Yurtdışıma gelince ilgili ama evin ihtiyaçlarını karşılıyor az da olsa bebeğe ilgi gösteriyor, Benimde alıştığım düzenSizi ve bebeğini umursamayan bir adam var karşınızda. Geleceğiniz için boşanın !
Düzenim kurulu yıllardır ama ailemi çok özlüyorumTürkiye’de bir şey yok.
Maaşlar belli, standart belli.
Yurtdışına dönün, orada babası da destek olmak zorunda, düzeninizi orada kurun.
Eski konularınızı okudum. Sürekli ailemi özlüyorum diyorsunuz ama ailenizle sorunlarınız olduğunu söylüyorsunuz. Aileniz hangi ilde yaşıyor? Türkiye’de de çoğu memur/çalışan farklı ilde yaşayıp sadece bayramda seyranda ailesini görüyor. Yaklaşık 10yıldır yurtdışındasınuz anne olmuşsunuz hala ailemi özledim demek yerine bebeğinizi düşünmelisiniz.Düzenim kurulu yıllardır ama ailemi çok özlüyorum
Düzenim kurulu yıllardır ama ailemi çok özlüyorum
evliyim ve Esim istiyor diye yurtdisinda yasiyorum, Esimle anlasamiyordum Bana uygun olmayan yanlis biriyle evlilik yaptm, sonunu göremedim ama sevdim duygularimin pesinden gittim, dogal olarak evlilikte mutlu olamadim, bu sürede bir Hata Daha yapip Cocuk yaptim, cocuktan sonra Bu evlilik Nasil olucak diyip ailemin ve ülkeme ggeldim uzun süreli, esimde Bunun üstüne Tr de uzun kalicaksan bosan dedi aramadi sormadi, maddi Manevi bebegi yalniz birakti, , o an bosanamadim yeni Dogum yapmistim, isim yoktu trde , yurtdisina alismistim, cocugu babasiz nasil büyütücektim, yurtdisinda hic yoktan babasi vardi ama Bu seferde ailem Yok eşimle de sorun yaşıyorum, Artik Hata yapmak istemiyorum , dogru Karar ne sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?