Akıntı ve ovulasyon testim

pembegulll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
213
21
13
Merhabalar, reglime 4 gün kala ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. Dün sarımsı kahverengimsi akıntı geldi ilk defa böyle yoğun akıntı oldu hatta akıntım olduğu gün regl sancısı gibi sancıda oldu. Gebelik testim negatif ama tahmini yumurtlama günümü 10-11 gün geçti, 24ünde regl olmam lazım, sizce gebelik belirtisi olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_0476.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 103
Böyle bir durum yaşayan yok mu aramızda

Benimde böyle şuan sadece sol kasık batması var bende bilmiyorum daha regl günüme 5 gün var

Benimde böyle şuan sadece sol kasık batması var bende bilmiyorum daha regl günüme 5 gün var
Benim ağrım oldu akıntım oldu bugün hiç ağrım yok, siz test yaptınızmı peki ne zamandır istiyorsunuz bekliyorsunuz

Benim ağrım oldu akıntım oldu bugün hiç ağrım yok, siz test yaptınızmı peki ne zamandır istiyorsunuz bekliyorsunuz
Test yaptım ama elimde erken gebelik twsti yoktu negatif çıktı. 2 yıldır deniyorum iki olumsuz aşılama oldu bu ay ovulasyon testiyle denedim

Evet yumurtlama olmamışsa tekrar silikleşir ama dpo 12 14 arası gebelik testi yapman lazım canım
Yani çok anladığım bişey değildi ilk defa bu ay ovulasyon denedim, reglime yakın koyulaşıyordu ovulasyon testim o yüzden merak ettim

Gebelik yoksa ikinci kez yumurtlama olabilir buda gebelik şansını arttırır canım
Bu testide az önceki eklediğim testten 1 gün önce yaptım, bana koyulaşma var gibi geldi o yüzden anlayamadım. Eve gidince ovulasyon testini tekrarlamayı düşünüyorum dediğiniz gibide olabilir

Eklentiler

• IMG_0320.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 59
Bu testide az önceki eklediğim testten 1 gün önce yaptım, bana koyulaşma var gibi geldi o yüzden anlayamadım. Eve gidince ovulasyon testini tekrarlamayı düşünüyorum dediğiniz gibide olabilir
Bu silik akşam bidaha yapın yada yarın ikinci idrarla daha net çıkar

Bu silik akşam bidaha yapın yada yarın ikinci idrarla daha net çıkar
Bunu ben 5 gün kala yapmıştım silik çıktı , yukarda ilk paylaştığım daha koyu olan 4 gün kala yaptığım, akşamda tekrar yapacam 2 gün kaldı zaten dahada koyulaşma olursa regl günü gebelik testi yapacam tekrar

Hadi inşallah vardır canım

Hadi inşallah vardır canım
Ovulasyon testi yaptım ama koyu değil, ve kahverengimsi sarımsı akıntım yine oluyor az önce gördüm. Doktora gitmem lazım mı aceba neden oluyor midemde bulanıyor, gebelik yok belliki ama neden oluyor böyle

Gebelikten de olabilir enfeksiyon da olabilir canım bir doktora git itersen beta bakar zaten
Canım geçen ay gittim, doktor ilgilenmedi. Beta baktı gebelik yok dedi gönderdi, muayene dahi etmedi genel bir sorun varmı özellikle enfeksiyon varmı diye gitmiştim ama ilgilenilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…