Akl verir misiniz?

beklerler dıo.ilk gunler dıo ne bılm ben de cok ustune gitmedım
ama artık bunalnaya basladım ben bu akşam konusayım bu konuyu
saolun kızlar

Hayatım ee 12 de gelıyosanız cınsellık paylaŞım ev dÜzenı ne ara yapcanız
bence sen sonuna kadar haklısın
eŞıne uygun dılle ızzah et yavaŞ yavaŞ ayarlayın bencede
bızede haber ver emı gelıŞmelerı
nıce gÜzel seneler dılerım

öncelikle allah mutlu mesut etsin canm..........
sonuna kadar haklısın yeni evlisin eşinle baş başa kalmak ,evinin tadını çıkartmak istersin......ama iyi niyetin suistimal olmasın artık eşine yavaş yavaş gerekeni söylersin.....sen hiçbirşey söyleme boşver onlar aralarında halletsinler...

ayy bence cok sabırlısın
su anda cok ii niyetli düşünüyorsun bence hiç hos bir durum değil bunlar sizin en güzel günleriniz 1 sene sonra bile cicim günü cicim ayı kalmıor
anne baba olarak üstlerine düşeni yapmıslar bu yapılanların karsılığı olmaz
hafta 1 gitmeniz cok normalo olur ama her aksam kafamçokkarıştı
bak cnm kocana bi aksam mesela desen ki askım bu aksam evde yesek sonra sarılsak birbirimize tv izlesek falan diye kur yapsan böle böle arayı acarsın onlarda 1 kac kez mutlaka lafını ederler kulağını tıka duyma sen bildiğine dewam et sonra kayınvalidenlerde alısır yoklugunuza yerimseniben

yaa öyle tepkinizi koyun, tavrınızı koyun gibi bir durum yok ortada..
anladığım kadarıyla karşı taraf gayet iyi niyetli ve laftan sözde anlayan insanlar.
yemeğe gelin diye aradıklarında; bugün kocam karısının yemeğini yesin dedim yemek yaptım, bakalım beğenecek mi deneyeceğiz deyin.
anlayışlı karşılayacak kişilere benziyorlar..

ne güzel size yardımcı olmuşlar........
dügününüzde......şanslısınız......
sizde bir kaç hafta böle yasayın ne olcakki......gelinlerisiniz.......belki hevesleri vardır........
sonra kırmadan yavaş yavaş kendi düzeniniz kurun...alıştıra alıştıra.......
eger kırarsanız çok ayıp etmişte olursunuz........

.mutluluklar

ya gündüz çalışıyorsunuz..gece 12 ya kadar kayınvalidesin..ee siz ne ara fanfinfon yapıyorsunuz.))sende aradıkları zaman biz evimizde yiyeceğiz kusura bakmayın de...ya 3 görümce, kayınpeder kayınvalide...kaç kişi bunlar..birisininde aklı ermiyormu bunlar yeni evli daha diye

söyluyorum.gecelerı yemek yapmaya calışıyorum.evde yıyelım yeter kı dıye.
dün de yorgunum uyuyacaım pek ıyı hissetmıyorum dedım.kayınpederım arabayla almaya geldi gel bizde yat dıye.hastalanırsam tek basıma ne yapar mısm.fazla ılgı de fena oluo.ortası yook mu kı bu işin

arkadaşım bence sen bulmuşsun bunuyosun
bence iyi bir aileye gitmenin keyfini çıkarmalısın
herkes senin kadar şanslı olamıyor

