Akim cok mu dusuk?

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Arkadaslar merhaba koltuk altina lazere gidiyorum cihaz diode lazer. Akima baktim 10 joule du. Cok dusuk geldi bana, burada yazilanlari okuduktan sonra. Tuylerim de ince degil yani kalin. Lutfen yardimci olur musunuz..

ben acik tenliyim tuylerim de koyu renkli. bacaklarimin alt kismina yaptiriyorum diode ile.. ilk baslangicta 27 ile yapti. gecen hafta 6. ve son seansima gittim 30 ile yapti. kolalti cok acir ama 10 da cok dusuk geldi bana.. belki cok cok beyaz tenliysen denemek icin az akimla baslamisdir

benim 10'la bile acimisti baya yaa. belki farkli bi modeli benimki:S bi sorayim ben ama yine de. tesekkurler

bende ilk diotla başlamıştım. 1 seans ve ara seans gittim. seans 45di ara seansda ise 60-65di ama işkence gibiydi dayanmak çok zordu. bikaç yerimde iz kaldı. tekrarda gidemedim .şimdi başka bi yerde alexanderite ile yapıyorum acı daha az

bende ilk diotla başlamıştım. 1 seans ve ara seans gittim. seans 45di ara seansda ise 60-65di ama işkence gibiydi dayanmak çok zordu. bikaç yerimde iz kaldı. tekrarda gidemedim .şimdi başka bi yerde alexanderite ile yapıyorum acı daha az

allah allah benimki baska mi cunku benim de baya acidi yani :S ve inceldi de anlamadim gitti:S dedigim gibi belki baska bi modelidir benim ama diode lazerdi eminim. senin tuyler noldu azaldi mi

kacla yapıo bılmıorum ama gecen seans cok acımıstı hatta ız kaldı gecer mı bılmıorum :S gıdıp gıtmemekte kararsızım krem verdı gecer dedı ama bılemıorum kullandım bı fark goremedım

Back
X