Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de eşimle bu konuşamayı yapmıştık ama ikimizin de fikri bu yöndeydi. Sonuç 7 senelik ve 2 çocuklu güzel bir evlilik..inşallah hayırlısı olsun sizin için de, baştaki konuşmaları çok önemsemiyorum ben..
Evet o da ben dehangı konusmayı canım evlılılıge karsımıydı onceden esın
Hoşlanıyorsan, duygun hissin varsa çocuğa karşı akışına bırak bence. Var mı bir gelişme bu arada?hangı konusmayı canım evlılılıge karsımıydı onceden esın
Hoşlanıyorsan, duygun hissin varsa çocuğa karşı akışına bırak bence. Var mı bir gelişme bu arada?
evlilik lafını zaten ağzına alma bence de şuan, daha çok yeni bir ilişki, normal olan evlilikten konuşmamak zaten. Birbirinizi tanımaya, birlikte zaman geçirmeye bakın, ilişkinizi yaşayın, kendiliğinden gelişir bazı şeylerhıslerım var ona karsı canım. onunda bana bos olmadıgını dusunuyorum cunku ılgısı sonra sevgılıler gununde hedıye alması . almayacagız dememıze ragmen .
ustelık ben bu hafta sonu ıstanbula gıttım aılemın yanına (dogu bolgesıne atandıgım ıcın tek yasıyorum) o da arkadaslarıyla rizeye gıttı. ben ıstanbula ılk gıttıgımde benı 5-6 kez aradı artık benı orda elınden kacırmasındanmı korktu anlamadım :))) evlılık kelımesını agzıma almıyorum. o da henuz bısey soylemıyor. bıraz zaman vermek en mantıklısı olucak sanırım cunku suan yenı dıye dusunuyorum. ama en azından bıkac ay sonra fıkrı az da olsa olumluya kaymazsa sevmeme ragmen bırakmak zorunda kalacagım(
evlilik lafını zaten ağzına alma bence de şuan, daha çok yeni bir ilişki, normal olan evlilikten konuşmamak zaten. Birbirinizi tanımaya, birlikte zaman geçirmeye bakın, ilişkinizi yaşayın, kendiliğinden gelişir bazı şeyler