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. aslında bahsettiğin gibi bir durumda kayınvalidenin yani büyüklerin biraz düşünceli olması gerekir bence. sen haliyle bişey söylemeye çekiniyorsun. kaynvalidenin" kızım iş çıkışı gelmeyin bize azda beraber vakit geçirin demesi" ya da " yemektan sonra hadi evinize bakalım yeni evlier gibi" şakayla karışık sizi yollaması gerekir. ama malesef belkide akıllarına gelmiyordur.
ben sana derimki bu konuda asla kayınvalidenle sen yüz göz olma arkadaşım eşinle konuş onunla zaman geçirmek istediğini anlat . o annesine ne derse desin ozman annein zoruna gitmez yada gitse bile evladının dediğini unutur ama sen dersen ömür boyu kırgınlık laf olur

bence pek de abartmıyorsunuz...
bence bir akşam evinize döndüğünüzde fantazik bir kıyafetinizi giyin. ve eşinizi şımartın...
ve ilerleyen durumda da ben kocamla her akşam böylee şımarmak istiyoorum evimize biraz daha erken gelsek aşk yapsak diyin...
yeni evlisiniz bence en başında ipin ucunu kaçırmayın.evinize alışın.

Daha iki haftalık evlisiniz ve hergün kayınvalidenizde yemek yiyorsunuz...
Birde abartıyormuyum diye soruyorsunuz... Abartmışsınız tabii ama kayınvaideye gitmeyi abartmışsınız....
ış çıkışı direk evinize gidin, arayıp gel derlerse de ben bu akşam için yemmek yaptım Anne teşekkürler ama x(kocann adı) ile ilk defa kendi evimizde yemek yiycez diyebilirsin. Bunda bir sakınca yok bence, mesajı da alacaklardır anlattğın kadar anlayışlılarsa sorun etmezler..
Bu arada eşin bu durumdan şikayetçi değil mi??
Valla bazen ben üşeniyorum yemek yapmaya görümceme gidiyorum iş çıkışı orda yiyip çayımızı içip dönüyoruz, 2-3 gün üstüste olunca eşim diyor senle başbaşa kalmayı özledim, ki biz 2 yıl olcak neredeyse evleneli...
ılk zamanlardanbahsedersem biz ilk 2 hafta balayındaydık, sonraki iki hafta da işten çıkıp direk eve geliyorduk, yemek yemeden hasret gideriyorduk valla... Sizin bu durumunuz bana çok garip geldi...

Kayınvalidenlerin işi biraz yeni merak...
Gelinlerii varmış,heves gideriyorlar akıllarınca..
Kötü niyette değiller elbet ama onların pilleri bitmiş..
Sizi bari düşünsünler..
Aslında eşin bu işin dengesini kurmalı..
Yavaştan yavaştan..gitmeleri seyreltin..
2 akşamda bir..3-5 akşamda bir falan gibi..
Evinize düzeninize sende mutfağına alışmaya çalışın..
Düzelir düzelir merak etme..Allah bir yastıkta kocatsın...

biçok kişi konuyu açıyo
biraz yorum okuyo ve bidaha gelmiyo
umarım sorun çözülmüştür

Neden iş çıkışı eve gitmiyorsun h.sonu yemeğini yap hazır bırak olmadı her akşam kahvaltı yap yinede evinde yeni evlisin evine alışman lazım otur işini gücünü yap yemeğini yap eşine vakit ayır
bu kadar gidip gelme bence ne kadar da kayınvaliden sana yardımcı olmaya çalışsada bak ilerde huzursuzluk yaşarsın bence çok alıştırma eşine söle artık ben alıştım evde yiyelim ben eve alışmak istiyorum felan de..

söyluyorum.gecelerı yemek yapmaya calışıyorum.evde yıyelım yeter kı dıye.
dün de yorgunum uyuyacaım pek ıyı hissetmıyorum dedım.kayınpederım arabayla almaya geldi gel bizde yat dıye.hastalanırsam tek basıma ne yapar mısm.fazla ılgı de fena oluo.ortası yook mu kı bu işin

eşin evde yokmuyduki anlamadım ben şimdi? kayınpederim sanırsam ii lik yapmak istemiş ama kibarca yok babacım evde daha rahat ederim felan deseydin ya işe gidicem yarın zor olur felan diye geçiştir.

beklerler dıo.ilk gunler dıo ne bılm ben de cok ustune gitmedım
ama artık bunalnaya basladım ben bu akşam konusayım bu konuyu
saolun kızlar

eğer konuşamazsan bence görümcen felan varsa onlara aktar
bence anlayışlı olup anne ve babalarına anlatacaklardır..

Back
X