• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akışına mı bırakmak gerek? ne önerirsiniz

Biz de eşimle bu konuşamayı yapmıştık ama ikimizin de fikri bu yöndeydi. Sonuç 7 senelik ve 2 çocuklu güzel bir evlilik..inşallah hayırlısı olsun sizin için de, baştaki konuşmaları çok önemsemiyorum ben..

hangı konusmayı canım evlılılıge karsımıydı onceden esın

Canım hiç evlilik düşünmüyorum filan deme. Gayet de düşünebilirsin. Onun direkt düşünmüyorum demesi bence sana yol göstermeli. Belki de onunla hiç vakit kaybetmemelisin.

Bakın evlilik düşünmeyen birisini hemen evlilik fikrine alıştıramazsiniz. Benim de yeni başlamış sayılan bir ilişkim var karşımdaki adam benden yaşça oldukça büyük. İlişkinin başından beri ben evlilik düşünmediğimi ona söylüyorum çünkü yaşım bana göre evlilik için çok genç.
Ama bu durum onu yildirmiyor ve ilişkinin başından beri benimle evlenmek istediğini söylüyor. Bunu direk belli etmiyor ama şakalarla olsun, arada geçen söylemlerle olsun fikrimi değiştirmeye çalışıyor.
Daha çok yeni bir ilişkiniz var, belki bir süre sonra adam evlenmek ister ya da hiç istemeyebilir. Kendinizi bu ikileme hazır hissediyorsanız devam edin bu ilişkiye ama ben kesinlikle önümü görmek isterim diyorsanız hiç uğraşmayın. Ama zaman ne getirir kimse bilemez...

Yakın bir arkadaşımın eski sevgilisi de laf arasında asla evlilik düşünmediğini söylemişti. Neyse sonra onlar alakasız başka bir sebepten ayrıldılar. Adam gitti ilk bulduğu kişiyle 6 ay sonra hoop nikah masası.

Yani düşünmüyorum diyenden korkacaksın, belki sizinle evlilik hayali kurmuyordur neticede ilişki çok yeni biraz zaman geçsin zaten belli olur.
Son sayfaları çok okumadım, gelişmeler okuduysa kusura bakmayın.

Yavaştan alıp, dikkatli adım atmakta fayda var, fazla kaptırmamak lazım, umarım herşey gönlünce olur!!!

bu ilişkiden evlilik çıkmaz. tabiki 1 ayda evlilik teklif etmesini bekleyemezsiniz ama evlilik düşüncesinin olması önemli.düşünmüyorum demesi hiç umut vadetmiyor.eğer amacınız evlilikse vakit kaybetmeyin.

Hoşlanıyorsan, duygun hissin varsa çocuğa karşı akışına bırak bence. Var mı bir gelişme bu arada?

hıslerım var ona karsı canım. onunda bana bos olmadıgını dusunuyorum cunku ılgısı sonra sevgılıler gununde hedıye alması . almayacagız dememıze ragmen .

ustelık ben bu hafta sonu ıstanbula gıttım aılemın yanına (dogu bolgesıne atandıgım ıcın tek yasıyorum) o da arkadaslarıyla rizeye gıttı. ben ıstanbula ılk gıttıgımde benı 5-6 kez aradı artık benı orda elınden kacırmasındanmı korktu anlamadım :))) evlılık kelımesını agzıma almıyorum. o da henuz bısey soylemıyor. bıraz zaman vermek en mantıklısı olucak sanırım cunku suan yenı dıye dusunuyorum. ama en azından bıkac ay sonra fıkrı az da olsa olumluya kaymazsa sevmeme ragmen bırakmak zorunda kalacagım :((

hıslerım var ona karsı canım. onunda bana bos olmadıgını dusunuyorum cunku ılgısı sonra sevgılıler gununde hedıye alması . almayacagız dememıze ragmen .

ustelık ben bu hafta sonu ıstanbula gıttım aılemın yanına (dogu bolgesıne atandıgım ıcın tek yasıyorum) o da arkadaslarıyla rizeye gıttı. ben ıstanbula ılk gıttıgımde benı 5-6 kez aradı artık benı orda elınden kacırmasındanmı korktu anlamadım :))) evlılık kelımesını agzıma almıyorum. o da henuz bısey soylemıyor. bıraz zaman vermek en mantıklısı olucak sanırım cunku suan yenı dıye dusunuyorum. ama en azından bıkac ay sonra fıkrı az da olsa olumluya kaymazsa sevmeme ragmen bırakmak zorunda kalacagım :KK43:(
evlilik lafını zaten ağzına alma bence de şuan, daha çok yeni bir ilişki, normal olan evlilikten konuşmamak zaten. Birbirinizi tanımaya, birlikte zaman geçirmeye bakın, ilişkinizi yaşayın, kendiliğinden gelişir bazı şeyler

evlilik lafını zaten ağzına alma bence de şuan, daha çok yeni bir ilişki, normal olan evlilikten konuşmamak zaten. Birbirinizi tanımaya, birlikte zaman geçirmeye bakın, ilişkinizi yaşayın, kendiliğinden gelişir bazı şeyler

haklısın canım

Back
X