• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akışına mı bırakmak gerek? ne önerirsiniz

siz tavrınızda ve rahatsız olmakta haklısınız
adam baştan gardını almış belki evlenirim belki evlenmem aman umut vermiş gibi olmayayım diye
muhtemelen böyle rahat konuşan insandan bende uzaklaşırdım

ustelık ıkımızde calısan bıreylerız. ısımız var cok sukur. ustelık ben aılemden ayrı şehirde çalısıyorum kendı ayaklarımın ustunde duran bırısıyım o da calısıyor ve aılesıyle yasıyor. onun sehrıne atandım. yasımız da ufak degıl. bırbırımıze sevgı saygı ve anlasma varsa neden olmasın kı ama o dun aksam dusunmuyorum dıyınce bısey dıyemedım. sustum.

ustelık ıkımızde calısan bıreylerız. ısımız var cok sukur. ustelık ben aılemden ayrı şehirde çalısıyorum kendı ayaklarımın ustunde duran bırısıyım o da calısıyor ve aılesıyle yasıyor. onun sehrıne atandım. yasımız da ufak degıl. bırbırımıze sevgı saygı ve anlasma varsa neden olmasın kı ama o dun aksam dusunmuyorum dıyınce bısey dıyemedım. sustum.
gerçekten aşık ve evlenmeyi eninde sonunda düşünen erkek böyle konuşmaz
resmen aman kızarsa kendi bilir konuşması olmuş

açık konuşacağım yaşınız 31 ilerde anne olmak istiyorsanız tabiki biran önce ciddi ilişki düşünmek hakkınız
laylaylom zamanları geçti sonuçta
hayırlısı

Ani yasamak varken insanlar neden uzun vadeli planlar yapar anlayamiyorum gercekten.

Su an mutlu olup olmadiginiza bakin. Insanlar ne hayallerle yola cikiyorlar da ne hayal kirikliklariyla karsilasiyorlar. Neler okuyoruz burada.

Her iliski basli basina risk, her ihtimal dahil cunku. Bana kalirsa, kendinizi cok kaptirmadan devam edin iliskinize.

onda da haklısın canım yarına cıkacagımızın garantısı yok kı. ustelık ben onun sehrıne atandım 6 ay once. hıc bılmedıgım sehırde kendı ayaklarımın ustunde durmaya calısıyorum. aklıma bıle gelmezdı aılemden 1200 km uzakta yasayacagım yarın ne olur bılınmez. o da calısıyor ve aılesıyle yasıyor ama dun kotu hıssettım kendımı oyle dıyınce. sonucta ısımız var yasımızda ufak degıl.

1 ay bu soru için erken bir süre, Türk kızlarının çoğu bu kafada sanırım bazen ben de dahil. Anı yaşamıyoruz, zamanla düşüneceğimiz şeyleri baştan düşünüyoruz. Çünkü amaç ne? Mutlu olmaktan ziyade evlenmek. Malesef ki evlenmek için birilerini arıyoruz; gariptir. Şimdiye kadarki flörtlerime bakarsam evlenme niyetinde olanlarla yapamadım, mutlu olamadım. 3 senedir evlenmeyi düşünmeyen bir adamla beraberim :ruh:Çok mu mutluyum hayır, hatta sado-mazo seviyede ilişki yaşadığımızı düşünüyorum artık. Evlilik tartışmaları yaşıyoruz ve bunalıyorum bazen. yaşlar da 27-35

gerçekten aşık ve evlenmeyi eninde sonunda düşünen erkek böyle konuşmaz
resmen aman kızarsa kendi bilir konuşması olmuş

açık konuşacağım yaşınız 31 ilerde anne olmak istiyorsanız tabiki biran önce ciddi ilişki düşünmek hakkınız
laylaylom zamanları geçti sonuçta
hayırlısı

evet canım o 29 ben 31 yasındayım. kucuk degılız . ve ben artık hayatımda bırı oldugunda ve anlasırsak ve en onemlısı karsılıklı sevgı saygı da varsa neden evlılık olmasınkı dıyen bırısıyım.

