Akıllı kadınlar bir derdim var

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
arkadaşlar benm birkac haftadır gorustugum 30 lu yaşlarda biri var önceki konularımı okuyanlar bilir, bana karsı gayet seviyeli saygılı ilgili hoslandıgını belli eden vs bir tipti tam hersey yolunda gidiyor sanırım artık sevgili olabilirim derken onunla derken dün cok tuhaf bir olay yaşadım ve kafam allak bullak oldu,

bir haftadır sehir dısındayım ve neredeyse hergun haberleşiriz, konuşmasak bile yazışırız, her aradıgımda acılır, her yazdıgımda cevap verılır

olay: dün öğlen beni aradı herşey normal güzel güzel konustuk ve kapattık, normalde surekli internette online olan adam online olmasa bile her saat internete şöyle bir ugrayan adam dün gece saat 11 e kadar yani tüm gün yoktu bu süre zarfında sadece bir kez akşam üzeri aradım ve cevap vermedi, bende sonrasında birdaha aramadım ve yazmadım, o da karşılık olarak gece 11 gibi sadece bir kez çağrı bıraktı ne mesaj ne arama yok,

bu sabah baktım 8 de online olmuş, sonuç olarak dün günü ve geceyi benden haberdar olmaması gereken biriyle gecirmiş olması yüksek olasılık, sizce baska olasılık olabilir mi?

ve ikinci olarakta biriyle beraber olmuşsa bile, olsun sonucta tanısma aşamasındayız benimle henuz resmi bir ilişkisi yok diyerek aldatma saymamam hersey normal gibi devam etmem mi gerek, bir ilişkimiz olursa yapmaz mı demem gerek, yoksa görüsmeyi kesmeli miyim yoksa sadece arkadaş gibi mi görüsmeliyim , siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz, ki ben bu adama nasıl guvenecegım artık hic bilemiyorum

kafam cok karışık,,,

Son düzenleme:

başkasıyla beraber olup olmadığını düşünmeye gelene kadar daha çoook var.. bu adam seni iplememiş ki.. hala olur mu diye düşünmen garip doğrusu

Son düzenleme:
başkasıyla beraber olup olmadığını düşünmeye gelene kadar daha çoook var.. bu adam seni iplememiş ki.. hala olur mu diye düşünmen garip doğrusu

haklısınız belkide tamamen görüsmeyi kesmeliyim ve acık acık soylemelıyım bana guven vermıyorsun ya da seninle iyi hissetmiyorum dıye hic bilemiyorum

Şu anda zaten biri ile görüşmüş olsa bile bu aldatma sayılmaz çünkü siz de görüşme aşamasındasınız. Ama bence bu ilişkide sizin içinize sinmeyen bir şey var. Sürekli bir şeyleri kafanıza takıyorsunuz. Bence açık açık sorun dün sesin çıkmadı hayırdır yoğunmuydun falan diye. Sizi düşünmemiş olsa akşam aramazdı.

Daha isin basinda b kadar kafanizi karistran bi iliski ne kadar sqglikli devam der bilemedim.
Ayrica baska birisi varsa daha tam bi iliski sayilmaz bizimki diye gormezden gelemezsiniz bence.
Siz karsi bisyler hissediyosa baska biriyle iliskiye girmez giremez girmemeli.
Ayrica ne o oyle liseliler gibi cagri atmak gece yarisi.
Olabilir belki isi falan vardi ama cagri atacagina arayip bugn yogundum ancak firsatim oldu dyebilirdi.

canım o cagrı meselesı şu ki aslında konusamayacak durumdaydı yine de çağrı bıraktı cünkü ya aradım acmadın dıyecek ya da tam senı ararken şarjım bitti sonra da şarj aletını bulamadım dıyecek, gece kayıp olmasını öyle meşrulaştırıyor

Oooo planlar planlar.
Canim hic yorma bence kendini.birak baskalari ugrassn oyunlariyla.

Kesin kanaat için veriler yeterli değil.
İzleme de kal.
Ama kendini çok kaptırmadan

Son düzenleme:

canım minareyi calan kılıfını hazırlar mutlaka bir cevabı olacaktır, beni düsünme meselesine gelince erkekler bir varken ikiye iki varken üce asla hayır demez maalesef, keşke dediğin gibi olsa

Sizinle tanışma aşamasında olan birinin geceyi başka biriyle geçirmiş olabilir düşüncesi can sıkıcı bi durum.
Aldatma olarak sayılamaz belki ama hem sizi tanımak istiyor hemde ya başkasıylada olur mu diye arayış içinde.
Tabi gerçekten dün gece birisiyle görüştüyse eğer.

