Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz valla çok geliyor ara ara yaBelirti miymişbende 23 unde olacam beklıyorum suanda herseyden bı anlam cıkarma çabasındayım da. Bndede oluyor akıntı normalin dısında hadi hayrlısı bakalm gorecez 10 gune
Sanki diyorum adet oldum diyorum ama yokKiz valla çok geliyor ara ara ya
Akıntı gebelık belirtilerindendir ama bu kadar erken belirti olacagını sanmıyorum canım.Kiz valla çok geliyor ara ara ya
Sarı değil ya beyaz sıvı resmenBndede yumurtlama donemlerinde olur hep aslnda sarımsı bir akıntı o yuzden akıntıyı cok dıkkate almıyorum. Zaten adet ve gebelık belırtıleri birbirine cok yakın oldgu ıcın adet gecmesini beklemek en dogrusu
yumurtlamanız ne zaman oldu pekiSelam kizlar ben ayın 23nde adet oldum eşimle düzenli ilişkiye girdik hep bugün birden adet gbi aynı akıntı geldi adet oldum sandım baktım adet değilim ama akıntı baya gelmiş nedendir acaba belirti gbi bişe olabilirmi sizce
Yani sürekli birliktelik oluyo yumurtlama günlerimi hiç bilmiyorumyumurtlamanız ne zaman oldu peki
anladım bende Kasım 24 ünde adet olmuştum bugün 20.gün anca yumurtlama oldu da o yüzden merak ettim gerçi adet bitiminde direk yumurtlama görenler var. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)Yani sürekli birliktelik oluyo yumurtlama günlerimi hiç bilmiyorum
anladım bende Kasım 24 ünde adet olmuştuBnde m bugün 20.gün anca yumurtlama oldu da o yüzden merak ettim gerçi adet bitiminde direk yumurtlama görenler var. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)
Zaten sizün yumurta hesabı yapmanz zor. Gün aşırı birliktelik ile devam edersenz kısa zamanda olur ınsallahBen 23nde adet oldum ama aşırı düzensiz olduğu için bilemiyorum 40 günde anca oluyorum geri
hayırlı zamanda sağlıkla kavuşursunuz inşallah :)Ben 23nde adet oldum ama aşırı düzensiz olduğu için bilemiyorum 40 günde anca oluyorum geri