Akıntı ;(

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
arkadaşlar bata 5 gün var ama bende akıntı hala devam ediyor rahatsızlık verecek kadar oldu az önce Regl oldum sandım akıntıymış . Son 10 gündür ara ara yaşıyorum ama son iki gündür daha fazla. Sizde de oluyor mu bata az günler kala ?

Adete yakin akintim olmuyordu. Hamile olunca adetime yakin akintim oldu adet oldum saniyordum sık sık kontrole gidiyordum. kasik agrim oldu birde .

Benim bata yakın gelirdi sarı gibi. Bu kez şeffaftı. İhtimal vermedim ama hamileyim hatta geceleri kasıklarıma kramp giriyordu bende adete yakın diye düşünürdüm ama bebekmiş.. İnşallah hamilesindir..

Anladım cnm bende ilk defa oldu böyle yada daha önce farketmemişte olabilirim hamile değilim cnm . Ama istiyoruz inşallah olur
Ama hamile olabilirsin canım bende de aynı senin ki gibi oldu ben adet oldum.sanip pet ile lavaboya gidiyordum birşey yok.akinri var 10gun böyle oldu sonra test yaptım.pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim 5 haftalık hamile oldum bence test yao derim

İnşallah cnm darısı başıma seninde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah cnm çok karışık oldum bu ay yani akıntı konusunda. Dün beyaz renkte gelmiş akşam şeffaf bu sabah ta su gibi akmış Regl oldum sandım hatta . Yani sürekli değil ara ara oldu . O yüzden beklemek istedim

Senin sürekli mi oldu yoksa arada mı oldu

Bu arAda Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bakalım bende sonuç ne olacak Allah büyük Zaman'ı gelicek inşallah hamileliği banada nasip eder inşallah çok sağolun kızlar cevaplarınız için
İnsallah canim. Vakti saati geldiginde Allah nasip eder. Adetin kacgunde bir.yumurtlamadan 16 gun sonra ogrendim testte adetime vardi. 35 gun bir bazen ustu oluyordum

İnsallah canim. Vakti saati geldiginde Allah nasip eder. Adetin kacgunde bir.yumurtlamadan 16 gun sonra ogrendim testte adetime vardi. 35 gun bir bazen ustu oluyordum
Benim de korunmayıbıraktıktan beri düzensiz hep ileri atıyor 35 gün ü buluyor ;( bu ay bu yüzden ovülasyon testine başlıcam çünkü anlayamıyorum yumurtlama tarihimi ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…