Akıntı ;(

Programa göre 2 aralık ama benim düzensiz belki ileriye de atabilir off böyle çok zor durumum benim

Benim de korunmayıbıraktıktan beri düzensiz hep ileri atıyor 35 gün ü buluyor ;( bu ay bu yüzden ovülasyon testine başlıcam çünkü anlayamıyorum yumurtlama tarihimi ;(
Belki gerek kalmaz ovulasyon testine. Adetime dort gun varken silik cizgi cikti . Silik ama belirgindi. Ovulasyon testi ikiside koyuydu adetime yakin. Sonra dayanamayip test yaptim bur kac gun sobra adetim duzensiz. Adetimde bel agrim olurdu kasik agrim hic olmazdi.

Ya ne bileyim açıkçası üzülürüm diye yapmıyorum galiba ;( inşallah hamileyimdir çok istiyoruz. Sen hamile misin ?

Ya ne bileyim açıkçası üzülürüm diye yapmıyorum galiba ;( inşallah hamileyimdir çok istiyoruz. Sen hamile misin ?
10 aylik oglum var . İnsallah sanada nasip olur. Bende cok istiyordum bir kac kere yapmistim hayal kirikligi oluyo ama dayanamiyor insan. Bide adetim duzensizdi kac gunde bir olacagimi bilemedigim icin yapiyordum

10 aylik oglum var . İnsallah sanada nasip olur. Bende cok istiyordum bir kac kere yapmistim hayal kirikligi oluyo ama dayanamiyor insan. Bide adetim duzensizdi kac gunde bir olacagimi bilemedigim icin yapiyordum
Allah bağışlasın Amin inşallah. Ovülasyon mu yapıyordun anlamadım ?

Allah bağışlasın Amin inşallah. Ovülasyon mu yapıyordun anlamadım ?
Evet ovulasyon testi kullanmistim o ay. Dr kontrolune gittim. Genel kontrol. Kan tahlilinde yumurtlayip yumurtlamadiginda belli oluyor. Dr istersen evde ovulasyondada bak dedi. Hamilelikten suphelenince artan ovulasyon testinden baktim. Hamileligi gosterebiliyormus . Bende dogru cikti. Hatta adete bayagi vardi ovu. Testi yaptigimda

Kaç gün önce yaptınız ovu testinde nasıl belli oluyor

Kaç gün önce yaptınız ovu testinde nasıl belli oluyor
Canim cok oldu hatirlamiyorum yumurtlamadan 15 gun sonra hamilelik testinde cikti. Adetimede 4 gun vardi. Daha erken yapmistim. Adetim uzun. Adetinize besgun kala cikar bence ama kesin degil. Cunku dr s dedigimde birsey demedi yanilma payi var.

Benim de korunmayıbıraktıktan beri düzensiz hep ileri atıyor 35 gün ü buluyor ;( bu ay bu yüzden ovülasyon testine başlıcam çünkü anlayamıyorum yumurtlama tarihimi ;(
Adet arası gecikme başladığında doğurganlık oranı yükselir diye biliyorum

Canım ben 20 haftalık oldum hala akıntım var. Bazen kanamam oluyor sanıyorum bende.

Canım benimde senin gibiydi akıntı ve bende hamile olduğumu öğrendim inşallah senin de öyle olur hamile olabilirsin dikkat et kendine belli olana kadar çok ağır falan kaldırma çocuğun yerleşme döneminde sıkıntı olur sonra

Hamilelikte akıntı enfeksiyon akıntısı gibi sürekli olmuyor ara ara diye biliyorum doğru mu hamişler daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…