Bence olgun erkekler kadının isteklerine, hislerine daha çok değer veriyor. Birbirinizi iyice tanırsanız çok problem çıkmaz aslında kişilik meselesi.
ya bısey hıssedıyorsan okey olabılırde
bu sekılde ben 10 yas buyuk bırıyle baslamazdım ben 1.evlılıgımı kendımden buyuk bırıyle yapmıştım suanda benden 1 yas buyuk esım
iyikide cıtır olmuş dıyorum tamam mutlu olanlar var ama ben 26 yasına gırcem 36 nerde 26 nerde
kanım kaynıyor benım daha
Eşim benden 17 gün büyük
Her ikisinin de artı ve eksileri olacaktır tek bir yanıta sığdırmak imkansız ... Yaşına yakın olan birinin hayat enerjisi çılgınlığı aktifliği artıdır , büyük olanın mantığı olgunluğu deneyimi ... Bence sadece yaş olarak bakmamak lazım 10 yaş da abartılcak kadar büyük değil bence
Bende senin gibiydim,hep kadın olsun erkek olsun olgun insanlarla görüşürdüm..flörtlerimi de ona göre seçerdim,kesinlikle "olgun"bi adamla evlenicem derdim amaaaa..eşim benden 2 yaş büyükgönül işlerine "standart"konulamıyor canım.
evet haklısın nasıp dedeım yola bas koydum 33 yasındakı sevgılımle bakalım anlasacagımızı dusunuyorum ama ilerisini düşününce bı karamsarlıga kapalıyorum sadece
Yaşa ve gör bence arkadaşım..kumar gibi düşün,ya kazanırsın ya kaybedersin. O nasıl olur bu nasıl olur diye kaygıyla yaşamaktansa,dene gitsininsanları hayatta daha güçlü tutan şey"bana göre" kötü tecrübelerdir..baktın iyi olmadı,buda senin için bi tecrübe olur ve adımlarını daha sağlam atarsın..yada tam tersi olur, bu adam seni tahmininden de fazla mutlu eder
iyi bi adam gibi,Canım umarım senin için hayırlı olur ve çok mutlu olursun..burdan iyi haberlerini duymayı çok isterim.be 18 yasında bı evlılık gecırıdm bunda ince eleyıp sık dokumam lazım iyi kararlar vermem lazım..yasıtlarım bıraz daha toy gıbı yanı toy dedıgım dul oldugumdan dolayı cıkar gozetebılıyor,oyuzden kımseye yakınlık kuramıyorum
adam 33 yasında gormus gecırmıs babası vefat etmıs aslen ordulu falan filan süreklı arıyo benımle ilgilenıyo
yenı ergenler gıbı sacma sapan kıskanclıkları yok nerde ne konusacagını bılıyo ne bılıyım olumlu bakıyorum ama hersey için daha cok erken tabı
kafandaki ve kalbindeki herşey tamam da bir yaş meselesiyse sorun bunu hiç düşünme bile yaşı senden ufak ta olabilir büyükte önemli olan kalbine ve aklına hitap edebilmesi çünkü insan ne kadar olumlu yönü de olsa içine sinmeyen kişinin hep olumsuz yanlarını görür sevemezmerhaba arkadslar ben 23 yasındayım,erkek arkadsım 30 yasında cok iyi anlasıyoduk suanda askerde olmasına ragmen ben herseyı alttan alıyodum fakat bazı sebeplerden oturu ayrıldık..
şimdide 33 yasındakı bırı efendı bırısı bana ilgi gosterıyo nıyetı cıddı ailemle tanısmak gorusmek istıyo,bende olumlu bakmıyorum desem yalan olur
gecmıste yasadıklarımdan olsa gerek yasıtlarımla anlasamıyorum,bu kız olsun erkek olsun farketmıyo
benden yasca buyuk 10 yas var aramızda bu benım için iyi bısey benı yonlendırmelı benım mantıgımın yetmedıgı yerde benı bılgılendırmelı,belkıde suanda oyle dusunuyorum,ilerde cıddı bıseyler olup evledıgımızde sizce sorun yasarmıyım yas meselesını cok kafam karısık..ona gore olumlu veya olumsuz bakacam bilmiyorum derdımı anlatabıldım mı
:26:
kafandaki ve kalbindeki herşey tamam da bir yaş meselesiyse sorun bunu hiç düşünme bile yaşı senden ufak ta olabilir büyükte önemli olan kalbine ve aklına hitap edebilmesi çünkü insan ne kadar olumlu yönü de olsa içine sinmeyen kişinin hep olumsuz yanlarını görür sevemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?