biliyorum ama içim öyle sıkılıyor ki bu belirsizlikten anlatırsam belki rahatlarim dedim ama olmadı.

Neden seni seviyorum diyen bir insan gitmeni istemezken musade ederki.

Gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin. Nasil koyan bir cümle .

Ona ait herşeyi unutmak istiyorum. 2008- 2019

Aynı işyerindeysen başka bir iş bak şu an boşluktasınız yanlış kararlar vermeniz olası adam da net değil günü geçirme derdinde sizin için durum öyle değilse uzak durun..

Yazık ömrünüzü bu oluşturdugunuz hayatın içinde heba ediyorsunu
Sonra da erkege kabahat bulmaya çalışıyorsunuz.

Aynı işyerindeysen başka bir iş bak şu an boşluktasınız yanlış kararlar vermeniz olası adam da net değil günü geçirme derdinde sizin için durum öyle değilse uzak durun..
İlk çalıştığım firmada beraberdik.
Şimdi aynı ilde farklı ilçelerde çalışıyoruz.
İki güne bazen gundelik görüşüyoruz. Yani görüşüyorduk.

Bende öyle düşündüm yani amacı yok bu ilişkinin bitirmek en iyisi dedim ama sürekli aklimda

Egoist bir insan. Seviyorum seni diyor ama felsefesi seven gitmez. Herşey karşılıkli seversen severim gidersen giderim icim kan aglasada guler geçerim diyen birisi.

Ayrılmak istediğimi söyledim. Daha oönc defalarca söyledim ama her seferinde bir şey oldu tekrar jonusmaya başladim bu jke kesin olsun istiyorum.

Aklina surekli bana söylediği üzücü cümleleri getiriyorum ama bir müddet sonra geçiyor

:-( :(

Yazık ömrünüzü bu oluşturdugunuz hayatın içinde heba ediyorsunu
Sonra da erkege kabahat bulmaya çalışıyorsunuz.
Erkege kabahat buldugub yok. Sizin yorumubuy o yönde. Ben bu düşünceden adamdan kendimi soyutlayamiyorum derdim bu.

adam evlenmeyi düşünüyormuş terk edip başkasıyla evlenmişsiniz.
sizin güvenilmez olduğunuzu düşünüyor muhtemelen.
neden dur desin ki?

Erkege kabahat buldugub yok. Sizin yorumubuy o yönde. Ben bu düşünceden adamdan kendimi soyutlayamiyorum derdim bu.
Bakın derdinizi anlatırken adam sizde cinsellik istedigini ama rahatsız oldugunuzu
Sevdigini söyleyip gitmek istediginizde kalma dedigini belirtiyorsunuz.
Deger görmediginiz halde gitme demeyişi nekadar önemli olur ki?
Her defasında konuşmak için çaba sarf edip adamın gitme demesine gerek kalmadıgını sizin zaten döneceğini bildigini gözünüzden kaçırmışsınız.

Evliliğinizde neden mutlu olmadınız?
Çok uzun mesele daha önce ki postlarimda paylaşmıştım

Eşim aile anne baba bahimlisiydi özel hayatimiz yoktu. Çocuk olmama problemi evliligimin ilk ayında trafik kazası geçirip aylarca yatalak kalmam. Eşimin bana kapı göstermeleri vs.

Çok uzun mesele daha önce ki postlarimda paylaşmıştım

Eşim aile anne baba bahimlisiydi özel hayatimiz yoktu. Çocuk olmama problemi evliligimin ilk ayında trafik kazası geçirip aylarca yatalak kalmam. Eşimin bana kapı göstermeleri vs.

Sıkıntılı bir süreç olmuş. Bu adamda sizi sarmaz belli bir şey. Kendinizi kandırmayın.

Her defasında konuşmak için çaba sarf edip adamın gitme demesine gerek kalmadıgını sizin zaten döneceğini bildigini gözünüzden kaçırmışsınız.

Oyle yapıyor zaten. Rahatsiz edende bu sevdiğini söyleyen içini açan beni birtek sen anlıyorsun diyen bir adam neden savasmaz.

Konuşurken dünyaları onune seren bir insan ayeiliyorum deyince neden kolunu dahi kipirdatmiyor.

Değersiz olduğumu. Onun için hiç bir onemim olmadığını hissettiriyor.

adam evlenmeyi düşünüyormuş terk edip başkasıyla evlenmişsiniz.
sizin güvenilmez olduğunuzu düşünüyor muhtemelen.
neden dur desin ki?

Bana evlilik vaad etmedi. Yada sevgilim demedi sadece onu mutlu eden derdini anlayan konuşunca rahatlatan biriydim onun için.

