Puffffffffff amma vurun kahpeye yapmışsınız.
Eminim siz kimseyi yedek tutmadınız, ego tatmini için hiçbir erkekle oynamadınız, çivi çiviyi söker yapmadınız. Bunları yapan kezbanlar uzaydan geliyor , erkekler boşuna yakınıyor. Hepiniz birer meleksiniz.
19 yaşındaki ilişki default olarak gönül eğlendirmedir zaten , gençlik flörtüdür. Hele internetten konuştuğun ve 20 saat uzakta yaşayan biriyse öylesine takılmaktır işte. Ne evlenmesi Allah aşkına? İnternetten tanışıp evlenenler var demiş birisi, bunlar 19 yaşında çocuk farkında mısınız? 19 yasindaki oglanlar ellerinde telefon takilirlar benim bildigim, ne evlenmesi???!
Ben üniversitede mesajlaştığım , göz süzdğüm herkesin hakkına mı girdim şimdi??!??
Tamam , ks hatasını kabullenmiş zaten. Ayrılmak istiyor, lakin başı dertte farkında mısınız? Çocuk normal değil.
bütün arkadaslariyla iliskisini kesti benim için evden bile çıkmıyor top sakalini hergün duzelten adam simdi bildiğiniz imam sakali bırakmış
Bu çocuk normal değil zaten, kesinlikle psikolojisi bozuk. Kendini izole edip kafayı bu kıza takmış, evlenme diye tutturmuş, bu aşk sevgi değil saplantı. Ks gönül eğlendircem diye başına bela almış, saplantılı birini başına bela etmiş.
Şimdi size gelecek olursak küçükhanım, başınıza dert açtığınızın farkındasınız zaten.
Çocuğun ağlayıp zırlamasıyla senin alakan yok, çocuk zaten problemli sana da kafayı takmış.
Mutlaka ayrıl. Ama biraz bekle, üniversite sınavından sonra kesinkes ayrıl, her yerden engelle.
Ders olsun, bir daha da böyle saçma sapan işlere bulaşma. Ne işin var internette tanımadığın insanlarla hem de sınav öncesi?? Adam gibi üniversitene git, orda etrafındakilerle takıl, bir daha da internete falan bulaşma.