• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazarla başa çıkma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman allahım enerjiye bak te ordan tüylerimi diken diken ettin
Haset kıskançlık nazar inanmayan yazmasın
Öfff vallahi sizin işiniz zor
Bence nazarı falan bi yana bırak sen git bir uzmandan bilimsel bir yardım

Ben hemcinslerime iltifat etmeye korkar oldum . Güzellik kompleksim yok bence gayet güzel bir hatunum ve yanımdaki kadınların güzel olması hoşuma gider beğenirsem söylerim saçı elbisesi veya makyajı . Asla demorilize etmem . Ama malesef cok yanlış algılanıyor . 155 cm ve +110 kg olan bir tanıdığımizin elbisesini çok beğenip ne hoş elbisen demiştim gerçekten beğenmiştim bana herkesin içinde azıcık ses yükselterek maşallah de nazarın değer dedi 🥴😶‍🌫️😶‍🌫️😬 birkaç kere başıma geldi o yüzden artık no . İltifat ayağına laf sokup ignelesem alay etsem bu tepkileri almazdım ama .
Hhahhahahah aynen aynı şeyleri yaşamışız çok nazar olayını kafaya takanlarda muhtemel son bu o yüzden napıyoruuz kimseye iltifat etmiyoruuz🤣

Ben hemcinslerime iltifat etmeye korkar oldum . Güzellik kompleksim yok bence gayet güzel bir hatunum ve yanımdaki kadınların güzel olması hoşuma gider beğenirsem söylerim saçı elbisesi veya makyajı . Asla demorilize etmem . Ama malesef cok yanlış algılanıyor . 155 cm ve +110 kg olan bir tanıdığımizin elbisesini çok beğenip ne hoş elbisen demiştim gerçekten beğenmiştim bana herkesin içinde azıcık ses yükselterek maşallah de nazarın değer dedi 🥴😶‍🌫️😶‍🌫️😬 birkaç kere başıma geldi o yüzden artık no . İltifat ayağına laf sokup ignelesem alay etsem bu tepkileri almazdım ama .
Ben de beğendiğime derim maşAllah demek lazım ya. Kadınlar birbirine anca laf sokuyor. İltifat güzel söz nadir söyleniyor.

wwaaaooowww bir gecede kollardan bacaklara kadar mosmor çatlak mı?
yapmayın allah aşkına sizin eltiniz evliya falan mı vücudunuzu bir gecede çatlatacak, geçin bunları, başka meşgale bulun kendinize.

Ha birde sadece bu saydiklarim da degil kendilerinin 5 evi var mesela arabalari herseyi tutturmus senin kocanin sigortasi var bizde yok sigorta hayat garantisi ev depremde gider diye o derece yani ciglik atcam az kaldi
Ayetel kürsi, felak, nas ,nazar duası bakara suresi ,sirkeli temizlik ,fesatla buluşmayı azaltma bir de anneannem oğlumun kulak arkasına kömür karası sürmüştü nazara gelmesin diye.

Nazara ben de inanırım tamam da çocuğun burnunu beğendikten 12 ay sonra bronşit olmasını da nazar ile bağdaştırmayin lütfen ya.. okuyun duanızı Allah'a sığının, takıntı haline de getirmeyin bu durumu.
12ay boyunca demiş ben mi yanlış okudum kız😁

nazara bende inanırım
o laf taşıyanlara itimat etmeyin ve lafı taşıyıp sakın söyleme diyen iyi niyetli değil sizi şişirmek için yapıyor emin olun
aynısını ona da yapıyorlardır

eşiniz saygısızlık etme diyor yani idare et ediyor
sorun ona o sizin kadar idare eder mi başına böyle bişey gelse

3 gidiyorsanız 1 gidin 3 çağırıyorsanız 1 çağırın
yapacak başka bişey yok gibi görünüyor

ayetel kürsi felak nas süreleri birde

Bu olanların nazar olduğunu düşünüyorsanız;

1-Evinizi sürekli sirkeli suyla silin.
2- Her banyodan sonra son durulanma suyuna bir kaç kaşık sirke dökerek başınızdan aşağı dökün. (siz ve tüm aile fertleri)
3- Mutluluğunuzu orantısız bir şekilde kimseye anlatmayın, göstermeyin.
4- Bol bol nazar ayetleri, ayetelkürsi, felak, nas okuyun hem kendinize hem aile fertlerinize hem de evinize eşyanıza.
5-Nazardan, kazadan, beladan korunmaya niyet ederek bol bol sadaka verin, yardım edin.

