- 23 Kasım 2023
- 803
- 474
- 23
- 30
Akıntım yok canım. Hafifçe ıslaklık var bazen de çok az krem gibi gelen akıntı.Senin akıntın varmı peki
Benimde çok hafif bı akıntım var çok azAkıntım yok canım. Hafifçe ıslaklık var bazen de çok az krem gibi gelen akıntı.
Bence gebeyiz. İnşallah rabbim boşa çıkarmasın umutlarimizi...canım benimAkıntım yok canım. Hafifçe ıslaklık var bazen de çok az krem gibi gelen akıntı.
Kız ben şimdi test yapım dedim bir tane negatif çıktıBenimde çok hafif bı akıntım var çok az
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günündüKız ben şimdi test yapım dedim bir tane negatif çıktıvalla bu işin sonu nere gidecek dur bakim. Eczaneyi zengin ettik
Ay şimdi de baktım silik bir çizgi çıkmış. Adete 2 gün var . Yarın kan vercem zaten netleşir. İlk idrra da değil.Yumurtlamadan sonra kaçıncı günündü
İnşallah haberi veririm sana canım yaa gerçekten beni umutlandıran biri oldun çok sağolBence gebeyiz. İnşallah rabbim boşa çıkarmasın umutlarimizi...canım benim
Sabah ilk idrarla yapsaydın keşke yaaKız ben şimdi test yapım dedim bir tane negatif çıktıvalla bu işin sonu nere gidecek dur bakim. Eczaneyi zengin ettik
Yapcam yarın. Sonra da kan vermeye gitcem sağlık ocağına. CanlarımSabah ilk idrarla yapsaydın keşke yaa
Amin inşallahBende bu aydan çok umutluyum. Belirtilerimde var açıkçası. Ama yine korkuyorum. Rabbim inşallah sağlıkla bu ay gebeli haberini nasip etsin bize
Ne gibi belirtilerin varAmin inşallah
Haberleri buraya yazalım akıntı belirtin varmı
Belirtilerin nelerdirBende bu aydan çok umutluyum. Belirtilerimde var açıkçası. Ama yine korkuyorum. Rabbim inşallah sağlıkla bu ay gebeli haberini nasip etsin bize
Silik çizgi çıkmad8mı hiçResim atacam atamiyorum bir türlü
Çıktı ciktiSilik çizgi çıkmad8mı hiç
İyi sevindim vallah hayırlısıyla saglıkla gelsinÇıktı cikti
REsim nasıl yüklüyoruz biliyor musunuzBelirtilerin nelerdir
Çıktı cikti
Dosya ekleme basREsim nasıl yüklüyoruz biliyor musunuz
Cevap yazdığin yerde dosya ekle diyor ordan atabilirsinDosya ekleme bas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?