Belki gerek kalmaz ovulasyon testine. Adetime dort gun varken silik cizgi cikti . Silik ama belirgindi. Ovulasyon testi ikiside koyuydu adetime yakin. Sonra dayanamayip test yaptim bur kac gun sobra adetim duzensiz. Adetimde bel agrim olurdu kasik agrim hic olmazdi.Benim de korunmayıbıraktıktan beri düzensiz hep ileri atıyor 35 gün ü buluyor ;( bu ay bu yüzden ovülasyon testine başlıcam çünkü anlayamıyorum yumurtlama tarihimi ;(
Ya ne bileyim açıkçası üzülürüm diye yapmıyorum galiba ;( inşallah hamileyimdir çok istiyoruz. Sen hamile misin ?Belki gerek kalmaz ovulasyon testine. Adetime dort gun varken silik cizgi cikti . Silik ama belirgindi. Ovulasyon testi ikiside koyuydu adetime yakin. Sonra dayanamayip test yaptim bur kac gun sobra adetim duzensiz. Adetimde bel agrim olurdu kasik agrim hic olmazdi.
10 aylik oglum var . İnsallah sanada nasip olur. Bende cok istiyordum bir kac kere yapmistim hayal kirikligi oluyo ama dayanamiyor insan. Bide adetim duzensizdi kac gunde bir olacagimi bilemedigim icin yapiyordumYa ne bileyim açıkçası üzülürüm diye yapmıyorum galiba ;( inşallah hamileyimdir çok istiyoruz. Sen hamile misin ?
Allah bağışlasın Amin inşallah. Ovülasyon mu yapıyordun anlamadım ?10 aylik oglum var . İnsallah sanada nasip olur. Bende cok istiyordum bir kac kere yapmistim hayal kirikligi oluyo ama dayanamiyor insan. Bide adetim duzensizdi kac gunde bir olacagimi bilemedigim icin yapiyordum
Evet ovulasyon testi kullanmistim o ay. Dr kontrolune gittim. Genel kontrol. Kan tahlilinde yumurtlayip yumurtlamadiginda belli oluyor. Dr istersen evde ovulasyondada bak dedi. Hamilelikten suphelenince artan ovulasyon testinden baktim. Hamileligi gosterebiliyormus . Bende dogru cikti. Hatta adete bayagi vardi ovu. Testi yaptigimdaAllah bağışlasın Amin inşallah. Ovülasyon mu yapıyordun anlamadım ?
Kaç gün önce yaptınız ovu testinde nasıl belli oluyorEvet ovulasyon testi kullanmistim o ay. Dr kontrolune gittim. Genel kontrol. Kan tahlilinde yumurtlayip yumurtlamadiginda belli oluyor. Dr istersen evde ovulasyondada bak dedi. Hamilelikten suphelenince artan ovulasyon testinden baktim. Hamileligi gosterebiliyormus . Bende dogru cikti. Hatta adete bayagi vardi ovu. Testi yaptigimda
İnşallah hamileyizdir9 aralik gibi gibi. Daha erken de olabilir gec de
Canim cok oldu hatirlamiyorum yumurtlamadan 15 gun sonra hamilelik testinde cikti. Adetimede 4 gun vardi. Daha erken yapmistim. Adetim uzun. Adetinize besgun kala cikar bence ama kesin degil. Cunku dr s dedigimde birsey demedi yanilma payi var.Kaç gün önce yaptınız ovu testinde nasıl belli oluyor
Test yumurtlama gibi gosterir gibi ikiside koyu gosteriyor.Kaç gün önce yaptınız ovu testinde nasıl belli oluyor
Evet cnm ben duymuştum bunu daha önce. Ovülasyon testi ile hamile kaldığını öğrenen çok varTest yumurtlama gibi gosterir gibi ikiside koyu gosteriyor.
Sari degil cok oldu benim ama sari degildi acik renk
Sağol canım beyaz akinti geldi sarı değildi sarı hamile olduktan sonra biraz gelmişti o zaman 6 haftalık hamileydimBu arAda Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Adet arası gecikme başladığında doğurganlık oranı yükselir diye biliyorumBenim de korunmayıbıraktıktan beri düzensiz hep ileri atıyor 35 gün ü buluyor ;( bu ay bu yüzden ovülasyon testine başlıcam çünkü anlayamıyorum yumurtlama tarihimi ;(
Canım ben 20 haftalık oldum hala akıntım var. Bazen kanamam oluyor sanıyorum bende.arkadaşlar bata 5 gün var ama bende akıntı hala devam ediyor rahatsızlık verecek kadar oldu az önce Regl oldum sandım akıntıymış . Son 10 gündür ara ara yaşıyorum ama son iki gündür daha fazla. Sizde de oluyor mu bata az günler kala ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?