Kızlar iyi geceler. Akıcı bir şekilde anlatmaya çalışacağım;
Aşağıdaki konuyu ben açmıştım
Eşimi Soğutuyorum Sanırım
Konu Linki
Eşimle oturduk konuştuk sorunları çözmek adına iki tarafta adım atacak dedik. Her şey güzel buraya kadar...
Eşim bugün işten çıktı 20:00 da, bende bebeğimiz ve kardeşimle bugün bir mevlüt vardı kuzenimizin ona gittik. Mevlüt bitti sonra anneme geçtik.
(annem 2. evliliğini yaptı, il dışında oturuyorlar ve mevlite uğradılar ardından beraber annemin evine geçtik. Düzenini evlenince bozmadı buradaki)
Eşimde iş çıkışı geldi anneme ama 1 saat geç geldi bir yere uğramış, aslında iş çıkışı bir yere biz gelene kadar uğrayacağını söylemişti. Annemde biraz eşim gelmeden söylendi bana, hani oturacaktık eşin akşam otururuz demişti diye. Eşimde az geç gelince bozuldu ve biz çocuk durmayınca kalktık evimize döndük. Annemin eşi de uyuyordu diğer odada eşimle görüşemediler haliyle.
Eve geldik, eşim annemi aradı kalktık diye kalbine bişey gelmesin diye ince düşündü.
Anne kalkmak zorunda kaldık çocuk durmadı dedi ve O sırada da hep beraber oturuyorlarmış yeni eşi ve kardeşlerim. Eşimde ayıp olmasın hazırlandı ve annemin evine tekrar gitti. Oturdular 1 saat ve eve döndü. Bende çocuğu uyuttum, uyuyakalmışım.
Mesajlar gönderdi oraya giderken:
bugün mevlite gitmesende olurdu 4 5 kere cenaze evine gittik ben hatta sen yokken de gittim kuzenlerinle vakit geçirdim biliyorsun dedi.
Arkadaşlar bu gece ilişkiye giremedik diye bozuldu. Dün yorgunduk uyuduk bugünde böyle geçti diye hayıflandı. Bundan sonra ÖNCELİĞİN KOCAN OLSUN yıllarca ben senin yanında olacam, şimdiden bu sorunları kafaya takıp hastalıklara kapılmak istemiyorum yine sen çekeceksin bana bakacaksın. Bir birimizi el için yıpratmayalım. Gerekirse işin harici boş zamanlarında benimle daha çok ilgilen dedi. Hatta bir ara ağzından çocuk olmasa bu evlilik aşırı sıkıntıya girerdi imasında bulundu... Beni seviyor bende onu seviyorum ama cinsellik konusunda sorun tartıştık mı düşmanıymışım gibi her şeyi silip atacak beni boşuyacakmış gibi adam deliriyor.
İkimizde aynı mesleğe sahibiz aynı kurumda. Mesai saatlerimiz yoğun ve ek bazen akşam yada hafta sonu çalıştığımız oluyor. Artık bana neredeyse istifa et deme durumuna geldi. Aşırı ilgi bekliyor. Benimle teması seviyor. Sürekli öpmek öpüşmek istiyor. Bana biraz fırsat kollasan hiçbir sorun kalmayacak hep ben ortam yaratmaya çalışıyorum diyor. Sabah işi olunca gece de duş al yat saç kurut zor geliyor... İstediği şu bi lere yaptık diyelim ertesin gün yoksa diğer gün mutlaka olsun.
Sorun tamamen benden daha çok cinsellik beklemesi ve benim onun istediği sıklıkta ilişkiye girememem. Uykuyu seviyorum ve yoğun çalışıyoruz. Bebekde var haliyle aşırı hareketli ve yoruyor 3 yaşında erkek.
Çalışan her kadın benim gibi mi ?
Ben mi abartıyorum.. Eşim mi aşırı istekli kafayı yicem ya.....