1 ay bu soru için erken bir süre, Türk kızlarının çoğu bu kafada sanırım bazen ben de dahil. Anı yaşamıyoruz, zamanla düşüneceğimiz şeyleri baştan düşünüyoruz. Çünkü amaç ne? Mutlu olmaktan ziyade evlenmek. Malesef ki evlenmek için birilerini arıyoruz; gariptir. Şimdiye kadarki flörtlerime bakarsam evlenme niyetinde olanlarla yapamadım, mutlu olamadım. 3 senedir evlenmeyi düşünmeyen bir adamla beraberim :ruh:Çok mu mutluyum hayır, hatta sado-mazo seviyede ilişki yaşadığımızı düşünüyorum artık. Evlilik tartışmaları yaşıyoruz ve bunalıyorum bazen. yaşlar da 27-35

canım 3 sene ben evlılık dusunmeyen adamla yapamazdım acıkcası. suan erken bılıyorum henuz 1 aylık ama 1 sene gectı dıyelım hala evlılık dusunmuorsa o zaman daha da kotu olur dıye dusunuyorum. yasımız o 29 ben 31 .

Daha ilişkiniz çok yeni keşke evlilik konusunu hiç açmasaydınız. Erkek arkadaşınız ne güzel sizi önemsiyor, değer veriyor. İlişkinizin keyfini çıkarmaya bakın. Olacağı varsa olur zaten

• Beğen
Reactions: KV_
canım 3 sene ben evlılık dusunmeyen adamla yapamazdım acıkcası. suan erken bılıyorum henuz 1 aylık ama 1 sene gectı dıyelım hala evlılık dusunmuorsa o zaman daha da kotu olur dıye dusunuyorum. yasımız o 29 ben 31 .
ben de öyle derdim ama bataklık gibi çektikçe battım, sanırım böyle öleceğim artık evlenme durumunu eledim.

Daha ilişkiniz çok yeni keşke evlilik konusunu hiç açmasaydınız. Erkek arkadaşınız ne güzel sizi önemsiyor, değer veriyor. İlişkinizin keyfini çıkarmaya bakın. Olacağı varsa olur zaten

evet o nedenle cok mutluyum. dun hesapta yokken ufak bıle olsa hedıye almıs. gunde 2 3 kere arar (eskı ılıskılerım hep ılgısızlık ve saygısızlık nedenıyle bıtmıstı) ve mesela suan kars tarafına gıttı yola cıktım dıye mesaj bıle atmıs. ama dun soyledıgı seyden sonra kafam okadar karıstıkı. bazen de dusunuyorum. bana kımse boyle ılgı gostermemıstı kıymetını bıl dıye. kafam cok karısık

Merhaba Arkadaslar

Hayatımda 1 aydan beri biri var. bırbırımızı tanımaya calısıyoruz ve sımdıye kadar da gerek konusmamız olsun gerek bırbırımıze olan davranıslarımız suanlık cok iyi. ben 31 yasımdayım o da 29 yasında. bıraz erken olucak belkı ama sımdıye kadar ben onun gibi birine rastlamadım. ilgisi var. gunde 2-3 kere konusuruz tel de olsun veya yazısarak olsun. (eskı ılıskılerımde cogu konustuklarım ılgısızdı aramaz sormazdı. ask konusunda hep sanssızdım) bana saygı gosterıyor. ve en onemlısı sanırım ondan da hoslanıyorum. onun yanında huzurluyum ve mutluyum.

dun bıldıgınız gıbı sevgılıler gunuydu. basbasa sıradan bır sekılde yemek yemek ıstedık. hedıye almayacagımızı kararlastırmıstık cunku ıkımızde sevgılıler gunune onem vermıyoruz. ama dun benı sasırttı ve bana plastık elma ıcınde saat almıs. cokk basıt bısey belki ama benı dusunmesı bıle benı mutlu ettı. dun laf lafı acınca konu evlılıge geldı. evlılık hakkında ne dusundugunu sordum. dusunmuyorum dedı. ben de bıraz hayal kırıklıgı oldu. bellı etmedım. neden dıye sordugumda ıse evlenmeden yapmak ıstedıklerım var suan erken dedı. ben de sustum.

