akıla ihtiyacım varrrrr

nusya12

nicKimouSe
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
276
7
96
Bartın
merhaba arkadslar ben 23 yasındayım,erkek arkadsım 30 yasında cok iyi anlasıyoduk suanda askerde olmasına ragmen ben herseyı alttan alıyodum fakat bazı sebeplerden oturu ayrıldık..

şimdide 33 yasındakı bırı efendı bırısı bana ilgi gosterıyo nıyetı cıddı ailemle tanısmak gorusmek istıyo,bende olumlu bakmıyorum desem yalan olur

gecmıste yasadıklarımdan olsa gerek yasıtlarımla anlasamıyorum,bu kız olsun erkek olsun farketmıyo
benden yasca buyuk 10 yas var aramızda bu benım için iyi bısey benı yonlendırmelı benım mantıgımın yetmedıgı yerde benı bılgılendırmelı,belkıde suanda oyle dusunuyorum,ilerde cıddı bıseyler olup evledıgımızde sizce sorun yasarmıyım yas meselesını cok kafam karısık..ona gore olumlu veya olumsuz bakacam bilmiyorum derdımı anlatabıldım mı
:26:

ya bısey hıssedıyorsan okey olabılırde
bu sekılde ben 10 yas buyuk bırıyle baslamazdım ben 1.evlılıgımı kendımden buyuk bırıyle yapmıştım suanda benden 1 yas buyuk esım
iyikide cıtır olmuş dıyorum tamam mutlu olanlar var ama ben 26 yasına gırcem 36 nerde 26 nerde
kanım kaynıyor benım daha

Bence olgun erkekler kadının isteklerine, hislerine daha çok değer veriyor. Birbirinizi iyice tanırsanız çok problem çıkmaz aslında kişilik meselesi.

Bence olgun erkekler kadının isteklerine, hislerine daha çok değer veriyor. Birbirinizi iyice tanırsanız çok problem çıkmaz aslında kişilik meselesi.

ama yasla olgunlukla alakası yokta bazı erkekler cocuk gıbı bebek gıbı oluyorla ama bana gore 35 yas buyuk mesela 35 yasındakı bırı ıllakı olgundur
ama

ben de kendimden 7 yas buyuk biriyle evliydim. o bile cok ki 10 bana gore fazla. citir iyidir

bu tabi isin sakasi. kendini iyi hissettigin biriyse hic onemli degil. kalp isinin yas, tip, boy bos standarti yok. dene ne kaybedeceksin

Bende aradaki fazla yaşa karşıyım diyebilirm. Çiftler aynı şeye gülüp aynı şeye ağlayabilmeli arada 10 yaş olunca bu pek mümkün olmuyor. Çevremdeki canlı örneklerden biliyorum kız daha canlı kanlı fıkır fıkır erkek daha olgun ve oturaklı olşunca hareket davranış ikileminde problemler olabiliyor.

Eşim benden 17 gün büyük

Her ikisinin de artı ve eksileri olacaktır tek bir yanıta sığdırmak imkansız ... Yaşına yakın olan birinin hayat enerjisi çılgınlığı aktifliği artıdır , büyük olanın mantığı olgunluğu deneyimi ... Bence sadece yaş olarak bakmamak lazım 10 yaş da abartılcak kadar büyük değil bence

demekkı cogunluk cıtır sevıyor

cok iyi nıyetlı bırısı şans vermek istıorum cuku basımdan 1 evlılık gectı benım 18 yasındayken,ve eşim benden 1 yas buyuktu ve cocuk gıbı hareketlerı vardı ben onu yonlendırıyodum dıyebılırım.
şimdi ince eleyip sık dokumam lazım benı anlıyo değer verıyo bunu hıssedebılıyorum

muhakkak olacaktır mesela biyere gıtmek istıyecez benim içim kıpır kıpır olacak o amannnn yorma şimdi benı dıyecek

Bende senin gibiydim,hep kadın olsun erkek olsun olgun insanlarla görüşürdüm..flörtlerimi de ona göre seçerdim,kesinlikle "olgun"bi adamla evlenicem derdim amaaaa..eşim benden 2 yaş büyükgönül işlerine "standart"konulamıyor canım.

evet haklısın nasıp dedeım yola bas koydum 33 yasındakı sevgılımle bakalım anlasacagımızı dusunuyorum ama ilerisini düşününce bı karamsarlıga kapalıyorum sadece

evet haklısın nasıp dedeım yola bas koydum 33 yasındakı sevgılımle bakalım anlasacagımızı dusunuyorum ama ilerisini düşününce bı karamsarlıga kapalıyorum sadece

Yaşa ve gör bence arkadaşım..kumar gibi düşün,ya kazanırsın ya kaybedersin. O nasıl olur bu nasıl olur diye kaygıyla yaşamaktansa,dene gitsin insanları hayatta daha güçlü tutan şey"bana göre" kötü tecrübelerdir..baktın iyi olmadı,buda senin için bi tecrübe olur ve adımlarını daha sağlam atarsın..yada tam tersi olur, bu adam seni tahmininden de fazla mutlu eder

be 18 yasında bı evlılık gecırıdm bunda ince eleyıp sık dokumam lazım iyi kararlar vermem lazım..yasıtlarım bıraz daha toy gıbı yanı toy dedıgım dul oldugumdan dolayı cıkar gozetebılıyor,oyuzden kımseye yakınlık kuramıyorum

adam 33 yasında gormus gecırmıs babası vefat etmıs aslen ordulu falan filan süreklı arıyo benımle ilgilenıyo

yenı ergenler gıbı sacma sapan kıskanclıkları yok nerde ne konusacagını bılıyo ne bılıyım olumlu bakıyorum ama hersey için daha cok erken tabı

iyi bi adam gibi,Canım umarım senin için hayırlı olur ve çok mutlu olursun..burdan iyi haberlerini duymayı çok isterim.

Şimdi herşey tamam da bir yaş mı soru işareti oluşturuyor yani ?

Adamı tanımıyosun, sevmiyosun, huyunu suyunu bile bilmiyosun
Benden 10 yaş büyük sorun olur mu diyosun
İsterse seninle yaşıt olsun, kendin bile hiç tanımıyoken biz nasıl bilelim sorun olur mu olmaz mı

Ben olsam durduk yerde bu kadar riske girmezdim

kafandaki ve kalbindeki herşey tamam da bir yaş meselesiyse sorun bunu hiç düşünme bile yaşı senden ufak ta olabilir büyükte önemli olan kalbine ve aklına hitap edebilmesi çünkü insan ne kadar olumlu yönü de olsa içine sinmeyen kişinin hep olumsuz yanlarını görür sevemez

çok doğru demişşiniz..karsımdaki ne kadar bana karsı olumluda olsa içime sinmedıyse hep olumsuz yonlerını gorecem cok dogru gercekten

benim de eşimle aramda 16 yaş var ve birbirimizi tamamlıyoruz adeta.Gezme,tozma,eğlenme vs. hiç sorun çıkmadı.Beraber her şeyi yapıyoruz ve çok keyif alıyoruz.Tamamen karşıdaki şahısla alakalı bir durum.mutlu da olan mutsuz da olan evlilik örnekleri görmen mümkün bu mevzuda fakat senin yaşın 23 olmasına rağmen başından geçen evlilik seni oldukça olgunlaştırmıştır.çok da sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…