Bence öncelikle neden böyle davrandığının sebebini sorun.
Vermiş olduğu cvp sizi ne kadar tatmin edicek?

Ona göre bir yol izlemenizi tavsiye ederim.

Her ne kadar tanışma aşaması da olsa bir yola girilmeye çalışılıyor sonuçta güven kazanılmaya uğraşılıyor böyle gizemli hallere gerek yok can sıkar yapılmamalı, başkası olma ihtimali zaten yarı aldatmadır en iyisi laf arasında sormak bakalım ne cevap vericek ona göre yol çizebilirsin bence nacizane fikrim..

normal arkadaslar hergun birbirini arama geregi duymaz, birbirine karsi bu tarz sorumluluklar hissetmez, yani siz o asamayi coktan asmiSsiniz, bana gore de eger geceyi biriyle gecirmisse aldatmis sayilir.
belki dusundugunuz gibi bir durum degildir, once bundan emin olun benc

Merhaba;

Bence burda başlamış bir ilişki olmasa bile sen nasıl ilişki aşamasında olduğunuzu düşünüyorsan onunda bunun farkında olup sana bu başlangıç için güven vermesi gerekirdi.Sana nasıl biri olduğunu gösteriyor arada bir ortadan kaybolurum ben haberin olsun diyor resmen bu tavrıyla.Karar senin tabiki ama 30'lu yaşlarda bir erkek biraz daha sorumluluklarını bilmeli bence...

Eğer gece birisiyle birlikte olduysa, seni aldatti oluyor. Çünkü insan bi insana ilgi duyup zamanini ayırıyor ilişkiye yönelik birseyler yapılıyorsa, baska biriyle birlikte olmasiii cok yanlış. Ozaman ne anladik biz bu işten, bi yandan srnle görüşsun öbür yandan başkalarıyla birlikte olsun olacak is degil. Yinede bu biriyle birlikte olduğu nu anlaman biraz zor, kendi söylerse baska ama niye soylesin ki bide o var. Bence sen acik acik neyaptin dün gece diye sor, sonra inanıp inanmamak sana kalmış.

Son düzenleme:
Kadinlarin hayal dunyasi korkunc
Sadece tum gun online olmadi ve ertesi sabah 8de online oldu diye adam gece biriyle olmusmus...... Ufff yorum dahi yapmayacagim

Kadinlarin hayal dunyasi korkunc
Sadece tum gun online olmadi ve ertesi sabah 8de online oldu diye adam gece biriyle olmusmus...... Ufff yorum dahi yapmayacagim

Ben burdaki arkadaslarida anliyorum burda oyle seyler okuyiruz ki aklimiza benim esim sevgilimdemi boyle olabilr sorusu bile geliyor..aranizsa bir cekim var bence ma adi konmamis bir iliski daha eger ogrenmek ustiyorsaniz arayip sorun..ve simddien boyle dusunmeye hakkiniz yok insanlik hali.ben bazen bir gun esimle nisanliyken tleki acmadigim oldu yotgun yada moralim bozuktu..cok merak etti ama ben onunla bilekontak yapmak istememistim acikcasi.olamaz mi boyle seylee de akliniza gelsin..adamla sevgili olup olmadiginiz belli degil ki bunu sorguluyorsunuz..bunu karsi tarafa hissettirriseniz kacirirsiniz onu..arkadasca arayin sorun..neden dun hic yoktun puyasada diye:)))haha

kocaman insanların birbirleriyle haberleşmek için "çağrı" bırakmalarını anlamıyorum.. hayır kontörün mü yok nedir yani? valla kusura bakmayın ama ben ilk önce buna takılırdım, ya doğru düzgün ararsın, hadi çok geç olmuştur mesaj yollarsın.. bunlar olmadıysa illa ki internet paketin ya da wifi vardır o şekilde mesaj atarsın.. size bir "çağrı" değeri veren birine siz 1 dakikanızı bile vermeyin derim akıllı bir kadın olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…