AKIŞINA BIRAKALIM DEDİ

eskus122

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
66
86
8
34
merhaba,

15 aydır bir ilişkim var ve ağustostan beride ayrıl barış devam eden bi durum yaşıyorum. tam bu sefer koptuk diyorum yine bir şey oluyor ve bir araya geliyoruz. tabii herşey biraz farklı oluyor her seferinde. ikimizinde bu süre zarfında hayatına biri girmedi. sadece gezip tozup içip keyfimize baktık. bir araya gelip tekrar başladığımızda artık arkadaşlarımızın yanına tek başımıza gitmeye başladık. ikimizde çalıştığımız için hafta sonu bizim için çok önemliydi ama artık hafta sonları çok nadir birlikte program yapmaya başladık. geçen gün ona ne istiyorsun dedim. çok sevsemde onsuz olmayı istemesemde çok yoruldum. akışına bırakmak istiyorum. dedi. hayatımda hiç böyle bişi duymamıştım. bu ne demek eğer bir fikriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Ayrılmak istiyor.Ama senden de hemen kopamıyor.Akışına bırakalım senı seversem ıstersem zaten yanımdasın.eger sensız yasamaya alışırsam seversem boylr yasamayı ozamn tamamen bitirriz demek.

Ayrılmak istiyor.Ama senden de hemen kopamıyor.Akışına bırakalım senı seversem ıstersem zaten yanımdasın.eger sensız yasamaya alışırsam seversem boylr yasamayı ozamn tamamen bitirriz demek.
Aynen bunu demis. Benim anladigim da bu

Yani diyor ki biraz sıkıldım başka arayışlara girmek istiyorum ama senle de geçmişim var kıyamıyorum (sevgi kalsa hiç bırakmak ister mi ) :(

Aynen bunu demis. Benim anladigim da bu

Yani diyor ki biraz sıkıldım başka arayışlara girmek istiyorum ama senle de geçmişim var kıyamıyorum (sevgi kalsa hiç bırakmak ister mi ) :KK43:

mesaj atıyımmı ? böyle yarım bişey yaşamak istemiyorum falan gibilerinden 26 yaşındayım artık boşa vakit kaybetmek istemiyorum.

Sen ondan önce terket onu.O seni kaybetmeyı bi kere göze almış zaten.

mesaj atıyımmı ? böyle yarım bişey yaşamak istemiyorum falan gibilerinden 26 yaşındayım artık boşa vakit kaybetmek istemiyorum.
Birakin mesaji felan hatta o arayana kadar da ilgilenmeyim. Sonra size " akisina birak dedim, beni boguyorsun" demesi muhtemeldir.

Yasinizin bu anlattiginiz iluskide onemi yok. Karsinuzdakinede istemeden boyle sinyaller gondererek bogmayin.

Sizin hayatinin vazgecilmezi oldugunu dusunen zaten sizi arar.

Biraz mola verin...

Ayrıl barıs ılıskının malesef hazın sonu bı sure gorusmeyın sakın kalın o zaman belkı eskıye donebılır sız ne kadar usteledıkce adam kendını birsey sancak elınde goruyo ve elınde degılmıs gıbı davranın

şimdi bi arkadaşım mesaj attı dediki 1 haftaya belli eder kendini sen biraz geri çek hiçbişi deme buluşalımmı görüşelimmi yazma mesaj atma güzel bişi söyleme bi afallasın zaten eğer seni kaybetmek istemiyorsa düzelir ama boğma ve yok bitsin etsin deme dedi gerçekten napıcağımı çok şaşırdım

Akışına bırakalım: ''Sıkıldım senden ayrılmak istiyorum''un yumuşatılmış şekli

Back
X