Akıntım Arttı

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
198
Merhaba hanımlar,

Çok sık mastürbasyon yapma sorunum vardı.
Bunu üstün çabalarla minimumda tutmayı hatta bazı günler hiç yapmamayı başardım.

Sorun şu ki; önceden çok nadir olan, saydam-beyaz arası jelimsi akıntım neredeyse artık her gün oluyor.
Günlük ped kullanmak durumunda kalıyorum.

Bu tarz akıntının artmasının sebebi ne ola? Masturbasyonu azaltmamla bir ilgisi var mı? Çözümü var mı?

Bence Allah sana dert vermiyor ki biraz kendine gelesin. O zaman gör Dünya kaç bucak bak bakalim cinsellikten ibaret mi bir gör

Bence Allah sana dert vermiyor ki biraz kendine gelesin. O zaman gör Dünya kaç bucak bak bakalim cinsellikten ibaret mi bir gör
Ne kadar boş ve saçma sapan bir yorumdur bu? Bir insanın başına dert gelmesini istemek.
Akıntı artması da bir çeşit dert sayılabilir, muhtemelen kendi bedeniyle ilgili hiç bir şey bilmeyen biri olduğunuz için böyle konularda sizin için bir şey ifade etmiyor.

Bende psikolojinizin bozuk oldugunu dusunuyorum bende cinsellikte hizliyim sex yaparim arada ama sizin hayatiniz cinsellik olmusm bence biraz kendinize gelin

Bende psikolojinizin bozuk oldugunu dusunuyorum bende cinsellikte hizliyim sex yaparim arada ama sizin hayatiniz cinsellik olmusm bence biraz kendinize gelin
Hayatım cinsellik mı olmuş

Şahsen öyle olsa sürekli birileriyle yatıp kalkardım diye düşünüyorum. Ee öyle bir durum olmadığına göre?

Bir problem yasıyorum jinekolojik anlamda, 'ayy dur daha önce 2 kere konu açmıştım, çok konu açmıyım' mı deseydim?

Ben tum konularini okudum ve boyle dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…