onun acıkca bunu soylemesı benı bıraz hayal kırıklıgına ugrattı sonucta işi var yası da cok ufak degıl. ben de hemen evlılık dusunmuyorum suan zaten cok cok erken ama eger anlasacagım, sevecegım ve kafamın uyacagı bırı olursa neden olmasın da dıyebılecek kadar da evlılıge katı degılım.

size sorum erkeklerın evlılıkle ılgılı dusuncelerı zamanla degısırmı? akısına mı bırakmak gerek yoksa evlılık dusunmedıgı ıcın kendımı gerı mı cekmelıyım bılmıyorum. suan cok yenı 1 aydır tanıyorum onu ben mı acelecı davranıyorum acaba dıye de dusunmuyor degılım ve onerılerınızı beklıyorum

31 yaşında bir kadının evlilik düşüncesiyle biriyle tanışması bile çok normal. Ben size hak verdim. Kişinin niyeti yokmuş evliliğe, yapacakları varmış. Evlilik niyeti yoksa biriyle takılmanın bir anlamı yok bana göre. Benim düşüncem bu. Kimisi de tanıyalım edelim yuva kuralım ister. Ona da saygı duymak lazım ancak evlilik düşünmediğini söylediyse 5 sene bile geçse "evlilik düşünmediğimi söylemiştim" diyebilir

• Beğen
Reactions: lra
Şu an düşünmüyorum...bilmem, hiç düşünmedim, düşündüren biri olmadı gibi şeyler dese, bir derece anlarım.

A:Evlilik hakkında ne düşünüyorsun?
B: Düşünmüyorum.

Ne o öyle? Tersler gibi. Konu nasıl açıldı? Siz birden gündeme getirdiniz diye mi bozuldu?

Bir de hakkaten işi gücü varsa, ne gibi planları daha varmış. Hiç mi merak etmediniz? Adam yurt dışında doktora dese, kafadan gitti en az 5 sene.

31 yaşında bir kadının evlilik düşüncesiyle biriyle tanışması bile çok normal. Ben size hak verdim. Kişinin niyeti yokmuş evliliğe, yapacakları varmış. Evlilik niyeti yoksa biriyle takılmanın bir anlamı yok bana göre. Benim düşüncem bu. Kimisi de tanıyalım edelim yuva kuralım ister. Ona da saygı duymak lazım ancak evlilik düşünmediğini söylediyse 5 sene bile geçse "evlilik düşünmediğimi söylemiştim" diyebilir

canım 5 sene zaten bekleyemem kı. ısım var cok sukur. ustelık tek basıma yasıyorum aılemden uzakta ayakta kalabılıyorum aslında benım hıc dusunmemem lazım neden basıma ekstra bır kısıyı alayım degıl mı. ama karsılıklı sevgı saygı anlasacagım bırı ıse hayatımda olması benı zaten mutlu edecektır. kafam cok karısık

Evlilik icin erken demis ama detay vermemis.

Bir sure bekle gozlemle.birkac ay gecsin bu arada evlilikle ilgili de fazla hayal kurma.

O arada netlesir zaten sen de bakarsin yoluna gerekirse

Şu an düşünmüyorum...bilmem, hiç düşünmedim, düşündüren biri olmadı gibi şeyler dese, bir derece anlarım.

A:Evlilik hakkında ne düşünüyorsun?
B: Düşünmüyorum.

Ne o öyle? Tersler gibi. Konu nasıl açıldı? Siz birden gündeme getirdiniz diye mi bozuldu?