Sıkıntılı bir süreç olmuş. Bu adamda sizi sarmaz belli bir şey. Kendinizi kandırmayın.
Sarmaz derken.

Bu adam benim sevgim ile oynuyor.

İleris yok ama seninle mutluyum ben prenses deyip evlilik hayali kuran bir insan.

Ve ben kendime kızıyorum göz göre göre kulak delme dele nasıl hala bu adamı sevebiliyor um.

çok sevdiğini brni birakmayacagini söylerdi hep.

Bana evlilik vaad etmedi. Yada sevgilim demedi sadece onu mutlu eden derdini anlayan konuşunca rahatlatan biriydim onun için.

baktım evet şu üstteki yazdığınız bende öyle bir algı oluşturdu zaar. totomdan uydurmuşum evliliği:olamaz:

sevgili gibi de mi değildiniz?
arkadaşları arkadaşlarınız tanışmadı mı hiç?
sinema, yemek vs.

baktım evet şu üstteki yazdığınız bende öyle bir algı oluşturdu zaar. totomdan uydurmuşum evliliği:olamaz:

sinema, yemek vs.
İş yerinde arkadaşları miz ortakti ama hiç kimse bilmez. Aksine herkes aramizin kötü oldugold bilir. Hiç bir zaman tanistirmadi.

Küçük bir kız yeğeni var onunla bir kez israrim üzerine WhatsApp üzerinden konuştuk. Ailesini biliyorum ama resimlerde.

Onun için eglence oldugumu düşünüyorum. Başka bir şey değil. Soyleyince zoraki yapan biri damat deyince sevinen ama aileden birinin haberinin oldugunu söylediğimde sinirlenen bir tip

Gecmisi değil geleceğimi değiştirmek istiyorum. Bu adamı unutmak yoluma devam etmek istiyorum.

15 yaşında ergen gibi degil. Yetişkin bir kadın gibi tavrimi sergemek istiyorum.

İş yerinde arkadaşları miz ortakti ama hiç kimse bilmez. Aksine herkes aramizin kötü oldugold bilir. Hiç bir zaman tanistirmadi.

Küçük bir kız yeğeni var onunla bir kez israrim üzerine WhatsApp üzerinden konuştuk. Ailesini biliyorum ama resimlerde.

Onun için eglence oldugumu düşünüyorum. Başka bir şey değil. Soyleyince zoraki yapan biri damat deyince sevinen ama aileden birinin haberinin oldugunu söylediğimde sinirlenen bir tip

hımm ilk yazdığınızda sevgili olduğunuzu sanmıştım.
şimdi sizin gibi başkaları da olduğunu düşünüyorum hayatında.
evet kurtulun bu adamdan dipsiz kuyu . battıkça batarsınız.
siz seviyorsunuz çünkü.
çok yaralayıcı bir ilişki biçimi bu.

sinema, yemek vs.
Beni birakmayabırakmayacagini soylerdi hep. Sadece söz de hareket yok. Bana değer verdigini bir tek ben biliyorum.
Değerde vermiyordu belki ben sevdigim ivin değer verdigini sabiyordsa

Sarmaz derken.

Bu adam benim sevgim ile oynuyor.

İleris yok ama seninle mutluyum ben prenses deyip evlilik hayali kuran bir insan.

Ve ben kendime kızıyorum göz göre göre kulak delme dele nasıl hala bu adamı sevebiliyor um.

Sarmak yani dost, eş, bir olmaktan bahsediyorum. Ruhen doymaktan. Ciddi bir görüntüsü yok ki siz de 15 yaşında değilsiniz. Kendinize güzel bir yol çizin. Pişmanlığınız olmasın.

hımm ilk yazdığınızda sevgili olduğunuzu sanmıştım.
şimdi sizin gibi başkaları da olduğunu düşünüyorum hayatında.
evet kurtulun bu adamdan dipsiz kuyu . battıkça batarsınız.
siz seviyorsunuz çünkü.
çok yaralayıcı bir ilişki biçimi bu.

Yıllarca konuştuğu bir kız arkadaşı var ISMEN tanıyorum sadece. Onun ismini ... Can olarak kaydederken benim ... Hanım .

Yaptığı açıklama o benim çok eski bir arkadasim ve sadece arkadasiz onun tecihi farkli biz onunla düşündugun gibi birşey olamaz.

Yazdıklarımı zaten sana söylüyorum.( Ne kadar doğru bilmiyorum.)

Telefonu hayatta vermez ve birgün tepkisi senin ozelini ben karıştırmiyorum senin ozelin seni benim özelim beni ilgilendirir.

Kızla konuşuyorum diye sevgili degilim o saydigin kızlar benim çok eski dostum arkadaşım.

Ben anladım yani geç oldu ama qnladim onun için sadece bir eglenceyim

Back
X