İnşallah sağlıklı gelirim bende hamileysem benimkisi de inşallah yaaREsim nasıl yüklüyoruz biliyor musunuz
Benim genelde alıntım çok olur. Ama ne hikmetse yumurtlamadan beri alıntım yok. Çok az geliyor. Bazen hiç gelmiyor anlamadım. Ama yumurtlamadan beri kasık ağrım. Alt karın ağrım. Özellikle göğüs ağrım hiç bitmedi canımAmin inşallah
Haberleri buraya yazalım akıntı belirtin varmı
Yorum yaptığının altında dosya ekle butonu var. Ordan ekliosunDosya ekleme bas
Yorum yaptığının altında dosya ekle butonu var. Ordan ekliosnDosya ekleme bas
Yorum yaptığının altında dosya ekle butonu var. Ordan ekliosn
Olmuyor
Valla dosya kuculttum ama gene butona basıyorum hiç bir işlev yok. Yükleme yapamiyom. Benim de seninle aynı şekilde ilerledi canım belirtielr. Yarın sabah test yapcam. Kan vercem. Eşim de baktı testte gözüküyor silik ikinci cizyi dedi. Benim çıktıysa testte senin de vardır şuan muhtemelen.Benim genelde alıntım çok olur. Ama ne hikmetse yumurtlamadan beri alıntım yok. Çok az geliyor. Bazen hiç gelmiyor anlamadım. Ama yumurtlamadan beri kasık ağrım. Alt karın ağrım. Özellikle göğüs ağrım hiç bitmedi canım
Valla dosya kuculttum ama gene butona basıyorum hiç bir işlev yok. Yükleme yapamiyom. Benim de seninle aynı şekilde ilerledi canım belirtielr. Yarın sabah test yapcam. Kan vercem. Eşim de baktı testte gözüküyor silik ikinci cizyi dedi. Benim çıktıysa testte senin de vardır şuan muhtemelen.
Selam canım ne yaptın kan verdin miGünaydın kızlar. Sabah yine yaptım . Bu şekilde çıktı. Birazdan kan vermeye gidicem bakalım ne çıkacak. Dün ki ile aynı çıktı.
Verdik canım . 3 haftalık daha çok yeni gebeyimSelam canım ne yaptın kan verdin mi
Tebrik ederim sağlıkla dünyaya gelsin belirtilerin nelerdi benim de 2 günüm var inşallah vardır tüplerim tıkalıydı açtırdık yumurtalama günlerimi de değerlendirdik gerisi Allah’taVerdik canım . 3 haftalık daha çok yeni gebeyim
Gozun aydın inşallah canım nasil fark ettin belirtilerin neydiVerdik canım . 3 haftalık daha çok yeni gebeyim
Yeni görüyorum kusura bakma okumadan diğer yorumu atmistim ❣Gebelik belirtilerine gelince (2. Gebelik)
Hiccc akıntım olmadı onu en başta diyeyim
Akintima göre ilişkiye girdiğimiz 2 gün sonrası şiddetli kasik ve bel ağrım oldu. Bacaklarim çok ağrıdı.goguslerim inanılmaz şişti ve ağrıdı.
En son adet gunume 5 gün kala göğüslerim balon gibi indi hiç şişlik ağrı kalmadı. Normalde adete yakın şişer sertlesirdi.
Arkasından bel ve baş ağrım oldu. Uzun süredir ne basım ağrır ne belim. Açıkçası hiç umutlu defildim. Yoktur herhalde demiştik eşimle.
Adete bir gün kala normal kaset test almıştım akşam vakti bir yaptım ikinci silik çizgi çıkmıştı. Umarım benimle kalır rabbim sağ salim kucağıma almayi nasip eder. Siz arkadaşlara da bunu yaşatır. Sizler gebelik haberi verince en az kendimin ki kadar seviniyorum
Yukarıya yazdım canım hepsiniGozun aydın inşallah canım nasil fark ettin belirtilerin neydi
Senin durumun ne oldu şimdi baktım da bir şey var gebelik belirtileri n nasılYorum yaptığının altında dosya ekle butonu var. Ordan ekliosn
Slm canım. Benim bugün yumurtlamadan 8. Günüm. Hemüz test yapmadım. Yapsam çıkar mı bilmiyorum. Tek çizgiyi görmekten korkuyorumSenin durumun ne oldu şimdi baktım da bir şey var gebelik belirtileri n nasıl
E BM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?