nasil ni et parcasiKızlar merhaba reglim şu an farklı bir et parçası gibi akıntı gördüm ne olduğunu bilen var mi ilk defa karşılaşıyorum. Dilerseniz fotoğraf atabilirim sorun olmayacak ise
Pıhtı atıyorsunuzdurKızlar merhaba reglim şu an farklı bir et parçası gibi akıntı gördüm ne olduğunu bilen var mi ilk defa karşılaşıyorum. Dilerseniz fotoğraf atabilirim sorun olmayacak ise
Pıhtı neden oluyo pekiPıhtı atıyorsunuzdur
Bende de oluyor öyle arada
Ya böyle yapışkan değişik bi seynasil ni et parcasiadetde oluyo kucuk oyle seyler et derken etin yuzundeki perde gibi dimi?
Google dan araştırabilirsiniz yanlış anlatmak istemem. Çok aşırı olursa sıkıntı. Ama normalde çok önemli değil. Bir ay olmasa diğer ay mutlaka birkaç kez pıhtı gelir.Pıhtı neden oluyo peki
Anladım teşekkür ederimGoogle dan araştırabilirsiniz yanlış anlatmak istemem. Çok aşırı olursa sıkıntı. Ama normalde çok önemli değil. Bir ay olmasa diğer ay mutlaka birkaç kez pıhtı gelir.
Ya böyle yapışkan değişik bi sey
Gaza getirmesen mi acabaresmini cekseydin bi inceleseydik ne o.simdi uyuyamam.merak etdim
Gaza getirmesen mi acaba
Siz gerçekten iyi misiniz. Bence dalgaya alınıp gülünecek bir konu değil çoğu kadının başına gelebilcek bir konu ki geliyorda. Ve az çok nasıl bir görüntü olduğunu bir çok kadın tahmin edebilir. Siz dalga geçmek niyetine boş düşünüp kafanizda canlandiramadiysaniz bu benim problemim değilsen soyledin ben napim merak ediyo insan canlandiriyorum gozumde bisey cikmiyo saat kac merakdan donuyorum yerimde hakmi bu bana
Eğer düşünmeseydim direkt harekete geçip fotoğrafını atardım zaten. Canım bakmak isteyenler oluyor Gayette özelden fikir alışverişinde bulunuyor ha ayrıca bu görüntüleri çoğu kadin ve görüyor ve zaten hem googlede benzerleri hemde bu sayfa içinde görseller bulunuyor haberin olsunFotoğrafını çekip atayım ne ya aplaa gerçekten bunu yapacak mıydın
ben şaka yaptim bu kadar yalnis anlayacahini bilemedim.uzur dilerim. asla dalqa gecmemSiz gerçekten iyi misiniz. Bence dalgaya alınıp gülünecek bir konu değil çoğu kadının başına gelebilcek bir konu ki geliyorda. Ve az çok nasıl bir görüntü olduğunu bir çok kadın tahmin edebilir. Siz dalga geçmek niyetine boş düşünüp kafanizda canlandiramadiysaniz bu benim problemim değil
Pıhtı şeklindeyse bı önceki adet döneminden içinizde kalan kirli kan diye biliyorum. Bazı doktorlara göre gelmesi iyi bazılarına göre kötü.. çok rahatsızlık duyarsanız bı doktora görünün daha sağlıklı bilgi almış olursunuz.Kızlar merhaba reglim şu an farklı bir et parçası gibi akıntı gördüm ne olduğunu bilen var mi ilk defa karşılaşıyorum. Dilerseniz fotoğraf atabilirim sorun olmayacak ise
Haklısınız teşekkür ederimPıhtı şeklindeyse bı önceki adet döneminden içinizde kalan kirli kan diye biliyorum. Bazı doktorlara göre gelmesi iyi bazılarına göre kötü.. çok rahatsızlık duyarsanız bı doktora görünün daha sağlıklı bilgi almış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?