• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntımda kan var canımı sıkıyor :(

boza

...
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2006
4.899
9.378
683
39
Konuyu Jinekoloji'ye açtım ama burayı daha çok okuyan oluyor diye buraya da almak istedim.
7 Nisan'da regl oldum 5 gün sürdü ve bitti. Dönemlerim düzenli, aksama +/- 2 gün dışında tarihlerde oynama olmaz. Acılı, sancılı geçmez {Çok şükür} Her yıl düzenli jinekolojik kontrole giderim, kist sorun vs yok {Çok şükür}. yalnız 2 gündür akıntımda kırmızılık görüyorum. Çamaşırıma geçme bulaşma veya yoğunluk yok. Sadece tuvalete çıktıktan sonra temizlenirken peçetedeki akıntıda kan görüyorum. 2 günde toplamda 4 kez oldu bu sanırım. Bu ara ayaklarımı da üşüttüğümü hissediyorum yani idrar yolları iltihabı olmuş olabilirim {Eskiden çok sık olurdum, belirtilerimi, şikayetlerimi vs.. iyi biliyorum ve anlayabiliyorum} Acaba o yüzden olmuş olabilir mi? Doktordan salı gününe randevu alabildim ancak o zamana kadar içim içimi yer. Bugün gündüz hiç olmamıştı mesela ama akşamüzeri işten eve gelince bir süre çorapsız dolaştım ayaklarım hava alsın diye, üşüdüğümü hissedince giydim yeniden ve az evvel bugün ilk kez kan gördüm yine. Cinsel birlikteliğim yok ancak yine de rahimle alakalı bir şeyler olmuş olmasından korktum. {Annem ve teyzem 40'lı yaşlarında rahim kanseri riski ile ameliyat oldular. Dolayısıyla bu genetik geçiş de korkutuyor.}
Öyle işte.. Bir fikri olan var mı? Doktora gidene kadar ne yapabileceğimi bilen? Şu anda giydim çoraplarımı oturuyorum.

Allah acil şifa versin inşallah çok fazla beklemeden hemen doktor gidin derim.benim de çocuklukta hastanede yatmisligim vardır idrar yollarindan.ve hala ufacık bi yatarken üstümü acarsam cevapsız gezerler anında kasiklarim agrir bi şey saplanir sanki kesinlikle ayaklarımızı sıcacık tutmamız şart. Ama bende hiç kan gelmedi orasını doktor daha ii bilir cnm. Ben kışları 3 çorap giyerim yine zor ısınır şu an bile iki çorap var:1:

Allah acil şifa versin inşallah çok fazla beklemeden hemen doktor gidin derim.benim de çocuklukta hastanede yatmisligim vardır idrar yollarindan.ve hala ufacık bi yatarken üstümü acarsam cevapsız gezerler anında kasiklarim agrir bi şey saplanir sanki kesinlikle ayaklarımızı sıcacık tutmamız şart. Ama bende hiç kan gelmedi orasını doktor daha ii bilir cnm. Ben kışları 3 çorap giyerim yine zor ısınır şu an bile iki çorap var:1:

Ya nasıl ihmal ettim bilmiyorum. 28 yaşındayım ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Biraz araştırdım yumurtlama zamanında da olabilir diyor, idrar yollarından da olabilir diyor, Eylül'den bu yana 12 kg verdim ondan dolayı hormon değişikliği de olabilir diyor bilemedim. Salı gideceğim doktora. Çok teşekkür ederim.

Ya nasıl ihmal ettim bilmiyorum. 28 yaşındayım ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Biraz araştırdım yumurtlama zamanında da olabilir diyor, idrar yollarından da olabilir diyor, Eylül'den bu yana 12 kg verdim ondan dolayı hormon değişikliği de olabilir diyor bilemedim. Salı gideceğim doktora. Çok teşekkür ederietten araştırmayı net adamı öldürüyor hemen

Canım mikrobik olabilir. Ben geçen yaz kapılmaya gittim havuzda mikrop kaptım. 3-4 ay adet döneminden önce ve sonra kanlı akıntı oldu.çok korktum.geçen ay ddoktora gittim baktı bi problem yok büyük ihtimal mikrop yapmışsın dedi. Bir antibiyotik ve ismini hatırlamıyorum bir ilaç daha verdi. Kullandım bu ay olmadı çok şükür. İnşallah seninki de ciddi bişey değildir. Sağlıcakla kal.

Ya nasıl ihmal ettim bilmiyorum. 28 yaşındayım ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Biraz araştırdım yumurtlama zamanında da olabilir diyor, idrar yollarından da olabilir diyor, Eylül'den bu yana 12 kg verdim ondan dolayı hormon değişikliği de olabilir diyor bilemedim. Salı gideceğim doktora. Çok teşekkür ederim.
Kusura bakmayın önceki yorumum yanlışlıkla cevaplaya basarken oldu :50:
Aman netten aratirmayn net adamı öldürüyor hemen :52: bende bazen bakarım iyice hastalık hastası oluyorum o zmn :-) evliyken bilmiyorum ama bakarsanız büyük ihtimal bence idrar yollarından gibi geliyor bana sizde de varmış çünkü. Bence çok ciddi bişey değil gibi geldi bana çünkü her bünye farklı tepki veriyor geçmiş olsun

Back
X