- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Yok yani wp falan girebilir mi? Bizim telefonlar iPhone saat başka markanın ama işte emin olamıyorumsaatten telefon kontrol edilmez telefondan saat kontrol edilir
saatler whatsapp desteklemiyor diye biliyorum bağlantıyı kesip çıkış yaptıysanız bişey olmaz zaten tersi durumda saate sizin whatsapp bildirimlerini giderdi şimdiye kadarYok yani wp falan girebilir mi? Bizim telefonlar iPhone saat başka markanın ama işte emin olamıyorum
Sadece sağlık uygulamasıydı aslında, yani egzersiz gibi. Ama işte insan bilemiyorsaatler whatsapp desteklemiyor diye biliyorum bağlantıyı kesip çıkış yaptıysanız bişey olmaz zaten tersi durumda saate sizin whatsapp bildirimlerini giderdi şimdiye kadar
o kadar endişe ediyosanız kendi telefonunuzu fabrika ayarına döndürün yedekleme olmadan yükleme yapıSadece sağlık uygulamasıydı aslında, yani egzersiz gibi. Ama işte insan bilemiyor
Şöyle, geçen sene cep telefonum tamire gitmişti sonra alıp o kullandı. Sıfırlanmasını istediğim halde sıfırlamadı hala da benim eski telefonumdaki numaralar (arkadaşlarım falan) annemde durur.Annen boş zamanlarinda telefonunu mu izler/kontrol eder ?
Sen neden bu kadar endişe ettin ?
Daha önce böyle bir girişimi oldu mu kadının ?
Seni tedirgin eden fotoğraflar ise kimseye açık saçık bir şey gönderme derim.
Endişelenmek değil de o izlenme fikrinden hoşlanmadım yani. Neden arkadaşımla yaptığım konuşmayı görsün ki, ya da öylesine aldığım bir ekran görüntüsünü? Gerek yok benceNeden bu kadar panik oldunuz?
Anneniz velev ki yanlışlıkla telefonunuza bakabiliyor durumda. Ne görmesinden endişelisiniz?
Özel olarak bakmazsa zaten görmez ki. Zaten telefondan saati görebilirsiniz ama bence saatten telefonu görmek mümkün değildirEndişelenmek değil de o izlenme fikrinden hoşlanmadım yani. Neden arkadaşımla yaptığım konuşmayı görsün ki, ya da öylesine aldığım bir ekran görüntüsünü? Gerek yok bence
Benim whatsapp Facebook inş vb. Gelen tüm bildirimler ne yazıyorsa akıllı saate geliyor. Artık birçoğu destekliyorsaatler whatsapp desteklemiyor diye biliyorum bağlantıyı kesip çıkış yaptıysanız bişey olmaz zaten tersi durumda saate sizin whatsapp bildirimlerini giderdi şimdiye kadar
Ekran görüntüsünü göremez. O an Bluetooth bağlı ise bildirim arama görünür ama kapalı ise hiç bildirim gitmiyor.Endişelenmek değil de o izlenme fikrinden hoşlanmadım yani. Neden arkadaşımla yaptığım konuşmayı görsün ki, ya da öylesine aldığım bir ekran görüntüsünü? Gerek yok bence
bildirim geliyor zaten ama saatten telefondaki uygulama kontrol edilemiyorBenim whatsapp Facebook inş vb. Gelen tüm bildirimler ne yazıyorsa akıllı saate geliyor. Artık birçoğu destekliyor
bildirim geliyor zaten ama saatten telefondaki uygulama kontrol edilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?