6- Sürekli ALLAH'a sığının ve güvenin..

Nazara inanırım da kimsenin beni kiskanacağıni, oturup kalkıp beni düşüneceğini düşünmem acikcasi..
Sende herşeyini anlatma bu kadar rahatsizsan, sınır olsun biraz, her aradığında açma, ters değil ama net bı şekilde sorduğu soruları geçiştir.

Kizlar direk konuya giricem lutfen nazara inanmayanlar fikrini beyan etmesin. Benim oldugum musluman dininde hadis var kaderi geçecek bir sey olsaydi bu nazar olurdu diye. Bir cok hadis var başıma gelenlerden sonra ne yapacağımı sasirdim.
Benim bir eltim var. Bildigimiz kiskancin onde gideni. Inanilmaz kiskanc. Size simdi ornekler vericem.
Ben bir kere giyiniyordum pat diye odaya girdi vucudunun kıymetini bil dogum yapinca boyle olmuyor dedi eve geldim sabah bir uyandım kolumdan tut bacagima kadar mosmor çatlak.
Sonra benim eşim araba aldi, siz araba aldiysaniz ev alirsiniz dedi araba ayni hafta perti gitti.
Sonra bu arada benim eltimin 4 5 evi var. Yani maddi durumu bizden cook yuksek biz kiradayiz beni ilgilendirmiyor zaten de. Gozu tok degil belirtmek icin soyledim.
Daha sonra ben hamile kaldim kendisi estetikli ve cocuklarinin burnu estetiksiz hali gibi
Her ulttasona gittigimde her ay ariyordu burnu nasil diye bende bilmiyorum suyun içinde anlasilmiyor diyordum. Okka burunlu bir cocuk dogurdum. Geldi gordu... ve 12 ay cocugumun burnu tikandi bronsit oldu hastahane gördü ben ne yapacagimi sasirdim. Esim abisini cok seviyor. Abisi de iyi biri. Alttan alttan kiskandigi icin acikca sensin diyemiyorsun ama nasil kendimi koruyabilirim. Çünkü artik bu keskin bakışlar beni cok cok yoruyor. Bu kadarinin denk gelmesi mumkun degil.
Bol bol Felak Nas Ayetel Kürsi oku, nazar ayetlerini oku, her şeyini de paylaşma.

Nazar için belli sureler var peygamber efendimiz de okurmuş her gece yatmadan onları okumanızı tavsiye ederim bende çok inanırım nazara ve benzer şeyler yaşadım ben sosyal medyayı kullanmamaya aldığımı yediğimi içtiğimi göstermemeye başladım kısaca insan ister istemez iyi bir şey olunca paylaşmak göstermek istiyor ya onu bıraktım ve bol bol sadaka verin imkan el verdiğince kazalardan belalardan korur

Bence kadın sizi kıskanmıyor nazar değil bazı tesadüfleri kadına yokmuşsun
Kişi kendinden bilirmiş işi