Bir de hakkaten işi gücü varsa, ne gibi planları daha varmış. Hiç mi merak etmediniz? Adam yurt dışında doktora dese, kafadan gitti en az 5 sene.

yok canım okumuyor o calısıyor. ben de onun sehrıne atandım burda tanıstık. ustelık ben tek yasıyorum tek basıma bır evı cevırebılıyorum cok sukur. neden basıma ekstra masraf dert alayım dıye dusunmesı gereken ben ken o evlılıgı dusunmuyorum deyince katı oldugunu hıssettım. oyle olunca da bısey dıyemedım sustum. susmamdan bıseyler sezmıstır elbet ama off bılmıyorum. hayatımda ılk defa tam ıstedıgım gıbı bırı derken boyle bıseyle karsılasınca dumur oldum

en fazla ne kadar zaman olmalı ki canım. eski ılıskısı 6 yıl surmus ben ona 6 yıl surse ben suan kesın evlıydım dedım.

ben 2-3 yıl beklemek ıstemem acıkcası. maksımum 1 yılda zaten az da olsa tanıyorsun karsındakını. kafam okadar karısık kı anlatamam

Adamin 6 yıllık ilişkisi olmuş ve evlilik gercekleşmemiş. 1 aylik iliskisi icin evlilik düşünmesi filan saçma olurdu zaten.1 aylik iliskide evlilik düşünmemesi degil de o 6 yillik iliski nasil bitmis unutulmusmudur birbiri icin diye düsünürdüm kafaya takardim herhalde:KK64:

Evlilik icin erken demis ama detay vermemis.

Bir sure bekle gozlemle.birkac ay gecsin bu arada evlilikle ilgili de fazla hayal kurma.

O arada netlesir zaten sen de bakarsin yoluna gerekirse

ben de acaba suan yenı dıye mı bukadar katı dıye dusunuyorum. belkı zamanla daha cok baglanıcaz ve fıkrı degısıcek yada tam tersı allah bılır elbet

Adamin 6 yıllık ilişkisi olmuş ve evlilik gercekleşmemiş. 1 aylik iliskisi icin evlilik düşünmesi filan saçma olurdu zaten.1 aylik iliskide evlilik düşünmemesi degil de o 6 yillik iliski nasil bitmis unutulmusmudur birbiri icin diye düsünürdüm kafaya takardim herhalde:KK64:

yok canım o bıtmıs benımde 20 yaslarında 1.5 senelık ılıskım olmustu. ama guvenden oturu bıtmıstı . gecmısı umursamıyorum sonucta herkesın olmustur askları.onemlı olan ben ve benden sonrası.

yok canım okumuyor o calısıyor. ben de onun sehrıne atandım burda tanıstık. ustelık ben tek yasıyorum tek basıma bır evı cevırebılıyorum cok sukur. neden basıma ekstra masraf dert alayım dıye dusunmesı gereken ben ken o evlılıgı dusunmuyorum deyince katı oldugunu hıssettım. oyle olunca da bısey dıyemedım sustum. susmamdan bıseyler sezmıstır elbet ama off bılmıyorum. hayatımda ılk defa tam ıstedıgım gıbı bırı derken boyle bıseyle karsılasınca dumur oldum
Biraz daha süre geçsin. 6 ay biri hakkında fikir edinmek için iyi bir süre bence de. Baktınız hala seviyor, sevildiğinizi hissediyorsunuz, "ya ben sevdiğim yanımda olsun isterim, zaten işim, düzenim var, neden her yeni güne sevdiğimle uyanmayayım" gibi muhabbetlere girersiniz. O zaman daha net anlaşılır, belki de evlilik bağı olmadan bir ilişki arayaşındadır. 30 lu yaşlarında insanların sadece flirt amaçlı, aman sinemaya giderken de yanımda biri olsun şekilde takılcağını sanmam. Onun ve sizin ilişkiden anladığınız çok farklı şeylerse o zaman yol verirsiniz bence.

En güzeli akışına bırakmak. Herhangi bir yönde ilerlesin diye süreci kontrol etmeye çalışmamak. Gelecekte ne oluru düşünmeyin hiç. Hayırlısı olsun diyin, planlamayın.

Eşim de kati şekilde evlenmeyeceğini söyleyen, bu konuda kavga eden bir adammış. Fikri kendiliğinden değişti ve beni o ikna etti. Onu tanıyan herkes çok şaşırmıştı evleneceğini duyunca.

29 yas evlilik dusunmeme dusuncesine gore biraz gec degil mi? Siz de 31 yasindasiniz. Eger evlilik dusunuyorsaniz bosu bosuna vakit harcamayin derim ben.

Back
X