Kizlar direk konuya giricem lutfen nazara inanmayanlar fikrini beyan etmesin. Benim oldugum musluman dininde hadis var kaderi geçecek bir sey olsaydi bu nazar olurdu diye. Bir cok hadis var başıma gelenlerden sonra ne yapacağımı sasirdim.
Benim bir eltim var. Bildigimiz kiskancin onde gideni. Inanilmaz kiskanc. Size simdi ornekler vericem.
Ben bir kere giyiniyordum pat diye odaya girdi vucudunun kıymetini bil dogum yapinca boyle olmuyor dedi eve geldim sabah bir uyandım kolumdan tut bacagima kadar mosmor çatlak.
Sonra benim eşim araba aldi, siz araba aldiysaniz ev alirsiniz dedi araba ayni hafta perti gitti.
Sonra bu arada benim eltimin 4 5 evi var. Yani maddi durumu bizden cook yuksek biz kiradayiz beni ilgilendirmiyor zaten de. Gozu tok degil belirtmek icin soyledim.
Daha sonra ben hamile kaldim kendisi estetikli ve cocuklarinin burnu estetiksiz hali gibi
Her ulttasona gittigimde her ay ariyordu burnu nasil diye bende bilmiyorum suyun içinde anlasilmiyor diyordum. Okka burunlu bir cocuk dogurdum. Geldi gordu... ve 12 ay cocugumun burnu tikandi bronsit oldu hastahane gördü ben ne yapacagimi sasirdim. Esim abisini cok seviyor. Abisi de iyi biri. Alttan alttan kiskandigi icin acikca sensin diyemiyorsun ama nasil kendimi koruyabilirim. Çünkü artik bu keskin bakışlar beni cok cok yoruyor. Bu kadarinin denk gelmesi mumkun degil.
Mesaji okumadım ama sık sık adaçayı yakın, dumanı evin her köşesine ulaşsın. Çok işe yarıyor negatif enerjileri temizliyor.

Çok haklisin zaten ben bunlari duydugumda 4 sene gecmisti ve soyleyen kisiyi aciga cikaramayacagim icin soylemedim. Cunku bunlarin sulalesinde konusan degil aktaran suclu oluyor tefe tutuyorlar. Yuzume soylemediler. Yuzume soyleyende oldu gorusmuyorum. Ben cok boşbogazlik yaptim. Yakin sandim iyi biri sandim her boku anlattim zamaninda aradan 4 sene gectikten sonra suan konuyu okuyanlarin bir cogu saniyor ki bunlarla sinirli. Ama normal kanka gibiydik. Ben bilmiyordum boyle oldugunu duyunca zaten taşlar yerine oturmaya başladı. Ben nazari suana kadar dile bile getirmedim maddi durum olarak biz kiradayiz vs bir seyimiz yok ama konu hep esim ben ve cocugumduk. Mesela o 15 yasinda evlenmis suan 20 yasinda 3 coxugu var erkek cocuk dogurana kadar devam etceksin diye zorbalamislar vs. Ya o kadar degisik seyler ki diyorum ya ben onun icin uzulup aglamistim 15 yasinda evlendigi icin. Ama diyorum ya bu bir ornek ben boyle birini daha once gormedim. Bir kere yakin oldugumuz kanka gibi donemde ona sey soyledim esim bugun ilacimi icirmeyi unutmuş salak gibiyim basim agriyor 6 senedir esim sabah 7 de kalkar ilacimi iciriyodu soyledigim gun adam sonrasi ilac vermeyi birakti bana o gunden beri vermedi 6 senedir veren adam. Bi beni kiskanmiyor bu arada herkesi kiskaniyor..
Ben sizi anlıyorum,buna benzer garip nazar olayları yaşamışlığım var.Bir gün bir karar aldım,madem hayatım hakkında anlattıklarım ,paylaştıklarım bu kadar zarar veriyor bana,bundan sonra zırnık paylaşmıycam dedim.Öyle de oldu ve rahat ettim.Örnek veriyorum; 1 haftalık tura gittik, kardeşime dahi söylemedim o kadar yılmışım artık siz düşünün,kardeşim mi aradı tur esnasında; iyiyim ,alışverişte dışarıdayım diye geçiştirdim çünkü biliyorum ki gözü kalıyor.Daha önce söylemiştim, tur çok saçma bi sebepten iptal olmuştu 🤣 o derece.Bunu şöyle bi somut bağlayayım; kendisi,yani kardeşim x kişiyi,y kişiyi çok kıskanıyorum,Allah biliyor ya gözüm var hayatlarında demişti.Başkası hakkında bunu söyleyen,benim için de düşünür yani.Sosyal medyam da zırnık paylaşmıyorum mesela.Ne zaman eşimle foto paylaşsam ,evde çok huzursuzluk okurdu, hatta bi keresinde eşimin el bileği kırıldı.Arkadaşım,eşin yaşını hiç göstermiyor demişti fotonun altına.Daha çok var bunun gibi şeyler.En iyisi ,mesafeli yaşamak ,keşke en başından bunu bilseydim.

Dini içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X